Slm arkadaslar, havalar cok sicak evlerde durulmuyor, disarlarda hic durulmuyorrr... brnfr ksc gundur canim daraldikca disarlara atiyorum kendimiii,,, sympatigue bu hamileikte bunalim, bu ayalrda herkesde oluyor herhalde,,, herkes sanki ustune geliyor, yillar sonra buldun mutlulugunu sanki goz ardi ediyolar, ve bu sayiden insani uzuyor....
Kizalr bu arada cok guzelll, harika bir haberim var ilk kez sizinle paylascam, annem kimseye soyle demisti....ama paylasmam lazim yoksa catliycam sevincten... evet HAzirmisiniz... Annem hamile, bana kardes, yavrukuslarda ya dayi ya teyze geliyor
GULMEK servest.... guleim diye paylasiyorum... Anam 7 haftalik hamile.... menopoz oldum diye dusunurken hamile cikti... Aldirmak istiyor ama ben kesinlikle aldirmamisini istiyorum... Aldirmamasi icin hatta thdit bile ediyorum
:2: hani bidaha bak seni aramam sormam gibi ama hic aramadan durabilirmiyim.....
Annem daha 41 yasinda, cok sukur bir saglik problemi yok, bundan 2.5 yil once ikizlere hamileydii... stres yuzunden, cevrenin dedikodusundan kaybetti.... simdi tekrar hamile ben nasil derim aldir diye, bir tek bana soyledi, tabi babam ve ben disinda bilen yok.... Kisaca ins. bana kardes gleiyor...