2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

evet annem bana kalirsa gelme derim ama kendin bilirsin diyor, bende oyle diyince alinganlik yapiyorum ama beni dusundugu icin oyle diyor, tam 2 ay devamli kanama oldu hic kalkmadim, kanama duzeldi derken, bundan onceki randovude doktor rahimde acilma olabilir cok dikkat et bisey yapma bi yere gitme gelme gezme dedi, bunun uzerine bikac hafta sonra doktor trenle git dedi ama benim trene binmem icin arabayla 1 saat gitcem tren 4 saat surcek,ordan beni alcaklar yine arabayla en az yarim saat surcek, bunlardan dolayi korkuyor, 8 senedir bekliyosunuz aman bisey olur bi adimlik yer degilki bianda gelsen gitsen diyor, biz haftaya geliriz diyor ,sen suan annesin anneler fedakar sabirli olcak surda bikac ay sonra dogum yapacaksin ondan sonra gel istedigin gibi diyor
iste istememe sebebi bu degilse gider bikac ay kalirim oyle istememe degi bu

aynen öyle hasta başına para alıyorlarmış şekerim
yok koldan yaptılar korkuyodum azcık ama ne ateş ne ağrı bişeycikler olmadı sadece kolumu bi yere çarpmışım gibi acıyo dokununca:79::79:

bak yine vuuruyo oğlan kızları gördü tabi burda bi tek tohumluk var oda durmuyo yerinde

anladım canım haklısın sbenim hiç kananamam falan olmadı çok şükür öle olsa belki ben kendim çıkmaz evden dışarı
neyse az daha sabret madem yapcak bişi yok maalesef

aşıyı bende haftaya yaptırcam ama dr uma kalsa yaptırmana gerek yok dedi:44: şimdi boşuna ağrın ateşin olcak falan dedi:44:

sağlık ocağındanda aradılar her ay gel kontrol etcez herseyini die bi gerindim bi gerindim meğer herkese aynı ilgi alaka var he bende kendimi özel sandıydım

kaçıncı haftada başlıyor çatlaklar canım

bende sadece bebe yağı kullanıyorum o da aklıma geldikçe ama daha çatlak göremedim erkenmi acaba çatlamıyım

canım benim karnım çabuk çıktı senin daha yeni yeni çıkıyormuş.zayıfsın hem sen ben kiloluyum zaten kalçamda falanda vardı çatlak.ama ben 15.haftada başladım çatlamaya bir iki çizgi vardı şimdi komple çatlak sen inş çatlamazsın çatlıycaksa karnın azıcık çıkmaya başladımı çatlıyor zaten.ben lokman hekimde yağ karışımı hazırlatmıştım çatlak için hazırlıyolarmış zaten ama işe yaramadı.

kaynanamin okadar cok sevemedigim huyu vardir yani benim pek biseyime karismaz oyle cok gecimsiz diyemem ,bende gecimsiz birisi degilim ama hep bi aradasin ev zaten kucuk aksama kadar sadece kaynana gelin var mutlaka birbirine ters gelen zoruna gidene biseyler oluyoki bu hamilelikte daha kotu oluyo
8 seneye yaklasik birlikte oturuyoruz, yeni geldigim siralarai o calisiyodu ancak aksam geliyordu ,bu son 3 senedir ben calisiyodum aksamdan aksama goruyoduk,iste hal boyle olunca gecen gunduzun birlikte olnca hersey oluyo, bu demek degidir illaki o gecimsiz ada ben gecimsiz, yani cok zaman anne kiz gecinemiyo birak kaynanayi

benimkide 50 yasinda var ,bende bu yastaki kisilerle anlasirimda iste bizimkisi cok farkli :)

OOoo ne güzel hayırlı olsun aldıkların resimleri eklemeyi unutma müsait olduğunda.
Bende 1 ,5 ay sonra oraya gitmeyi düşünüyorum ..

benimde çok gidesim var da şu sıcaklar bitsin diye bekliyorum eylülde giderim artık
bebek şekeri kapı süsü falanda bakıcam
daha göbeğim çok büyümeden hazır araba kullanabiliyoken gidiyim diyorum ama mümkün diil nefes alınmıyo sıcaktan

erkekler karaborsa he bella Allah seni napmasın güldürdün beni

tamam sen koca işini düşünme ben oğlumu vercem senin kız boş kalmıcak

anladım canım haklısın sbenim hiç kananamam falan olmadı çok şükür öle olsa belki ben kendim çıkmaz evden dışarı
neyse az daha sabret madem yapcak bişi yok maalesef

evet burda en zor gunleri ben gecirdigim icin o beni dusuyo, eminim sen ayni seyi yasasaydin annen gelme kizim derdi
aslinda evde evde yanliz olsam gitmem bi yerede hep birlikte olunca insan cok daraliyo gitme sebebim bu degilse evim ayri olsa otururum aksama kadar bi yerede gitmem
aynen yapacak bisey kalmiyo artik dogumu beklicem sabir sabir diyerek

anlıyorum canım
bende 10 gün kaynanamın yanına gitcem napcam kalabalıkta die düşünüyordum sen hep berabersin alışmısım ben hiç duramıyorum
öle olsaydı ben çoktann kafayı herhalde

ayol bi anama çekmemişim benimde 10 yaşında kardeşim var
47 yaşında şimdi biz 3 kardeşte kaldık :)))

benim annemle çok yakın evim yan binamda oturuyo annem kardeşimde aynı binada oturuyo ama dediğin gibi çok bir arada kalınca annemle birbirimizi yiyoruz.onun için çok gidip gelmiyorum ben dediğin gibi hamilelik hormonları çok kötü oluyo en ufak bişeye alınıyo insan.çok iyi anlaşsanız bile illaki anlaşamadığınız bişeyler çıkar.Allah eşinle mutluluk versin.eşinle iyi oldunmu herşeye katlanabilir insan.inş en kısa kendi yuvanızı kurarsınız bebğin ve eşinle mutlu bir hayat yaşarsınız

ben kaçıyorum kızlar ufak tefek ev işleri var yavaaşşş yavaşşş onları yapıyım öpüyorum hepinizi

canım ben elevit demir hapı bide omega 3 içiyorum
hepimiz aynı durumdayız yani merak etme

canım bendede var 1-2 çatlak,dün iyice inceledim görünce nasıl sevindim anlatamam
eşim gülüyor bana olsa dert olmasa dert diyor
çatlaklarımı seviyorum ben her gün mutlu oluyorum
ve çatlak olmaması için hiç birşey yapmayacağım
onlar benim yavrumun bana hediyesi
mutlu oluyoırum gördükçe.

anlıyorum canım
bende 10 gün kaynanamın yanına gitcem napcam kalabalıkta die düşünüyordum sen hep berabersin alışmısım ben hiç duramıyorum
öle olsaydı ben çoktann kafayı herhalde

evet kaynanyla oturmayanlardan bunu duyuyorum ama cok kisilerde soyledigimde anlamiyolar

suan kaldim yerde esim ve kaynim is yeri aliyolar ,insallah bunu alinca bi baska yerdede esim icin acicaklar, sanirim yuzdum yuzdum kuyruguna geldim bu isler olunca kesin ayrilcaz, esime ve kaynanama kalsa yine onlar birlikte ister ama ben kesin diyorum artik birlikte oturmam zaten is yeri olmasada evimi ayircam gunluk esimi didikliyorum oda tamam az kaldi diyor buyuzden sabir cekiyorum:)

benim her işimde olduğu gibi çatlak işimde ters
insanın diz kapakları çatlar mı başka yer mi bulamadın
diz kapaklarım çatladı şuan inşallah oraylada sınırlı kalır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…