- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.201
ben cankata gidiyorum funda doğana memnunum ama etraftan hoş şeyler duymuyorum. Ne yapacağımı o yüzden bilmiyorum konak çok dolu bugün randevu almak istedik haftaya çarşamba gününe gün verdiler. Eğer sen sezeryanla olacağı için soruyorsan konakta erkan türközü şiddetle tavsiye ederim çünkü akşamında kalkan çok kısa sürede iyileşen kişiler biliyorum memnun kalacaksın eminimAllah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasib etsin hepimize
ben daha kesin emin değilim ama testte benimde pozitif çıktı yarın dr gittiğimizde kesin belli olacak daha ilk bebişim
evet nisan84 hatırlıyorum hatırlamazmıyım :))) ne tesadüf yine aynı zamanlarda hamileyiz :)))
Ya kızlar ağlamak istiyorum..işyerindeyim ve kolumu kaldıracak halim yok midem çok kötü...yarına beyanname yetiştirmem lazım... yaaa çok sıkıldım...
bende senin gibiyim cnm bişeler yemeyeince insanın halide kalmıyo ne yazıkki.
canım ya şu alttaki takip cetvelinden yapmak istiyorum ama beceremedim nasıl yapılıyor?
merhabalar guzel kasim anneleri bende Rabbim nasip eylerse kasim annesi olacagim.bu 2.hamilleligim ilkki dusukle sonuclandi 2009 kasim ayinda 4 aylik hamisken yavrum birakip gitmisti beni.Rabbime binlerce kez sukurler olsun bana yine mucizesini yolladi.tek istedigim bu kez yavrumu saglikli bir sekilde dunyaya getirmek ve hayirli bir evlat olarak yetistirmek.Rabbim isteyen herkese bu hasretle yanip,kavrulan her bedene,her kalbe nasip eylesin bu guzelligi Amin!
benide listeye alirmisiniz?
SAT :11 subat
yas:26
Kilo86 biraz fazlayim ama olsun dogumdan sonra veririm nasilsa )
Yer;ingiltere
artik bende bir hamis cizelgesi yapayim degilmiherkese sevgiler:89:
Hafta sonu öldürdü beni Allah tepeme çıkıyor hopluyor, nerden bilecek ezdiği kardeşi :)
Ya kızlar ağlamak istiyorum..işyerindeyim ve kolumu kaldıracak halim yok midem çok kötü...yarına beyanname yetiştirmem lazım... yaaa çok sıkıldım...
allah kolaylık versin canım
bende ilk hamileliğimde çalışıyordum çok zor biliyorum
benimde hamileliğim zor geçtiği için sürekli rapor almak zorunda kalmıştım sonra beni şutladılar
şimdi evdeyim
bende bundan korkuyorum ya umarım böle bişe yaşamam.
Benimde rapor alma gibi bir lüksüm yok o yüzden inş.sorunlu bi hamilelik yaşamam.İşyerinde benim işimi yapacak kimse yok rapor alsam bile çalışmak zorundayım...
kızlar 6+3 de kalp atışı duyulurmu doktora gitmeyi planladığım tarihte tam o kadarlık olmuş olcakta gittimmi kalp atışınıda duymak istiyorum normal ultrasonla baktırcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?