2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Ben de tuzu yasakladım bugunden itibaren kendime.
ben şahsen 20.11.2011 i çok beğendim.Umarım gönlünüze göre olur herşey..

selam kızlar nasılsınız
ben kaç zamandır giremedim eşimin izni vardı köye gidecektik dr bana izin vermedi uzun yol die bende annemlere gittim eşimde köyüne gitti biraz ayrı kaldık ama pazar günü kavuştuk :)

annemlerde beni tüp dr una yönlendiren doktoruma gittim bebeğim iyi ve kesin erkek
haftayada kontrolümüz var salı günü

artık hareketlerini hissediyorum 10 gündür falan
pazar gecesi eşimde hissetti elini koyduğunda o kadar güzel bi duyguki Allaha şükürler olsun

Son düzenleme:
sılanaz sanırım annen hamile ve kardeş bekliyorsun hayırlısı olsun canım ben yeni evlendiğimde yani 5 yıl önce beim annemde hamile kaldı ve düşürdü 6. çocuğunu o zman 35 yaşındaydı şimdi 40 yaşında istesem yine yaparım diyo ama istemiyo torun sevcek artık

ankara dişini naptın canım ya çektilermi

merhaba arkadaslar .....
Rudi canım detaylı ultrason girecegim insallah persembe aynı güne denk gelmisiz ne güzel .Bu arada bu gece sanki acayip sıçaktı valla sabaha kadar döndüm durdum.

elif teyzemiz hoşgeldin özlettin kendini
canım maaşllah hareketleri hissetmeye başlamışız ne güzel darısı başıma
ama erkek olduğu için bu yönden avantajlısın çünkü erkekler önce kıpırdarmış
kızlar 5.ayda ancak kıpırdıyormş
biz beklicez yani daha var:))

canım yaa sorma dişim ağrımıyor ama iltihap yayılırda enfeksiyona yol açar diye korkuyorum
diş çektrmekte sakıncalı.kim karar vercek bakalım.ınş kuzuma bişey olmasın da gerisi önemli değil.
benim dr da izne çıkıyormş belki bende cuma bi gideirm 10.gün görmüş olcam ama olsun daha iyi
özledim kuzumu:))

gebelikte diş ağrısı en korktuğum şey çekilmiyo die biliyorum ama dr karar vercek tabi inş. beterlemez canım ya
sende hissedersin yakında bebeği çünkü ben senin haftanda hissediyordumuzandığında elini karnına koy dinle bakalım çok güzel bi duygu ya ben şimdi otururken bile hissediyorum
çok geçmiş olsun sana canım

bu arada ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde kalçama kramp giriyo demiştim dr a oda bana magnezyum verdi suya karıştırılıp içilenden

elevit var demir var magnezyum var hergün içtiğim çok mu kullanıyorum sizde içiyormusunuz drun verdiklerini?

dün gece dizlerime kramp girdi sanırım daha fazla kalsiyum almalıyım yoğurt peynir falan

pek dikkat etmiyorum kendime bu aralar:44:

göbüşte çıkıyo artık

canım dişim ağrımıyor sadece şişti çiban gibi oldu ben enfeksiyondan korkuyorum ınş bişeycik olmaz
canım ya ne bileyim bişey hiisediyorum ama ne anlamıyorum ki
bide ben kiloluyum ya ondan hissedemiyor olablirim.

ben 12.haftadan berş

ferrum fort
calsiyum
elevit alıyorum zaten canım.

bende ilk başlarda gaz sancıısı sandım tekmeleeri ama sonadan jeton düştü

bende geçen günkalktım sağ gözüm şişmiş bugun kalktım dudağımın kenarı yara dizlerim ağrıyo falan 53 kiloyum halbuki kendimi taşıyamıor gibi hissediyorum bazen. Allah kilolu arkadaşlara yardım etsin die dua ettim valla dün gece. doğuma kadar böle sızlancaz demekki

şimdi üstüme alındım bak
evde otururken bi sıkıntım yok ama dışarı çıktığımda 5-10 adımdan sonra yoruluyorum dinlenme ihtiyacı hiisediyorum
ama evde missss klima taktrdık geceleri rahat uyuyorum artık.

uzun zamandan sonra selam kizlar, cok zamandir depresyondaydim daha ciktigim soylenemez ama bi yazim dedim nasilsiniz diye

benim iyi gidiyo ama midem beni olduruyo bisey yiyorum ogun aksama kadar acisini cekiyorum, birsaat once kahvalti yaptim suan yaniyo gunlukte ilac aliyorum ama fayda etmiyor, denemedigim ilac kalmadi, arada sutle idare ediyorum artik suttende tiksinir oldum ama mecburum suan bile yanimda bir bardak sut tabi haliyle herturlu seyi yiyemiyorum,en son detayli ulturasonda bebek 464 grmdi doktor bisey yemiyomusun bebek cok kucuk dedi, ve simdi mehtabinkine baktimda masallah baya bi kilo almis bebis, suan aklimdaki o cokmu kucuk diye

gecen hafta normalrandovum vardi artik riski atlattik suan iyisin dedi, tabi bende hemen Almanyaya gidebilirmiyim dedim,oda kesinlikle arabaya binme ama trenle gidebilirsin dedi
arabayla 6 saat surerken hizli trenle 4 saat gidicem ,tabi bana kalsa hemen gitcektim ama annem istemiyo yok gelme aman ebbege bisey olur hem biz arada kaliriz,zaten senlerdir bekliyosun sabret, artik sabrede sabrede sabir tasinida gectim full yani resmen bi bombayim patlicak gibi dolaniyorum

gecen hafta kaynanam kaynimin yaninda kaldi oh dedim evde 1 hafta yanlizim kayinpeder gitmedi zaten oda gunluk is yerine gider aksama kadar gelmezdi, Allahim aklimdan ne gecerse tersine olur, o bir hafta kaynanam yok yanlizim derken kayinpederle esim bi tartistilar tam bir hafta kus konusmadilar ,hergun ise giden adam hic evden disari cikmadi sabah bi oturuyo 10 da gece 1e kadar tv basinda, ben kaynana yok uistedigim gibi bakarim yatarim rahat ederim derken daha beteri oldu, o bir hafta salona giremedim girdim adam elinde kumanda ordan oraya geziyo ,yaninda 1 saat oturamadan kaliyorum dogru odama gidiyorum, yani gecen haftam okadar kotuyduku sinirimden oturdum agladim sizladim ,birde hamilelikte insan daha kotu oluyo ,yani gelipte buraya nasilsiniz demeye gucum yoktu

bi sevincim anemlerin yanina gitmekti onlarda gelme diyor ne konuscak arkadas dost, ne gidek gelecek arkadas ,ne bi carsi magaza ne bi degisik yuz gorme hic bisey yok, sabah kalk aksama kadar kaynanamin yuzunu goruyorum ,zaten resmen depresyondayim evde kimseye konustugum yok haftada agzimdan bir kelime cikmiyor

daha cocuk dogana kadar ben ne yapcam bilmiyorum

pazar gunu kaynim turkiyeye gitti esim caliscak onun yerine bende bugun kaynimin evindeyim yani kendi evimize bir saatlik uzakta, ilk defa geliyorum ve yanliz kaliyorum ,suan kapi pêce kilitli ,bilgisayarida getirdim oh bir hafta yanlizim,esimde sabah gider aksam gelir burayida bulmem hic hic eden cikmadan bir hafta gecircem,belkui boyle depresyondan cikarim,biraz evden ayri kalinca rahatlar kafam

kizlar sizi takip ettim bakmayin yok gozukuyorum ama yine eklenecek bilgilerin hepsini ekledim ve en cok hosuma SILANAZin annesininde hemile kalmasi gitti ,yeminle o yaziyi okuyunca ilk defa guldum ne kadar guzel bisey bu, insallah aldirmaz annesi hem torun hem cocuk super olur anne kizda

benim annemde cok genc kimse annenmi demez hep ablanmi der,ikinci evliligini yaptiktan sonra herkes bebek yap diyor anneme :) tabi ben yapta demem yapmada ama her ikiside stemiyo, istemis olsalar bizlerde ayni buyuturduk bebisleri ve ben gurur duyardim bundan, okudum en guzel haberdi bu

neyse simdilik en kisa boyle yazdim :) insallah bir hafta burdayim eve gidince degisirsem bilmiyorum, beni bir haftada iyi degerlendirin

selam kızlar nasılsınız hepimizin en büyük derdi sıcaklar heralde bu aralar.dün gece 2-3 saat anca uyudum.çok sıcak ankara.döndüm durdum bide dönerken kasıklarım ağrıyor.artık rahim iyice büyüdü göbek deliğimi 4 cm falan geçti.rahmi tutan bağlar baya geriliyo.bide acayip çatladım kızlar ne yaptıysam fayda etmedi.karnım komple çatlak.gerçi çok takmıyorum kızım kendine yer açıyo diyo gülüyorum

sempatikçim ya bişi diycem ama kızma annene çok kızdım

neden gelme diyor sana anlamıyorum dr bişi dememiş annen niye böle korkak davranıyo

benim annem biz köye gitmeden 1 önce geldi beni almak için ki annemle benim aramda 3 saatlik yol var ve otobüs minibüs 3 sefer ediyorsun gidene kadar

bu kadar moralimin bozuk olduğunu bilse annem beni hiç yanından ayırmaz seninkini anlamıyorum

üstwlik hamilesin ve şuan çok hassas bi dönemdesin bilmiyorum ya Allah yardımcın olsun

kaçıncı haftada başlıyor çatlaklar canım

bende sadece bebe yağı kullanıyorum o da aklıma geldikçe ama daha çatlak göremedim erkenmi acaba çatlamıyım

burda sicak yokgecen hafta yaniyoduk bu hafta full yagmur gece gunduz durmuyor suan bile okyuzu delinmis gibi ,tabi bende kazak corapla oturuyorum :)

catlaklara gelince benim hamilelik oncesinde cok kilo alip verdigimden dolayi vucudumun cok yerinde catlaklar olustu, ve ozellikle yanlar cok vardi, hatta hep korkarduim hamilelikte ben ne yapcam heryerim catlar diye ama daha simdiye kadar bi catlama olmadi oncekiler hala var ama yeni pek goremedim, bide sadece ben badem yagi suruyorum gunde iki kez, onuna bazen unutuyorum bazen bir kere yapiyorum
demekki ciltten cilde degisiyo, zaten catlaklarin olucagi varsa hic bisey engellemiyomus doktorlar soyluyor

canım hesaplanan 40 haftada doğum yapan sayısı sadece % 5 miş yani genelde 38 . haftayı doldurunca doğum gerçekleşiyormuş 25 kasıma kalmaz senin bebiş:))))umarım herşey dilediğince olur :79:
bende takılmıştım 11/11/11 e ama satımla tutunma süreci birbirine uymuyo bir hafta ileri attılar ben bide normal doğum istiyorum aralık annesi olabilirim
ben de aralık doğumluyum belki aynı güne gelir

canım ya Allah sana sabır versin.valla çok kötü bir durum.neyse en azından bir hafta kafanı dinlersin.sana iyi gelir.eve geçincede tekrar girme depresyona bebeğini düşün canım.kayınvalidende geçimsiz biri heralde halbuki iyi anlaşsanız sana bir arkadaş gibi davransa ikiniz içinde çok iyi olurdu.benim kayınvalidem üvey bazen can ciğer olur benle bazen 1 yıl küseriz. şimdide 1 yılı geçti konuşmuyoruz.onun için pek kaynana derdi nedir bilmiyorum eşimin babannesi var çok yaşlıda değil 50 lerinde daha çok o kaynanam yerinde ama onla iyi anlaşıyoruz benim yaşıtım gibi davranır.gerçi bende ezdirmem kendimi ama karşılıklı iyi davranıyoruz birbirimize.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…