2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Ellerine sağlık canım. Bu arada maşaallah hepiniz zayıfmışınız. Bir ben varım tombiş. İnş. fazla almam

korktuğum kadar bişey yoktu smear testide yapmıştı çok az onda acı hissetmiştim o da ben kastığım içindi sanırım sinek ısırığı gibi bişeydi

kızlar tablo oldu bakabilirsiniz bilgilerini yazdırmak isteyen arkadaşlar bebeğim_01 arkadaşımıza özelden msj atabilirler

benim muhtemel doğum tarihi 23 kasım değiştirirsen memnun olurum teşekkürler

canım çok sevindim hayırlı olsun 2. bebeğin
hatırlarsın beni işallah ilk hamileliğimizde de hamilelik belirtilerinde konuşuyorduk
burda da beraber paylaşımlarda bulunucaz heralde

merhaba kızlar uzun süredir giremedim bulantılar beni rahat bırakmadı.liste yapılmış çok ta güzel olmuş ellerine sağlık yapan arkadaşların ben özel mesaj atamıyorum yeni üye sayılırım mesaj sayım yeterli değil bende buraya yazayım iletebilen arkadaşlar olursa sevinirim
sat 28 ocak
tdt 4 kasım
yaş 26
kilo 58
sehir antalya
birde yeni arkadaşlarda gelmiş hepsinin bebişleri hayırlı olsun

|KK Nick | Yaş | Sat | Tahmini D.T. | Kilo | Yaşadığı Yer | Güncel Durum
1 | derya2807 | 30 | 2 Şubat | 9 Kasım | 63 | İstanbul | Pıt Pıtlar duyuldu

sanırım becerdim

Kızlr en sonunda yapmayı ögrendim umarım begenirsiniz.lütfen listede ismi olmayanlar veya begenmediginiz noktalar hakkında bana özelden mesaj atın.saglıklı hamilellikler

merhaba özelden mesaj adamıyorum
bilgilerim şöyle
benim sat 7 şubat
tahmini d.tarihi 14 kasım
yaş 28
kilo 63
yaşadığım şehir istanbul
ilk bebek :)

eklersen sevinirim
teşekkürler

seninde bebişin hayırlı olsun.nazar değmesin hiçbirine ...

slm arkadaşlar liste baya olmuş maşallah
bende bu sabah sağlık ocağına gittim idrar testi yaptılar evdeki yaptıklarımdan daha koyu çıktı ama yine biri silik diye kesin hamilesin diyemeyiz dedi benim amaccım dr folik asit yazdırmaktı biran önce başlamak için çünkü daha önce içmeye başlamadım. neyse hamile deyilimdir diye dr gidip yazdırmana gerek yok dedi bende saf gibi gitmedim dr yazdırmaya

bir iki hafta sonra gideyim diyorum kadın doğumcuya hem bebeğin kalp atışlarını da duyarız diye hemen gitmek istemiyorum napıcam bilmem bu günde kesinleştiremedim

tmm canım ben seni ekledim tabloya

canım kan testi yaptırmadınmı sen yaptırmadıysan eğer 2 günde bir yenile anlaşılır zaten tabi en garantisi doktora gitmek ama bi kan testi yaptır derim ben

neden kan testi yaptırmadınki sağlık ocaklarında ücretsiz yapılıyomuş cnm folik asitte zaten 1 tl yazdırmana gerek yok.

öylemi ben ilk hamileliğimde aldığım baya palıydı diye hatırlıyorum folik plus muydu neydi tam hatırlayamadım adını neyse öyleside varsa alırız eşime diyim bari alsın

bizim burdakinde yapılmıyor heralde bişi demediler idrar istedi zaten bitane yaşlı hemşire vardı çok bilmiş hiç uğraşmak istemedim doğrusu onunla olmadı haftaya giderim dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…