- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #5.341
merhaba duss uzun zamandır yazmıyordun ben 2011 ikiz annelerine de yazıyorum..selam anneler nasılsınız?
nasıl gidiyor hayat , ben bu aralar cooook yoruluyorum bebişler beni yormaya başladı cok hareketliler .bir yürüseler de belki birazcık
rahatlarız gezme olayına pek giremiyorum cok zor oluyor ikisi birden cıkmak istiyor arabadan ne yapacagımı sasırıyorum:) yemek olayına gelince valla herseyi yediriyorum gece de mama yapıyorum 2 kez
rudi senin ikizler nasıl? tek mi bakıyosun ben diyorum eşime simdi yardımcıya ihtiyacım var
ankaralı hayırlı olsun inşş iş hayatına baslıyo musun? allah kolaylık versin
valla tek sosyal hayatım bilgisayarım oldu iste böyle..
yok canım yürümüyor henüz ama sanki az kaldı gibi
emekliyor ama dur durak bilmiyor
diş sorunu bizdede var
2 gece ateş yaptı
4 dişimiz var sizin?
gerçekten kimse giremiyor artık galiba halbuki şimdide birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var kızlar ben hamilelik öncesi ve sonrası sizlerden çok şey öğrendim yine girelim buraya kendimden haberler vereyim kızım 1 yaş 15 günlük oldu dişlerin sayısı arttı yürüme olayı birkaç adım atıyor düşüyor.yemek sıkıntımız başladı yemek istemiyor tarhana çorbası,kek falan yiyor varmı öneriniz yemek eğitimi konusunda birde çalıştığım için bakıcıya bırakıyorum onunlada pek yemiyormuş..hayırlı geceler güzel bebişlerin güzel anneleriiiiii
görüyorum ki herkes benim gibi çocukların telaşından foruma giremiyor
forum sayfasını bulmakta bile zorlandım çok gerilere kaymış(
nasılsınız görüşmeyeli yazışmayalı
forumu geriye dönük çok okuyamadım ama 2-3 sayfa geri gittiğimde gördüm ki teeeee bayramlaşmalar olmuş
kimse çocuklardan fırsat bulamıyo galiba :))
bebişleri yürümeye başlayanlar varmış hadi hayırlı olsun bakalım
benim ikizlerden oğlum erken yürüdü kızım hala çabalıyor
biz artk yaşımıza girdiğimiz için et süt balık ne olursa biz yemek yerken onlarada veriyorum
henüz doyacak kadar yemeselerde tattırıyorum
dolma sulu köfte yediimiz çorbaları ana yemek olarak yediriyorum çok şükür sürekli sebze çorbası yapmaktan sıkılmaya başlamıştım artık :))
bizden şimdilik bu kadar yine vakit bulursam kısmet olursa görüşmek üzere
sağlıkla kalın Allah'a emanet olun
slm ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmmm
benim kizlarimda 1 yasina girdiler bile
cok cabuk geciyo ya sanki hala 6 ayindalar gibi
yurume falan yok ama daha cok tembeller cooooooooookkkkkkkk
ya kizlar benim kizlar hic yemiyo minnacik kaldilar
hele biri daha 9600
ne yapsam bilmiyorum
sizinkilerin kilolari falan boylari ne kadar?
bide bi oneriniz varmi istah acici falan
arkadaşlar benı hatırladınızmı.... 2011 aralıkta ılk tup bebek denememle kızım dünyaya geldı. bıdahada hıc korunmadım. şimdi 4 aylık hamıleyım kendılıgımden. Allaha cok sukur. darısı ısteyen herkesın basınaaa