- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.081
Merhabalar. Bayadır yazamıyordum. Ama buralardayım, girip okuyordum. Çok güzel gelişmeler olmuş.
Sılanazcım, annen için çok sevindim. Ne mutlu ona. Evet bir takım zorlukları da var ama Allahın izniyle sağlıcakla alır bebeğini kucağına. İnan ki benim de imkanım olsa 40 yaş üstü bir bebek daha düşünürüm. Tabi bu benim fikrim, eşim ne der bilmiyom :)) Ama 2 yıl sonra için tekrar tüp bebek düşünüyozuz. İnşallah...
Ankaracım, dişlerin ağrıyodu en son okuduğumda, ne durumdasın? İnşallah her şey yolundadır sen ve bebeğin için.
Mehtapcım, evini taşımışsın ne güzel. Allahım, bebeğinle ve eşinle güle güle oturmayı nasip etsin. Bebişin ve kendin için aldığın ciciler hayırlı olsun. iyi günlerde giyinin.
Ve sıcaklardan bunalan ve ayakları şişmeye başlayan arkadaşlarım, aman dikkat edin kendinize bol su içmeye devam. Bende de durum aynı. Ayaklarım benimde şişiyo. Doktorum artık tuzu sıfırla dedi.
Ve ve ve Sempatikcim nerelerdesin yahu? Özledik seni gel artık. Gerçi diğer topiklerden bebişinin cicilerini ve göbiş fotolarını gördüm. Maşallahın var. Bebeğinde iyi günlerde giysin cicilerini...
Gelelim bize teyzoşlar, bizimde geçtiğimiz cuma randevumuz vardı. Ayrıntılı ulatrason için de gitmiştik. Allaha şükür bebeğimiz iyi. Doktorumuz iyi bir inceleme yaptı. Ayrıca bir de radyoloji uzmanına gittik. O da inceledi. Kızımız iyi durumda imiş Allaha şükür. Kızlar ben doktor amcamızla doğum tarihim üzerine de konuştum, 11.11.2011 çok güzel bir tarih dedim. Benimde 38. haftamın bittiği tarih. ( Sezeryan düşündüğü için) Allah izin verirse o gün doğum olursa hoş bir tarih olur dedim ve kurban bayramının hemen sonrası olduğunu ekledim. Doktorumuzda o tarihte yurtdışında tatilde olacağını söyledi. Evet belirlediğin tarih çok güzel ama fanteziye gerek yok , tatil dönemi olmasa daha iyi olur dedi. Her şey yolunda giderse 14- 15 kasım gibi alırız dedi.Şimdillerde de eğer bebeğimde iyi olursa 20.11.2011 tarihi güzel geliyor. Bakalım artık hayırlısı. Tabi bu arada benim sata göre doğum tarihim 25 kasım. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, bebişlerimize kavuşalım.
Hadi teyzoşlar yine çenem düştü :))) İyi bakın kendinize ve bebişlerinize. Hepinizi öpüyorum...39:
Ben de tuzu yasakladım bugunden itibaren kendime.
ben şahsen 20.11.2011 i çok beğendim.Umarım gönlünüze göre olur herşey..