• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ah canım ya yok öyle bişey benim ilk gebelikte durmadan midem bulanıyodu ama bebek hiç gelişmemişti kalp atışı duyulmadı diye almışlardı. doktora sormuştum bende bulantım var ama diye hiç ilgisi yokmuş. kürtaja girdiğim ana kadar bulantı devam ediyodu. napıcanız bu bulantıları:1:daha kötü yediğin bebişe gitmeden çıkarıyon bide serumlara bağlıyolar sonra beslemek için hiç kafanıza takmayın bunları rahat rahat yaşayın hamileliği:21:

tamam canım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için o zaman hepimiz sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıklı bebişlere kavuşalım inşallah :49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

kardelen bendede karın ağrısı vardı ama çok hafif. arasıra oluyor. keseyi gördün mü sen? kalp atışına mı gidiyosun?

Canım ben geçen çarşamba gittim kese görünmedi. Kan testinde çıktı. Yarın keseyi görmeye gidecez ama kalp atışını duyabilir miyiz bilmiyorum. Benim geç döllenme olmuş doktor öyle dedi. Merak ediyorum..

bulantısı olmayanlar hiç merak etmesin çok zor ben en ufak kokuyu bile alıyorum ve midem kalkıyor..Ama geçecek olması rahatlatıyor..ilk gebeliğimdede bulanıyordu birden kesildi meğer bebeğin kalbi durmuş...o nedenle baştan beri bulanıyor kesilmesini istemem doğrusu...[/QUOT
inşallah kesilmez canım Allah tamamına erdirsin hepimizinkini. senin bulantı ne zaman başladı peki?

Benim bulantılarım daha adet günüm gecikmeden başlıyor.zaten hamile olduğumu oradan anlıyorum...şimdi dahada fazlalaştı...

bulantısı olmayanlar hiç merak etmesin çok zor ben en ufak kokuyu bile alıyorum ve midem kalkıyor..Ama geçecek olması rahatlatıyor..ilk gebeliğimdede bulanıyordu birden kesildi meğer bebeğin kalbi durmuş...o nedenle baştan beri bulanıyor kesilmesini istemem doğrusu...[/QUOT
inşallah kesilmez canım Allah tamamına erdirsin hepimizinkini. senin bulantı ne zaman başladı peki?

Benim bulantılarım daha adet günüm gecikmeden başlıyor.zaten hamile olduğumu oradan anlıyorum...şimdi dahada fazlalaştı...

bişeler yiyebiliyomusun peki?bizim seninle aynı günlerimiz.

Valla iştahım açık aslında yemeği koklamadan yemeye çalışıyorum ama sonra gidip çıkartıyorum...bazen yarıda kesiyorum...dr günde 6 öğün ye dedi az az ama onu yapamıyorum...

Canım ben geçen çarşamba gittim kese görünmedi. Kan testinde çıktı. Yarın keseyi görmeye gidecez ama kalp atışını duyabilir miyiz bilmiyorum. Benim geç döllenme olmuş doktor öyle dedi. Merak ediyorum..

hcg kaç çıkmıştı ki kese görünmedi? bende çarşambaya randevu aldım çok tırsıyorum yaa :18:

Valla iştahım açık aslında yemeği koklamadan yemeye çalışıyorum ama sonra gidip çıkartıyorum...bazen yarıda kesiyorum...dr günde 6 öğün ye dedi az az ama onu yapamıyorum...

ya ben hiçbişe yiyemiyorum yemek gelince aklıma midem kalkıyo resmen napcam böle bilmiyorum bana öle dedi doktor ama yapamıyorum.

kızlar benide alın aranıza
bugün 6 hafta oldu ama ben hala keseyi göremedim
randevum yarın ve çok tedirginim
ya gene göremezsem diye korkuyorum

kızlar bebeğimden bi alim şifreyi hepsinizin bilgilerini giricem inş. ama tablo yapmak biraz zormuş sanırım:59: bi şekilde öğrenicez artık

hcg 394 çıkmıştı ama kese görünmemişti

1500 den sonra görünüyormuş zaten. bu hafta geçmişsindir 1500ü.

kızlar bebeğimden bi alim şifreyi hepsinizin bilgilerini giricem inş. ama tablo yapmak biraz zormuş sanırım:59: bi şekilde öğrenicez artık

istersen moderatörlerden rica edip konuyu devralabilirsin, şifresine gerek kalmaz deryacım. aslında 2010 kasım annelerine rica etsen yardım ederler tablo konusunda.

kızlar benide alın aranıza
bugün 6 hafta oldu ama ben hala keseyi göremedim
randevum yarın ve çok tedirginim
ya gene göremezsem diye korkuyorum

cnm geç döllenme olabilir ondan görememişsindir vajinal muayne yaptır kesin görür.

Son düzenleme:
Back
X