- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 39
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.041
Slm arkadaslar, havalar cok sicak evlerde durulmuyor, disarlarda hic durulmuyorrr... brnfr ksc gundur canim daraldikca disarlara atiyorum kendimiii,,, sympatigue bu hamileikte bunalim, bu ayalrda herkesde oluyor herhalde,,, herkes sanki ustune geliyor, yillar sonra buldun mutlulugunu sanki goz ardi ediyolar, ve bu sayiden insani uzuyor....
Kizalr bu arada cok guzelll, harika bir haberim var ilk kez sizinle paylascam, annem kimseye soyle demisti....ama paylasmam lazim yoksa catliycam sevincten... evet HAzirmisiniz... Annem hamile, bana kardes, yavrukuslarda ya dayi ya teyze geliyorGULMEK servest.... guleim diye paylasiyorum... Anam 7 haftalik hamile.... menopoz oldum diye dusunurken hamile cikti... Aldirmak istiyor ama ben kesinlikle aldirmamisini istiyorum... Aldirmamasi icin hatta thdit bile ediyorum :2: hani bidaha bak seni aramam sormam gibi ama hic aramadan durabilirmiyim.....
Annem daha 41 yasinda, cok sukur bir saglik problemi yok, bundan 2.5 yil once ikizlere hamileydii... stres yuzunden, cevrenin dedikodusundan kaybetti.... simdi tekrar hamile ben nasil derim aldir diye, bir tek bana soyledi, tabi babam ve ben disinda bilen yok.... Kisaca ins. bana kardes gleiyor...
sılanazcım kardeşin hayırlı olsun
valla gülüyorum ama benim annemde benim düğünümde hamileydi tabi annemde kaybetti
annem hamile olduğunu öğrendiğinde 5 aylıktı( midem ekşiyor diye dr a gidip duryordu mide hapları bebeği mahvetmişti..
valla analarımıza çekmemişiz hiç doğurganlık konusunda
5 kardeşiz bizde 1 de kayıp var.
aldırmasın yaa ne güzel işte ınş aldırmaz annen..
ben bi kaç gündür yoğundum salı günü kızımı gördüm bu ara iyiyim
adalar gezisine gittim yürüdüm epey sonra dönüşü faytonla yaptım güzeldi
bugünde mutfak dolabımı sildim yavaş yavş şimdi oturdum dinleniyorum
kızlar hala hareket vs yok yaaa dr um 20.haftadan sonra dedi
ben hep 16 diye biliyordum neyse kuzu iyi olsun yeter ki
elif kuzum benimmm
canım ben daha yeni ayırdediyorum hareketlerini gaz mı diyodum önce sabret az kalmış
ya o zaman 13.15.haftalarda hissediyorum diyenler nasıl hisssediyor anlamıyorum
neyse beklicez ne edek
bide kızlar çok narin hareketler yapıyormş erkekler tepik atıyormş baya baya
bunları konşuyor olmak bile süper bir duygu
şükürler olsun
sılanazcım kardeşin hayırlı olsun
valla gülüyorum ama benim annemde benim düğünümde hamileydi tabi annemde kaybetti
annem hamile olduğunu öğrendiğinde 5 aylıktı( midem ekşiyor diye dr a gidip duryordu mide hapları bebeği mahvetmişti..
valla analarımıza çekmemişiz hiç doğurganlık konusunda
5 kardeşiz bizde 1 de kayıp var.
aldırmasın yaa ne güzel işte ınş aldırmaz annen..
ben bi kaç gündür yoğundum salı günü kızımı gördüm bu ara iyiyim
adalar gezisine gittim yürüdüm epey sonra dönüşü faytonla yaptım güzeldi
bugünde mutfak dolabımı sildim yavaş yavş şimdi oturdum dinleniyorum
kızlar hala hareket vs yok yaaa dr um 20.haftadan sonra dedi
ben hep 16 diye biliyordum neyse kuzu iyi olsun yeter ki
elif kuzum benimmm
ay ne güzel ana kız aynı anda doğurucaksınız gözü aydın canım
ya o zaman 13.15.haftalarda hissediyorum diyenler nasıl hisssediyor anlamıyorum
neyse beklicez ne edek
bide kızlar çok narin hareketler yapıyormş erkekler tepik atıyormş baya baya
bunları konşuyor olmak bile süper bir duygu
şükürler olsun
Canim hic takilma onlarda olcak vakti gledimi, bende genelikle sagdakinde hissediyorum, sol taraf cok nadir... aman hayirlisii... beimde bunalim gunleri yaklasti vallah su doktora bi gitsem rahatliycam... geceleeri surkeli saga, sola donuyom, bazen donerken agrim oluyo, birden donuyorum ondnami diyorum acaba, Bu ay sonu ultrasound randevum var 29'unda simdilik onun gunleri sayiyorum hayirlisi ile bir gelse,,, yavrukuslari gorsem rahatliycam.... ay simdi turkiye'de olsam varya atlar giderdim hemen... ben bu ulkeninnn kurallarininda neyse gine bunada sukur,,,
sılanaz ne güzel kardeş geliyo he, valla çok güldüm kızma.....ama annenin yaşı daha gecmis ne güzel işte dogursun....kız varya bu kadar olur geceleri sağa sola dönerken nasıl ağrım oluyo varya dün gece çok korktuk eşimle ne oluyo böyle diye ben dikkat ediyorum yavaş da hareket ediyorum ama demek ki normal sende de var.
bu arada sana cinsiyet tahmini yapıcam bak demisdi dersin biri kız biri erkek cünki ben de başlarda hep birini hissediyodum birini hissetmiyodum .bu arada kızlar ben 19 haftadan sonra hissetmeye basladım hareketlerini bebislerimin acele etmeyin bu aralar öyle durumdayım ki, sormayın onlar hareket ettikce ağlıyorummutluluktan....
Sagol canim benim, benim annem'de nisanimda hamileydi aldirdi, aldirdiktan sonra haberim oldum, cok uzulmustum... 5 ay anam ben senin annen lerin gitti doktorun suratina tukeryim emi :) Bizim nasibimizde bpymus canim, olsun bugunumuze cok sukur.... Yok ins. aldirma filan olmiycak, her gun ariyorum... bos birakmiyorum hehhhe
ne mutlu sana, benim gormeme daha cok varrr, 1 ay dustu hehhee, iyiy yaptin cnaim....
Yavrum anca 20 haftdan sonra hissetmeey baslarsin ikiz gebeliklerde 16.hafta diyolar benimkiler 17.haftalik oldu cok sukur, daha yeni yeni hissediyorum... dur daha yavrum surda 4 hafta sonrada, bunlar ama cok hareketli sohbeti yapcaz.... Eliff him.. cok guzel bir isim, ben cinsiyleri ogrenmeden kafa yormiycam...
Canim hic takilma onlarda olcak vakti gledimi, bende genelikle sagdakinde hissediyorum, sol taraf cok nadir... aman hayirlisii... beimde bunalim gunleri yaklasti vallah su doktora bi gitsem rahatliycam... geceleeri surkeli saga, sola donuyom, bazen donerken agrim oluyo, birden donuyorum ondnami diyorum acaba, Bu ay sonu ultrasound randevum var 29'unda simdilik onun gunleri sayiyorum hayirlisi ile bir gelse,,, yavrukuslari gorsem rahatliycam.... ay simdi turkiye'de olsam varya atlar giderdim hemen... ben bu ulkeninnn kurallarininda neyse gine bunada sukur,,,
gulsum kiz ordamisin, bunaldim, konusmaya biri gelse diyodum icimdne seni gordum, ne aber kiz, ebis nasil? nasil geciyo gunlerrr
kızlar ya dişeti iltihabım azdı benim ağzımda kocaman bi çiban var off ağrı yok ama çok rahatsız edici
ne yapayım sizce gideyim mi dr a
antibiyotik mi verirler dişimimi çekerler ne yaparlar ki offf
Slm arkadaslar, havalar cok sicak evlerde durulmuyor, disarlarda hic durulmuyorrr... brnfr ksc gundur canim daraldikca disarlara atiyorum kendimiii,,, sympatigue bu hamileikte bunalim, bu ayalrda herkesde oluyor herhalde,,, herkes sanki ustune geliyor, yillar sonra buldun mutlulugunu sanki goz ardi ediyolar, ve bu sayiden insani uzuyor....
Kizalr bu arada cok guzelll, harika bir haberim var ilk kez sizinle paylascam, annem kimseye soyle demisti....ama paylasmam lazim yoksa catliycam sevincten... evet HAzirmisiniz... Annem hamile, bana kardes, yavrukuslarda ya dayi ya teyze geliyorGULMEK servest.... guleim diye paylasiyorum... Anam 7 haftalik hamile.... menopoz oldum diye dusunurken hamile cikti... Aldirmak istiyor ama ben kesinlikle aldirmamisini istiyorum... Aldirmamasi icin hatta thdit bile ediyorum :2: hani bidaha bak seni aramam sormam gibi ama hic aramadan durabilirmiyim.....
Annem daha 41 yasinda, cok sukur bir saglik problemi yok, bundan 2.5 yil once ikizlere hamileydii... stres yuzunden, cevrenin dedikodusundan kaybetti.... simdi tekrar hamile ben nasil derim aldir diye, bir tek bana soyledi, tabi babam ve ben disinda bilen yok.... Kisaca ins. bana kardes gleiyor...