• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben cankata gidiyorum funda doğana memnunum ama etraftan hoş şeyler duymuyorum. Ne yapacağımı o yüzden bilmiyorum konak çok dolu bugün randevu almak istedik haftaya çarşamba gününe gün verdiler. Eğer sen sezeryanla olacağı için soruyorsan konakta erkan türközü şiddetle tavsiye ederim çünkü akşamında kalkan çok kısa sürede iyileşen kişiler biliyorum memnun kalacaksın eminim :34: Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasib etsin hepimize

ben daha kesin emin değilim ama testte benimde pozitif çıktı yarın dr gittiğimizde kesin belli olacak daha ilk bebişim :16:

izmitli hamişleri götrünce seviniyorum :1: arkadaşlar bende akademiye gökhan gümüştaşa başladım. doktordan memnunum teyzemleri görümcemi hep o doğurttu :40: ilk başta erkan türköz e gitmek istedim ama o kadar yğunki sırf bu yüzden vazgeçtim.

Ya kızlar ağlamak istiyorum..işyerindeyim ve kolumu kaldıracak halim yok midem çok kötü...yarına beyanname yetiştirmem lazım... yaaa çok sıkıldım...

merhabalar guzel kasim anneleri bende Rabbim nasip eylerse kasim annesi olacagim.bu 2.hamilleligim ilkki dusukle sonuclandi 2009 kasim ayinda 4 aylik hamisken yavrum birakip gitmisti beni.Rabbime binlerce kez sukurler olsun bana yine mucizesini yolladi.tek istedigim bu kez yavrumu saglikli bir sekilde dunyaya getirmek ve hayirli bir evlat olarak yetistirmek.Rabbim isteyen herkese bu hasretle yanip,kavrulan her bedene,her kalbe nasip eylesin bu guzelligi Amin!

benide listeye alirmisiniz?

SAT :11 subat
yas:26
Kilo:70:86:(biraz fazlayim ama olsun dogumdan sonra veririm nasilsa:69:)
Yer;ingiltere

artik bende bir hamis cizelgesi yapayim degilmi:66:herkese sevgiler:89:

merhabalar guzel kasim anneleri bende Rabbim nasip eylerse kasim annesi olacagim.bu 2.hamilleligim ilkki dusukle sonuclandi 2009 kasim ayinda 4 aylik hamisken yavrum birakip gitmisti beni.Rabbime binlerce kez sukurler olsun bana yine mucizesini yolladi.tek istedigim bu kez yavrumu saglikli bir sekilde dunyaya getirmek ve hayirli bir evlat olarak yetistirmek.Rabbim isteyen herkese bu hasretle yanip,kavrulan her bedene,her kalbe nasip eylesin bu guzelligi Amin!

benide listeye alirmisiniz?

SAT :11 subat
yas:26
Kilo:70:86:(biraz fazlayim ama olsun dogumdan sonra veririm nasilsa:69:)
Yer;ingiltere

artik bende bir hamis cizelgesi yapayim degilmi:66:herkese sevgiler:89:

Hoşgeldin canım .Ben de83 kiloyum merak etme yalnız değilsin.

Ya kızlar ağlamak istiyorum..işyerindeyim ve kolumu kaldıracak halim yok midem çok kötü...yarına beyanname yetiştirmem lazım... yaaa çok sıkıldım...

allah kolaylık versin canım
bende ilk hamileliğimde çalışıyordum çok zor biliyorum
benimde hamileliğim zor geçtiği için sürekli rapor almak zorunda kalmıştım sonra beni şutladılar:60:
şimdi evdeyim

allah kolaylık versin canım
bende ilk hamileliğimde çalışıyordum çok zor biliyorum
benimde hamileliğim zor geçtiği için sürekli rapor almak zorunda kalmıştım sonra beni şutladılar:60:
şimdi evdeyim

bende bundan korkuyorum ya umarım böle bişe yaşamam.

merhaba arkadaslar!

bir kac gün ugrayamadim ve neler neler kacirmisim :) Aramiza yeni katilanlarda olmus hepinize hayirli olsun arkadaslar Allah cümlemize kucagimiza almayi nasip eder ins miniklerimizi....

Listeye bende bilgilerimi eklemek istedim ama henüz özel msj atamiyorum, iste bilgilerim...

Nick Sat Tahmini D.T. Kilo Yaş Yaşadığı Şehir Güncel Durum
zuzzuu 19 Ocak 03 Kasım 65 28 Düzce 15.03. kalp atışları duyuldu

arkadaşlar 16 subat sat.....

ve bugün son adetin 34.günü , beta 216 sizce normalmi??? 6 gün önce 45 çıkmıştı

kendi doktorum normal dedi bi doç dr kuzenimizde normal dedi? ama nedense içimdeki şüphe bi garip:(

inşallah herşey yolundadır......

bakıyorum herkesin değeri çok çok yükseliyooo

Benimde rapor alma gibi bir lüksüm yok o yüzden inş.sorunlu bi hamilelik yaşamam.İşyerinde benim işimi yapacak kimse yok rapor alsam bile çalışmak zorundayım...

evt aynen ve maalesf müdürüm çok karşı duyunca iyce uğraşmaya başaldı benimle hayırlısı bakalım ne olacak..

kızlar 6+3 de kalp atışı duyulurmu doktora gitmeyi planladığım tarihte tam o kadarlık olmuş olcakta gittimmi kalp atışınıda duymak istiyorum normal ultrasonla baktırcam ben

ben 6+ 5 de duydum normal ultrasonda.....sende duyarsın inş.....

ben ingilteredeyim ingilizce ogrenmek icin koleje gidiyorum ama bugun koleji biraktim,cunku kendimi cok kotu hissediyorum elim,kolum kalkmiyor.

basimdanda bir dusuk gecince artik daha dikkatli olmaya karar verdim kendime stress yapacak herseyi bir sureline biraktim.

evde dinlenip,yuruyus yapacagim. hafiften havalar isinmaya basladi cok sukur.

artik zamanimi kendime ve bebegime ayirmak istiyorum 4 yildir istedigim herseyi yaptim nasilsa vakit bebek vaktidir.:69:

az önce dr geldim.....çok şükür hem ksemizi gördük hem kalp atışlarını duyduk.....ohhh üzerimden büyük bir yük kalktı.....iyiki gitmek için acele etmemişim....6+5 bugün....tek seferde hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk...... bir dahaki kontrolum taaaa 28 nisanda 2 li test yapılacakmış....

29 yşındayım. 2 şubat doğum 9 kasım 52,5 kiloyum nevşehirde yaşıyorum.....

Back
X