- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.101
sempatikçim ya bişi diycem ama kızma annene çok kızdım
neden gelme diyor sana anlamıyorum dr bişi dememiş annen niye böle korkak davranıyo
benim annem biz köye gitmeden 1 önce geldi beni almak için ki annemle benim aramda 3 saatlik yol var ve otobüs minibüs 3 sefer ediyorsun gidene kadar
bu kadar moralimin bozuk olduğunu bilse annem beni hiç yanından ayırmaz seninkini anlamıyorum
üstwlik hamilesin ve şuan çok hassas bi dönemdesin bilmiyorum ya Allah yardımcın olsun
Günaydın bella,
kalçadan mı oluyor bu aşı ? bende geçenlerde sağlık ocağına kaydımı yaptırdım aşı için ptesi ye randevu verdiler evet dediğin gibi eskiden olan ilgisizliklerini hatırladıkça böyle ilgilenmeleri gözlerimi yaşartıyor. ama tabiki sebebini tahmin edebiliyorsundur tamamen duygusal
evet annem bana kalirsa gelme derim ama kendin bilirsin diyor, bende oyle diyince alinganlik yapiyorum ama beni dusundugu icin oyle diyor, tam 2 ay devamli kanama oldu hic kalkmadim, kanama duzeldi derken, bundan onceki randovude doktor rahimde acilma olabilir cok dikkat et bisey yapma bi yere gitme gelme gezme dedi, bunun uzerine bikac hafta sonra doktor trenle git dedi ama benim trene binmem icin arabayla 1 saat gitcem tren 4 saat surcek,ordan beni alcaklar yine arabayla en az yarim saat surcek, bunlardan dolayi korkuyor, 8 senedir bekliyosunuz aman bisey olur bi adimlik yer degilki bianda gelsen gitsen diyor, biz haftaya geliriz diyor ,sen suan annesin anneler fedakar sabirli olcak surda bikac ay sonra dogum yapacaksin ondan sonra gel istedigin gibi diyor
iste istememe sebebi bu degilse gider bikac ay kalirim oyle istememe degi bu
kaçıncı haftada başlıyor çatlaklar canım
bende sadece bebe yağı kullanıyorum o da aklıma geldikçeama daha çatlak göremedim erkenmi acaba çatlamıyım
canım ya Allah sana sabır versin.valla çok kötü bir durum.neyse en azından bir hafta kafanı dinlersin.sana iyi gelir.eve geçincede tekrar girme depresyona bebeğini düşün canım.kayınvalidende geçimsiz biri heralde halbuki iyi anlaşsanız sana bir arkadaş gibi davransa ikiniz içinde çok iyi olurdu.benim kayınvalidem üvey bazen can ciğer olur benle bazen 1 yıl küseriz.şimdide 1 yılı geçti konuşmuyoruz.onun için pek kaynana derdi nedir bilmiyorum eşimin babannesi var çok yaşlıda değil 50 lerinde daha çok o kaynanam yerinde ama onla iyi anlaşıyoruz benim yaşıtım gibi davranır.gerçi bende ezdirmem kendimi ama karşılıklı iyi davranıyoruz birbirimize.:13:
OOoo ne güzel hayırlı olsun aldıkların resimleri eklemeyi unutma müsait olduğunda.
Bende 1 ,5 ay sonra oraya gitmeyi düşünüyorum ..
anladım canım haklısın sbenim hiç kananamam falan olmadı çok şükür öle olsa belki ben kendim çıkmaz evden dışarı
neyse az daha sabret madem yapcak bişi yok maalesef
evet burda en zor gunleri ben gecirdigim icin o beni dusuyo, eminim sen ayni seyi yasasaydin annen gelme kizim derdi
aslinda evde evde yanliz olsam gitmem bi yerede hep birlikte olunca insan cok daraliyo gitme sebebim bu degilse evim ayri olsa otururum aksama kadar bi yerede gitmem
aynen yapacak bisey kalmiyo artik dogumu beklicem sabir sabir diyerek
sılanaz sanırım annen hamile ve kardeş bekliyorsun hayırlısı olsun canım ben yeni evlendiğimde yani 5 yıl önce beim annemde hamile kaldı ve düşürdü 6. çocuğunuo zman 35 yaşındaydı şimdi 40 yaşında istesem yine yaparım diyo ama istemiyo torun sevcek artık
ankara dişini naptın canım ya çektilermi
kaynanamin okadar cok sevemedigim huyu vardir yani benim pek biseyime karismaz oyle cok gecimsiz diyemem ,bende gecimsiz birisi degilim ama hep bi aradasin ev zaten kucuk aksama kadar sadece kaynana gelin var mutlaka birbirine ters gelen zoruna gidene biseyler oluyoki bu hamilelikte daha kotu oluyo
8 seneye yaklasik birlikte oturuyoruz, yeni geldigim siralarai o calisiyodu ancak aksam geliyordu ,bu son 3 senedir ben calisiyodum aksamdan aksama goruyoduk,iste hal boyle olunca gecen gunduzun birlikte olnca hersey oluyo, bu demek degidir illaki o gecimsiz ada ben gecimsiz, yani cok zaman anne kiz gecinemiyo birak kaynanayi
benimkide 50 yasinda var ,bende bu yastaki kisilerle anlasirimda iste bizimkisi cok farkli :)
bu arada ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde kalçama kramp giriyo demiştim dr a oda bana magnezyum verdi suya karıştırılıp içilenden
elevit var demir var magnezyum var hergün içtiğim çok mu kullanıyorum sizde içiyormusunuz drun verdiklerini?
dün gece dizlerime kramp girdi sanırım daha fazla kalsiyum almalıyım yoğurt peynir falan
pek dikkat etmiyorum kendime bu aralar:44:
göbüşte çıkıyo artık
canım benim karnım çabuk çıktı senin daha yeni yeni çıkıyormuş.zayıfsın hem sen ben kiloluyum zaten kalçamda falanda vardı çatlak.ama ben 15.haftada başladım çatlamaya bir iki çizgi vardı şimdi komple çatlaksen inş çatlamazsın çatlıycaksa karnın azıcık çıkmaya başladımı çatlıyor zaten.ben lokman hekimde yağ karışımı hazırlatmıştım çatlak için hazırlıyolarmış zaten ama işe yaramadı.
anlıyorum canım
bende 10 gün kaynanamın yanına gitcem napcam kalabalıkta die düşünüyordum sen hep berabersin alışmısım ben hiç duramıyorum
öle olsaydı ben çoktann kafayı herhalde
selam kızlar nasılsınız hepimizin en büyük derdi sıcaklar heralde bu aralar.dün gece 2-3 saat anca uyudum.çok sıcak ankara.döndüm durdum bide dönerken kasıklarım ağrıyor.artık rahim iyice büyüdü göbek deliğimi 4 cm falan geçti.rahmi tutan bağlar baya geriliyo.bide acayip çatladım kızlar ne yaptıysam fayda etmedi.karnım komple çatlak.gerçi çok takmıyorum kızım kendine yer açıyo diyo gülüyorum