• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayırlı olsun bebişin ..vajinal muayene hiç acıtmıyor seni kim korkuttu bilmiyorum ama tehlikeli de değil..belki anlatan kişi kendini kasmıştır.sonuçta cinsel ilişki oluyor hamilelikte o nedenle korkma canım ben öyle muayene oldum hiç korkma bebişine odaklan zaten dr çok dikkatli davranıyor.ben tam 5 haftalıkken vaj.ult.baktık keseyi gördük 15 gün sonraya yine var kontrol ve yine vaj.bakıcam dedi kalp atışını dinleyecekmişiz kısmetse...

Sana da az önceki sorumu tekrarlayım, sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun? Benim doktor da vaj.ult tan yana ben de pek hoşlanmıyorum ve korkuyorum...

canım yürüyüş yaptım o da çok değil. Bünye meslesi herhalde. Daha çok var ama gerekmedikçe suni sancı almayın derim ben . Kardeşim benden 3 ay önce doğum yaptı suni sancıyla. 12 saat çok ağrı çekti. Doktor bana da verecekti ben istemedim bekledim 1 gün. Hafif hafif ağrı oldu ama bağıracak kadar değil. Daha çok var sen şimdi doğumu düşünme. Anın tadını çıkar. Daha cinsiyetini öğreneceksin, ultrason resimlerinden yüzünü tahmin edeceksin. Doğum bi olsa da bebeğimi koklasam diyeceksin. OOOOOOO neler var güzel neler var...

Sana da az önceki sorumu tekrarlayım, sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun? Benim doktor da vaj.ult tan yana ben de pek hoşlanmıyorum ve korkuyorum...

zeytinburnu avrasya hospital pelin ergenekon işyerime çok yakın her durumda giderm diye tercih ettim...bakalım memnun kalmazsam değiştiririm şimdilik sıcak kanlı geldi bana ve açıklayıcı..

Ben oğlumda kız geçiriyordum içimden. Bunda daha bişey hissetmiyorum ama eşim erkek istiyor. Arkadaş olurlar diye. 16. haftalarda filan belli oluyor merakla bekleyeceğiz artık...

zeytinburnu avrasya hospital pelin ergenekon işyerime çok yakın her durumda giderm diye tercih ettim...bakalım memnun kalmazsam değiştiririm şimdilik sıcak kanlı geldi bana ve açıklayıcı..

Ben de yorgunluk, halsizlik ve bel ağrısı var belirti olarak.Daha 5 haftalık belki çok erkendir belirtiler için.Sizde neler var?

:nazar:|KK Nick | Yaş | Sat | Tahmini D.T. | Kilo | Yaşadığı Yer | Güncel Durum
1 | derya2807 | 30 | 2 Şubat | 9 Kasım | 63 | İstanbul | Pıt Pıtlar duyuldu

sanırım becerdim

Son düzenleme:
saol kahvekolik neyseki ateşim olmadı çok şükür
ben aslında kızım için kız olsa dahba iyi diyorum ama babamız erkek istiyo ve banada erkek doğuyo bilmiyorum bakalım kısmet
ben kızımda hiç bulantı yaşamadım inşallah bunda da yaşamam ama sbah bulatısına yatktan kalkmadım bikaç tuzlu kraker iyi geliyo ve çantanızda beyaz leblebi taşıyın çok rahatlatıcı

kızlar 6+3 de kalp atışı duyulurmu doktora gitmeyi planladığım tarihte tam o kadarlık olmuş olcakta gittimmi kalp atışınıda duymak istiyorum normal ultrasonla baktırcam ben

Kızlr en sonunda yapmayı ögrendim umarım begenirsiniz.lütfen listede ismi olmayanlar veya begenmediginiz noktalar hakkında bana özelden mesaj atın.saglıklı hamilellikler

düşen bebeğimde vajinal ultrasonla bakılmıştı ondan sonra kanamam başladı ve düştü herkes ondan düşmüştür neden baktırdın diye kızdı bende ondan diye düşünüyorum belkide ondan değil bilmiyorum ama istemiyorum o yüzden

Back
X