- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.021
sorma yaa benimde ayaklar şiş ve azıcık yürüyünce kocaman oluyorlar ben de sormadım doktora ..
okuduklarıma göre ilerleyen haftalarda normal ama benimki biraz erken oldu
canım çok ilginç senin durumunda hematologa gidiyor musun ? ben üniversite hastanesine her ay gidiyorum kan veriyorum. iğne dozajını onlar söylemedi ben söyledim kilo aldığımı arttırmak gerekir mi diye.evet dediler sizlerde durum ne diye bir sorayım dedim..
Ben ayrıca her gün bir coraspin içiyorum.
ya canım bana hiç öyle bişey söylemediler.bu kan pıhtılaşmasının da çeşitleri varya belki benimki düşüktür falan ne biliyim.ama biraz araştırdım heterezigot mutasyon çok önemli değilmiş.benimki homozigot bu önemli kan pıhtılaşmasıymış.bakalım 7 gün kaldı randevuma gidince sorucam.bide doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.gittiğim hastane çok güzel herkez çok ilgili.doktorumda öyle hep canım cicim.ama ben sormasam hiçbişey söylemiyo.aldığım kalsiyum az olabilirmi diyorum hemen kalsiyum ilacı yazıyım diyo.gittiğim hastanenin iyi bir doktoru var fakat ona randevu alamadım çok yoğundu bende başkasını seçmiştim.şimdi bakıyorum benim doktor hiç doğuma falan girmiyo bide sezeryan güvenemiyorum.tiroid var bende ben diyorum endokrinolojiye gidiyimmi diye olurrr diyo.yani ben söylemesem hiç söylemeyecek.
canım fazlalık yoksa sende kız annesi olucan demek ki :))))))))
erkekler gösteriyo kendini hemencecik kızlar azcık nazlı oluyolar
inşaallah bakalım kızları çok severim zaten allah onları bizlere bağışlasın inş...
evet canım homozigot daha ciddi bir durum. hangi hastaneye gidiyorsun ? bu kadar ilgisiz bir dr daha duymamıştım devlet hastanesi mi
ya canım bana hiç öyle bişey söylemediler.bu kan pıhtılaşmasının da çeşitleri varya belki benimki düşüktür falan ne biliyim.ama biraz araştırdım heterezigot mutasyon çok önemli değilmiş.benimki homozigot bu önemli kan pıhtılaşmasıymış.bakalım 7 gün kaldı randevuma gidince sorucam.bide doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.gittiğim hastane çok güzel herkez çok ilgili.doktorumda öyle hep canım cicim.ama ben sormasam hiçbişey söylemiyo.aldığım kalsiyum az olabilirmi diyorum hemen kalsiyum ilacı yazıyım diyo.gittiğim hastanenin iyi bir doktoru var fakat ona randevu alamadım çok yoğundu bende başkasını seçmiştim.şimdi bakıyorum benim doktor hiç doğuma falan girmiyo bide sezeryan güvenemiyorum.tiroid var bende ben diyorum endokrinolojiye gidiyimmi diye olurrr diyo.yani ben söylemesem hiç söylemeyecek.
Arkadaslar kıloya gore artıs gosterdıgı dogruymus bende 66 kılo ıle hamıle kaldım 0,4 clexan kullanıyordum.Burda ki arkadasın yazısını okuyunca devlet hastanesınde kı doktorumu arayıp sordum arttırmak gerekıyor dedı.Sormasak ve burda uyarılmasak hıc bıseyden haberımız olmıycak nasıl doktor bunlar anlamıyorum.ben sımdı 72 kıloyum 0,6clexan kullanmaya baslıycam.Uyaran arkadasa tesekkur ederım
yok canım ya keşke devlet hastanesine gitseydim canım cicim diye pohpohlamazlardı ama en azından tahlillerim düzenli olurdu.ben tüp bebek tedavisini devlet hast.oldum.zekai tahir burakta inan daha dikkatliydiler herşeyi araştırıyolar.bebek kesinleşince özele geçtim.ankarada akrapol haastanesi.hastanede bülent alp aydın diye bi doktor var belki duymuşsundur onun için istedim burayı ama çok yoğun diye randevu alamayınca başkasını seçmek zorunda kaldım.ama bir doktor daha buldum bakalım canım inş ona randevu alabilirsem ona gidicem artık.çok sinir olmaya başladım
vallahi yaa bizim mi söylememiz gerekiyormuş
bu zamanda dr a gitmek için dr kadar bilgin olması grekiyor ki karşılıklı konş
hadi biz biliyoruz netten ya okuma yazması olmayan cahil kesim ne yapıyor çoook merak ediyorum doğrusu.......
ben 85 ile hamiş kaldım şimdi 91 oldum 0.6 dan 0.8 e mi geçicem yani şimdi...
aaaa demek akrapol hee,1 sene boyunca gittiğim hastane vee BÜLENT ALP AYDIN...keltoş dr:)
beni ısrarla ameliyat etti:)) gebe kalcaksın bak dedi ama olmadı oyaladı durdu beni
ammmaaa süper pozitif enerji veren bir dr,onun üstüne yoktur herhalde:))
sen süpersin sen en güzel hastamsın sen gebe kalamazsan kim kalcak derdi bana hep:))
ama olmadı.....ama gebe takibi nasıldır bilemem tabi sanırım iyi olsa gerek..
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr
ne durumdasınız bakalım bebişlerle sıcaklar nasıl gidiyor
ben menepozlu kadınlar gibiyim ayaklarımın altı yanıyoooooooooo
valla menopozlu benden az yanıyodur canım
felaket durumdayım ben sürekli duş alıyorum dediğin gibi özellikle ayaklarım yanıyor.heryeri açıyorum ceryan yapıyo öyle ceryanda oturuyorum hasta olucam diyede korkuyorum ama kapasam bu sefer bayılacak gibi oluyorum.
canım sendedemi var pıhtılaşma.ben clexane 0,4lük kullanıyorum günde bir tane.fragmini hiç duymamıştım netten baktım şöyle bi clexane ile aynı.ama neden iki kere yapıyosun.zaten bir kere yapmak bile insanı mahvediyo.kollarım artık mahvoldu benim şişti heryeri zaman geçtikçede daha kötü oluyor ilaçta çok yakıyor.senin mutasyonların ne belki benimkinden daha ileridir.
doğuma gelince ben çok araştırdım normal yapanda var sezeryan da var.benim doktorum ikisinide tercih edebilirsin ama kıymetli bebek sonuçta biz sezeryan öneriyoruz dedi.araştırdığım yerlerde normal doğuranları ıkındırtmıyolarmış çünkü kan beyne gidiyormuş.hatta biri beyin kanaması geçirmiş.ben bunları görünce korktum.zaten normal doğumdan korkuyordum:)doktorumla sezeryan diye konuştuk bakalım Allahtan başka bişey çıkmazsa inş.doğumdan bir gün önce kesicez iğneyi dedi.zaaten 24 saat etkili bu ilaçlar.
Evet canim, benim de pihtilasma sorunum var. Fragmin 0,2'lik. Yani anladigim kadariyla 2 tane yapinca ben seninle dozajimiz ayni oluyor. Ama CLexane'i ogrendigim iyi oldu. Doktoruma bir sorarim, belki ona gecmemde bir problem yoktur. Bu arada ben gobegimden yapiyorum. Kol-bcak denedim, cok canimi yakiyor. Doktor da gobeginden yapmanda bir sakinca yok deyince gobekten devam ediyorum.
E peki ikinmadan bebek nasil dogacak ki?
Ya zaten benim anladigim hicbir doktor normal dogumla ugrasmak istemiyor. Biz de bu konuda cok hassasiz, sezaryene yonlendirmek islerine geliyor gibi. Cokbuyuk ihtimalle benim doktorum da aynisini yapacak.
Evet canim, benim de pihtilasma sorunum var. Fragmin 0,2'lik. Yani anladigim kadariyla 2 tane yapinca ben seninle dozajimiz ayni oluyor. Ama CLexane'i ogrendigim iyi oldu. Doktoruma bir sorarim, belki ona gecmemde bir problem yoktur. Bu arada ben gobegimden yapiyorum. Kol-bcak denedim, cok canimi yakiyor. Doktor da gobeginden yapmanda bir sakinca yok deyince gobekten devam ediyorum.
E peki ikinmadan bebek nasil dogacak ki?
Ya zaten benim anladigim hicbir doktor normal dogumla ugrasmak istemiyor. Biz de bu konuda cok hassasiz, sezaryene yonlendirmek islerine geliyor gibi. Cokbuyuk ihtimalle benim doktorum da aynisini yapacak.
ben anlamıyorum adı üstünde NORMAL doğum niye zararlı olsun ki
dediğin doğru zayıf noktamızı biliyorlar işlerine geliyo sezeryan
ben herşey yolunda giderse normalde ısrar edicem