- 12 Temmuz 2008
- 552
- 18
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.001
Merhaba, pıhtılaşma testleri yapıldı. Bir mutasyonda heterozigot çıktı. Doktor bunun düşüğe neden olamayacağını soyledi. Ama şu da var ki henuz tıp belli bir yere kadar bakiyor, belki şu an tanimlanmamis farkli mutasyonlar da olabilirmis. Yarin transferden sonra herhangi bir sey kullanmana gerek yok dedi. Hergun bir coraspirin icecegim ama kan sulandirici igne vs. Ye gerek yok dedi hematolog. Diger düşükler dondurulmuş embriyodan kaynakli muhtemelen dedi. Bilmiyorum ki, kafam cok karışık. Umarim transferim olur, tutar ve düşmez. Cok bilinmeyenli denklem gibi bu süreç. Sizlere de sağlıklı gebelikler dilerim.
günaydın kızlar;
ya bu bir haftadır midem çok fena benim
reflü gibi yatınca midem ekşiyo ağzıma acı acı sular geliyo
saçları oluşuyo ondan diyolar doğrumudur bilmem
bu teze göre benim kızın rapunzel olması gerek çok fena durumdayım çünkü
yaşayan var mı aranızda
rapunzel ha
canım benimde 22-21 haftalarımda aynı senin dediğin gibiydi midem.okadar rahatsızdımki Allahım ne oluyo dedim.hem bulantı hem ağrı.sanki yediklerim yemek borumda duruyo gibiydi.doktora sordum oda saçları çıkıyodur dedi
benim doktor kocakarı gibihalk arasında öyle derler diyo ama kendide gayet öyle düşünüyo gibi söylüyo.ama benim 1 hafta sonra geçti inş seninde geçer canım
günaydın kızlar;
ya bu bir haftadır midem çok fena benim
reflü gibi yatınca midem ekşiyo ağzıma acı acı sular geliyo
saçları oluşuyo ondan diyolar doğrumudur bilmem
bu teze göre benim kızın rapunzel olması gerek çok fena durumdayım çünkü
yaşayan var mı aranızda
benim ilk zamanlarda çok oldu sonra ara verdi şimdi yine başladı mide ekşimesi.maden suyu rahatlatıyor.Bir de saraçoğlu söylemişti ekşiyince 1 yudum soğuk süt içmek iyi geliyor.Ama sadece 1 yudum olacak.tekrar ekşiyince tekrar bir yudum içiyorum o da gerçekten fayda veriyor..
kızlar merhba naıslsınız ben çok kötüyüm bebeğim iyi mi diye düşünmekten alamıyorum knedimi
otobüse bindim bu hafta kaç kere sinir oluyorum binmek zorunda kalıyorum
hobbidi hobbidi hopluyorum valla otobüste
ınş iyidir kuzucum
yarın gidicem valla dayanamıyorum artık
dua edin bize olur mu.
canım merhabakızlar merhba naıslsınız ben çok kötüyüm bebeğim iyi mi diye düşünmekten alamıyorum knedimi
otobüse bindim bu hafta kaç kere sinir oluyorum binmek zorunda kalıyorum
hobbidi hobbidi hopluyorum valla otobüste
ınş iyidir kuzucum
yarın gidicem valla dayanamıyorum artık
dua edin bize olur mu.
merhaba arkadaşlar,
ben bir şey danışacağım sizlere kan pıhtılaşmasından dolayı cleanex iğne olan arkadaşlar kaç kilosunuz ve kaçlık iğne oluyorsunuz?
ben bugun dr a gittim. maglum kilolar aldı başını gidiyor 60 kiloyum artık iğnenin ölçüsünü değiştirecek mi diye sordum 0.4 lük ten 0.6 lığa terfi etti beni..
sizler ne durumdasınız.
Kızlar biz de dün doktorumuzdaydık.Cinsiyeti sordum.Pek görünmüyordu ama fazlalık göremedim dedi doktor
ben 85 ile hamile kaldım canım 0,4lükle başladım en sonda 89 kiloydum ama arttıralım falan demedi benim doktorum.zaten diğer arkadaşlarda her ay kan falan veriyormuş ben kanda vermiyorum.benimde kafama takıldı bu randevumda soracam doktora
sılanazcım ya napim valla otobüs öyle bi savuruyor ki anlatamam
şüküler olsun gördüm bugün kızımı baya büyümüş artık tek parça halinde göremeyecekmişim sığmıyor:)
çok şükür çok
rudicim valla ben 85 ile kaldım 0.6 ile başladım hala devam
her ay bende kont e gidiyorum ama hiç doz ayarı yapmadılar
ınş sorunsuz atlatrız ve kuzucukları alırız kucağımza.
canım çok ilginç senin durumunda hematologa gidiyor musun ? ben üniversite hastanesine her ay gidiyorum kan veriyorum. iğne dozajını onlar söylemedi ben söyledim kilo aldığımı arttırmak gerekir mi diye.evet dediler sizlerde durum ne diye bir sorayım dedim..
Ben ayrıca her gün bir coraspin içiyorum.