2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Merhaba, pıhtılaşma testleri yapıldı. Bir mutasyonda heterozigot çıktı. Doktor bunun düşüğe neden olamayacağını soyledi. Ama şu da var ki henuz tıp belli bir yere kadar bakiyor, belki şu an tanimlanmamis farkli mutasyonlar da olabilirmis. Yarin transferden sonra herhangi bir sey kullanmana gerek yok dedi. Hergun bir coraspirin icecegim ama kan sulandirici igne vs. Ye gerek yok dedi hematolog. Diger düşükler dondurulmuş embriyodan kaynakli muhtemelen dedi. Bilmiyorum ki, kafam cok karışık. Umarim transferim olur, tutar ve düşmez. Cok bilinmeyenli denklem gibi bu süreç. Sizlere de sağlıklı gebelikler dilerim.

hımm anladım canım heterozigot bir çok insanda çıkıyormuş onun için hapı yeterli görüyorlar.homozigot çıkması lazım kan pıhtılaşması demek için.ama corasprinde baya sulandırıcı ve bebeğin ilk tutunmasında kanın inceltilmiş olması çok faydalıymış.inş bu sefer sıkı sıkı tutunur bebeğin sana.Allahım gönlüne göre verir inş

günaydın kızlar;
ya bu bir haftadır midem çok fena benim :KK43:
reflü gibi yatınca midem ekşiyo ağzıma acı acı sular geliyo:KK59:
saçları oluşuyo ondan diyolar doğrumudur bilmem
bu teze göre benim kızın rapunzel olması gerek çok fena durumdayım çünkü :KK1:
yaşayan var mı aranızda

günaydın kızlar;
yaşayan var mı aranızda

rapunzel ha :KK60::KK60:
canım benimde 22-21 haftalarımda aynı senin dediğin gibiydi midem.okadar rahatsızdımki Allahım ne oluyo dedim.hem bulantı hem ağrı.sanki yediklerim yemek borumda duruyo gibiydi.doktora sordum oda saçları çıkıyodur dedi:KK1::KK1::KK1:
benim doktor kocakarı gibi:KK60::KK60: halk arasında öyle derler diyo ama kendide gayet öyle düşünüyo gibi söylüyo.ama benim 1 hafta sonra geçti inş seninde geçer canım

rapunzel ha :KK60::KK60:
canım benimde 22-21 haftalarımda aynı senin dediğin gibiydi midem.okadar rahatsızdımki Allahım ne oluyo dedim.hem bulantı hem ağrı.sanki yediklerim yemek borumda duruyo gibiydi.doktora sordum oda saçları çıkıyodur dedi:KK1::KK1::KK1:
benim doktor kocakarı gibi:KK60::KK60: halk arasında öyle derler diyo ama kendide gayet öyle düşünüyo gibi söylüyo.ama benim 1 hafta sonra geçti inş seninde geçer canım

ay inşallah geçer dayanılacak gibi değil çünkü :KK52:

günaydın kızlar;
yaşayan var mı aranızda

benim ilk zamanlarda çok oldu sonra ara verdi şimdi yine başladı mide ekşimesi.maden suyu rahatlatıyor.Bir de saraçoğlu söylemişti ekşiyince 1 yudum soğuk süt içmek iyi geliyor.Ama sadece 1 yudum olacak.tekrar ekşiyince tekrar bir yudum içiyorum o da gerçekten fayda veriyor..

benim ilk zamanlarda çok oldu sonra ara verdi şimdi yine başladı mide ekşimesi.maden suyu rahatlatıyor.Bir de saraçoğlu söylemişti ekşiyince 1 yudum soğuk süt içmek iyi geliyor.Ama sadece 1 yudum olacak.tekrar ekşiyince tekrar bir yudum içiyorum o da gerçekten fayda veriyor..

teşekkürler tatlım deniycem şimdi :)

kızlar merhba naıslsınız ben çok kötüyüm bebeğim iyi mi diye düşünmekten alamıyorum knedimi
otobüse bindim bu hafta kaç kere sinir oluyorum binmek zorunda kalıyorum
hobbidi hobbidi hopluyorum valla otobüste
ınş iyidir kuzucum
yarın gidicem valla dayanamıyorum artık
dua edin bize olur mu.

kızlar merhba naıslsınız ben çok kötüyüm bebeğim iyi mi diye düşünmekten alamıyorum knedimi
ınş iyidir kuzucum
dua edin bize olur mu.

Gulsum soyle bir derin enfes al bacim, disari ver ve artik ahmilelginin tadini cikar, su endiseleride kenara birak, biliyorum elde degil ama olcana onunde gecilmez, otousler her yerde ayni bende biniyorum mecbur kaldikca taksiye vercem parayla bebislere biseyler ailirim diyorum, doktor yurumende bir sakinca yok, bol bol yuru dediyse hic birsey olmaz allah'in izni ile... Benim doktor kendi fazal yormadna duzenli yuru diyor, sabah aksam cikmaya calisiyorum, cikamadimmi, arka bahce'de dolaniyorum... o bile yetiyo..... kiz daha yeni gitmedinmi...doktorlari zengin etceniz haaa,, hicbirsey olmaz bacim, agrin, sizin kanaman olmadiktan sonra hic gerek yok inanki, ben bir cihaz aldim, bebegin bu kalp atislarini filan dinledin, vazgectim verdim geri, takintili oluyor insan, bol bol dua et, endiselerinide kenara birak, yavru kusa alisverise basla,,,,, :KK1::KK1:

merhaba arkadaşlar,
ben bir şey danışacağım sizlere kan pıhtılaşmasından dolayı cleanex iğne olan arkadaşlar kaç kilosunuz ve kaçlık iğne oluyorsunuz?
ben bugun dr a gittim. maglum kilolar aldı başını gidiyor 60 kiloyum artık iğnenin ölçüsünü değiştirecek mi diye sordum 0.4 lük ten 0.6 lığa terfi etti beni..
sizler ne durumdasınız.

ınş iyidir kuzucum
dua edin bize olur mu.
canım merhaba
gittin mi doktora görmüşsündür prensesini sen şimdi ne mutlusundur...:nazar:

kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı herşey yolunda çok şükür mide için ilaç verdi onu kullanıcam 3 hafta sonra şeker yüklemesine gel dedi.
bu arada hafta 20 kilo 57.900 sempatik görünmüyosun ne zamandır gelirsen ekleyiver canımcım

merhaba arkadaşlar,
ben bir şey danışacağım sizlere kan pıhtılaşmasından dolayı cleanex iğne olan arkadaşlar kaç kilosunuz ve kaçlık iğne oluyorsunuz?
ben bugun dr a gittim. maglum kilolar aldı başını gidiyor 60 kiloyum artık iğnenin ölçüsünü değiştirecek mi diye sordum 0.4 lük ten 0.6 lığa terfi etti beni..
sizler ne durumdasınız.

ben 85 ile hamile kaldım canım 0,4lükle başladım en sonda 89 kiloydum ama arttıralım falan demedi benim doktorum.zaten diğer arkadaşlarda her ay kan falan veriyormuş ben kanda vermiyorum.benimde kafama takıldı bu randevumda soracam doktora

sılanazcım ya napim valla otobüs öyle bi savuruyor ki anlatamam
şüküler olsun gördüm bugün kızımı baya büyümüş artık tek parça halinde göremeyecekmişim sığmıyor:)
çok şükür çok

rudicim valla ben 85 ile kaldım 0.6 ile başladım hala devam
her ay bende kont e gidiyorum ama hiç doz ayarı yapmadılar
ınş sorunsuz atlatrız ve kuzucukları alırız kucağımza.

ben 85 ile hamile kaldım canım 0,4lükle başladım en sonda 89 kiloydum ama arttıralım falan demedi benim doktorum.zaten diğer arkadaşlarda her ay kan falan veriyormuş ben kanda vermiyorum.benimde kafama takıldı bu randevumda soracam doktora

canım çok ilginç senin durumunda hematologa gidiyor musun ? ben üniversite hastanesine her ay gidiyorum kan veriyorum. iğne dozajını onlar söylemedi ben söyledim kilo aldığımı arttırmak gerekir mi diye.evet dediler sizlerde durum ne diye bir sorayım dedim..
Ben ayrıca her gün bir coraspin içiyorum.

sılanazcım ya napim valla otobüs öyle bi savuruyor ki anlatamam
şüküler olsun gördüm bugün kızımı baya büyümüş artık tek parça halinde göremeyecekmişim sığmıyor:)
çok şükür çok

rudicim valla ben 85 ile kaldım 0.6 ile başladım hala devam
her ay bende kont e gidiyorum ama hiç doz ayarı yapmadılar
ınş sorunsuz atlatrız ve kuzucukları alırız kucağımza.

senin hamilelikten dolayı kilon pek artmadı belki ondandır şekerim.
görmüşsün prensesini hadi gözün aydın insan çok mutlu oluyor değil mi?
büyüsün üyüsün kocaman olsunlar 5 ay sonra da kollarımıza gelsinler sağlıkla...:KK61:

canım çok ilginç senin durumunda hematologa gidiyor musun ? ben üniversite hastanesine her ay gidiyorum kan veriyorum. iğne dozajını onlar söylemedi ben söyledim kilo aldığımı arttırmak gerekir mi diye.evet dediler sizlerde durum ne diye bir sorayım dedim..
Ben ayrıca her gün bir coraspin içiyorum.

evet banada ilk başta öyle söylediler kiloya göre oluyormuş
60 kg olana 0.6
80 kg olana 0.8 başlamamız gerekiyor demişti
ama başlangıç dozu öyle olmuyormş bakalım bende söyleyeyim kg alıyorum artık yavaş yavaş belki arttırır.

merhaba arkadaslar
herkes iyi cok şükür ankaralı elifini görmüssün ne güzel darısı b izlere... 1 hafta sonra kontrolum var benim de insallah bebislerim iyidir.Ayaklarının şişini sordun mu?benim de şiş ya merak ettim .

sorma yaa benimde ayaklar şiş ve azıcık yürüyünce kocaman oluyorlar ben de sormadım doktora ..
okuduklarıma göre ilerleyen haftalarda normal ama benimki biraz erken oldu :KK43:

X