- 13 Mart 2011
- 502
- 28
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #1.981
hayırlı cumalar arkadaslar.herkes iyi masallah kızlar ya birsey sorucam yatarken bi saga bi sola dönüyorum hoş rahat etmesemde fakat bu aralar dönerken karnımın yan taraflarında sızı oluyo normal mi ?daha doktora gitmeme 13 gün var .iki haftadan sonra bana geliyolar hic keyfim yok.Hareketlerini hergün düzenli hissetmiyorum bazen hissediyorum ben.
Canımcım, bebeğinin ismini çok beğendim. Allahım hayırlı uzun ömürler versin, adıyla yaşatsın. Tuz olayında buradan destek olalım birbirimize bol su almaya dikkat edelim. En az 2 lt. Akşamları konuşuruz. Bende senin gibi ilk zamanlar çok turşu yedim. Zaten turşu hastasıyım, çok severim. Gebelik öncesinden beri tansiyonum düşük olmasına rağmen ileride yüksek tansiyon hastası adayı olacam galiba.
Şeker ölçümünde inşallah bir problem çıkmaz. Hadi hayırlısı..
[ı]benim test gunum 23 subattaydi o gun ogrendim bu guzel haberi ,dogumum kasimda olcak insallah
gecen hafta doktora gittim minicik bebisimi gordumKalp atisini duydum insallah bu sali yine gidip detayli bi sekilde gorurum :)
hadi gelinde liste duzenleyelim heyecanla[/ı]
hayırlı cumalar arkadaslar.herkes iyi masallah kızlar ya birsey sorucam yatarken bi saga bi sola dönüyorum hoş rahat etmesemde fakat bu aralar dönerken karnımın yan taraflarında sızı oluyo normal mi ?daha doktora gitmeme 13 gün var .iki haftadan sonra bana geliyolar hic keyfim yok.Hareketlerini hergün düzenli hissetmiyorum bazen hissediyorum ben.
Merhabalar,ben tüp bebekle değil ama 17 haftalık hamileyim.20 Aralık'ta da doğum olacak kısmet olursa.Buraya yazıyorum çünkü ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım hafta hamile kaldığımı öğrendim.Sizler gibi fiziksel acılar çekmedim tabi, ama aynı ruhsal acıları paylaştım.Allah herkese nasip etsin anneliği.Hepimiz evlatlarımızı sağlıklı olarak kucağımıza alır,sağlıkla büyütürüz inşallah.
Dondurulmuş embriyo ile gebe kalıp, düşük yapan var mı?
Merhaba arkadaşlar, benim iki kere dondurulmuş embriyo transferim oldu ve ikisi de kese yeni göründüğünde kanama ile düştü. Şimdi yeni tedavi sürecindeyiz, umarım bu sefe taze embriyo transferi gerçekleşir. Pazartesi muhtemel transfer tarihim, e2 ve muayene sonucuna göre karar verecekler. Eger transferim olursa ve tutarsa yeniden düşer korkusu var. Buna benzer durum yaşayıp, taze embriyo ile gebeliği devam eden var mi? Tedavideki tüm arkadaşlara bol şans dilerim.
canım taze embriyo ile donmuş embriyo arasında bir fark yok bildiğim kadarıyla.genetik testlerini yaptırdınmı.belki kan pıhtılaşması vardır sende.bu topikte 3 kişiyiz kan pıhtılaşması olan.kan pıhtılaşmasında bebek tutunur fakat gelişemez düşer.yada kürtajla alınır.eğer yaptırmadıysan biran evvel yaptır canım.sonuçlar 10 günde çıkıyor.
selam kizlarr nasilsiniz gorusmeyeli, ben pek girmiyiorum malum yine pek moralim yok , girersemde ancak telden bakip cikiyorum canim bilgisayari bile acmak istemiyor
persembe gunu detayli ulturasonum vardi, zaten seker testi yapmistim onun sonucunuda aldik sukur hic bi sorun yok sonuc iyi
bebegim ise 464 gr olmus, herseyi olctu bicti masallah herseyi normaldi ama bi sadece bebek biraz kucuk vitaminsiz dedi, ilaclarini aliyomusun dedi bende aliyorum dedi
sonra esime kizdi dedi sen buna herseyi al yesin ,hic mi bisey yemiyosun dedi, iste canim istemiyor malum bide moral olmayinca insanin yiyesi gelmiyor
zaten bide mide problemim var onun korkusundan herseyi yiyemiyorum ,ozellikle hic meyve tuketemiyorum ,yaz meyveleri simdi hep eksi, hayatta alip tadina dahi vbakamiyorum ,bi yesem gun boyunca midemden oluyorum, doktor diyor istedigin meveyi ye ama iste yiyebilsem
artik okadar bunaldimki robot haftalardir bi yuzum gulmedi ancak doktora gidip bebegimi gorursem guluyorum degilse yok
zaten ortadan kaybolmussam bilin moral yoktur
doktor haftaya persembe turkiyeye gidiyormus dedi gel gitmeden goreyim diye iste haftaya carsamba tekrar normal randovu var
persembe gunki randovumuz renkliydi, kizim yuzunu bi gostermedi bize saga sola dondum ettim yok sirt ustu yatmis illede gostermem diyor, hatta ayni kizin babasi gibi aksi olcak dedi :) gide gele doktorda esimin huyunu ogrendin :)
artik okadar ugras sonunda agiz ve burnunu gosterdi gozlerini falan goremedik, ama renkli oldugu icin dudaklar ayni bendi,burnu ise ayni esim gibiydi :) bakalim dogunca nasil olcak,simdi daha minik oldugu icin oyle gozukebil
arada bakip eklenecek bilgileri ekliyorum haberiniz olsun
ha bu arada aaksoyoglu canim kizinin ismini sifami koycaksiniz kesinmi ,yan ona ekleyim ismini, bide sifa erkek ismi degilmi yada ciftmi kullaniliyor bilmiyorum
Aaksoyoglu merhaba; kan pihtilasmasi icin ne kullaniyorsun? Ben sabah-aksam 1'er adet Fragmin yapiyorum. Bir de henu vakit var diye doktoruma hic sormadim ama biz bu tip kan incelticiler kullaniyoruz diye dogum seklimizde bir sinirlama yapiliyor mu? ( illa sezaryen veya illa normal dogum seklinde) Kan inceltici yuzunden bizde kanama olmasi tehlikeli olur herhalde???
selam kizlarr nasilsiniz gorusmeyeli, ben pek girmiyiorum malum yine pek moralim yok , girersemde ancak telden bakip cikiyorum canim bilgisayari bile acmak istemiyor
persembe gunu detayli ulturasonum vardi, zaten seker testi yapmistim onun sonucunuda aldik sukur hic bi sorun yok sonuc iyi
bebegim ise 464 gr olmus, herseyi olctu bicti masallah herseyi normaldi ama bi sadece bebek biraz kucuk vitaminsiz dedi, ilaclarini aliyomusun dedi bende aliyorum dedi
sonra esime kizdi dedi sen buna herseyi al yesin ,hic mi bisey yemiyosun dedi, iste canim istemiyor malum bide moral olmayinca insanin yiyesi gelmiyor
zaten bide mide problemim var onun korkusundan herseyi yiyemiyorum ,ozellikle hic meyve tuketemiyorum ,yaz meyveleri simdi hep eksi, hayatta alip tadina dahi vbakamiyorum ,bi yesem gun boyunca midemden oluyorum, doktor diyor istedigin meveyi ye ama iste yiyebilsem
artik okadar bunaldimki robot haftalardir bi yuzum gulmedi ancak doktora gidip bebegimi gorursem guluyorum degilse yok
zaten ortadan kaybolmussam bilin moral yoktur
doktor haftaya persembe turkiyeye gidiyormus dedi gel gitmeden goreyim diye iste haftaya carsamba tekrar normal randovu var
persembe gunki randovumuz renkliydi, kizim yuzunu bi gostermedi bize saga sola dondum ettim yok sirt ustu yatmis illede gostermem diyor, hatta ayni kizin babasi gibi aksi olcak dedi :) gide gele doktorda esimin huyunu ogrendin :)
artik okadar ugras sonunda agiz ve burnunu gosterdi gozlerini falan goremedik, ama renkli oldugu icin dudaklar ayni bendi,burnu ise ayni esim gibiydi :) bakalim dogunca nasil olcak,simdi daha minik oldugu icin oyle gozukebilir
arada bakip eklenecek bilgileri ekliyorum haberiniz olsun
ha bu arada aaksoyoglu canim kizinin ismini sifami koycaksiniz kesinmi ,yan ona ekleyim ismini, bide sifa erkek ismi degilmi yada ciftmi kullaniliyor bilmiyorum
canım taze embriyo ile donmuş embriyo arasında bir fark yok bildiğim kadarıyla.genetik testlerini yaptırdınmı.belki kan pıhtılaşması vardır sende.bu topikte 3 kişiyiz kan pıhtılaşması olan.kan pıhtılaşmasında bebek tutunur fakat gelişemez düşer.yada kürtajla alınır.eğer yaptırmadıysan biran evvel yaptır canım.sonuçlar 10 günde çıkıyor.
Kızlar bir kitapta okudum bebeğin ilk hareketinden 5 ay 4 gün sonra doğum gerçekleşiyor diye ve tecrübeyle sabit bir bilgiymiş.Güvendiğim bir yazarın kitabında yazıyor.Ama ilk hamileliği olanlar benim gibi ilk hareketi hissedemeyebilirler...
iyi pazarlar arkadaslariki gündür cok mutluyum bebeklerimin hareketlerini hissetmeye basladım . insan hareketlerini hissedince daha bir mutlu oluyomus insallah bundan sonra hep hissederim.yürürüs de yapmadım valla iki boyunca yan gelip yattım . sempatik canım ne oldu neden bu kadar kendini kötü hissediyosun daha doguma cok var bebisin arada ki farkı kapatır üzülme lütfen kendinize iyi bakın....