• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Vay be zaman ne kadar çabuk geçiyor, geçen sene bizim topiğe kasım 2009 anneleri gelip yazıyolardı, bizi tebrik ediyolardı, zaman ne kadar çabuk geçti, 2011 kasım anneleri gelmiş bile, Allah hepinizi bir avazda kurtarsın arkadaşlar, umarım hepiniz güzel bir hamilelik süreci geçirirsiniz...

He bir öneri benden, aman bol bol uyuyun kızlar, doğumdan sonra ilk zamanlar biraz uykusuz geçebilir haberiniz olsun, hoş uyku depolancak bi şi değil ama olsun...:34:

bende duygulandım şimdi inşallah bizde seneye 2012 annelerine yazarız. desteğinizi eksik etmeyin olur mu? zaten sık sık uyku basıyor bana. bi arkadaşım da bol bol uyursan bebeğin uykusu da iyi olur demişti :)

evet canım 2. olcak kısmetse:69:
kızım 2 yaşında şubat 2009 doğumlu :55:
bu bize biraz süpriz oldu hayırlısı bakalım :97:

bende duygulandım şimdi inşallah bizde seneye 2012 annelerine yazarız. desteğinizi eksik etmeyin olur mu? zaten sık sık uyku basıyor bana. bi arkadaşım da bol bol uyursan bebeğin uykusu da iyi olur demişti :)

gerçekten tecrübelilerin de buraya gelip tavsiyelerde bulunması ve manevi destek vermesi çok güzel bişi:131:

araları çok ideal olmuş 2,5 yaş. arkadaş gibi büyürler. bizde böyle dşünüyoruz inşallah.

aradaki yaş farkı fazla olmasın diyordum zatende ama beklediğimden çabuk oldu yine ben yazın hamile kalırım diye hesaplıyordum ama hesaplar tutmadı:1:
senin ilk bebeğinmi olcak

aradaki yaş farkı fazla olmasın diyordum zatende ama beklediğimden çabuk oldu yine ben yazın hamile kalırım diye hesaplıyordum ama hesaplar tutmadı:1:
senin ilk bebeğinmi olcak

ilk olacak inşallah. 2 seneye yakın evliyim kpss bilmem ne derken anca oldu.
kardeşim benden 2 yaş küçük arkadaş gibi büyüdük hala da öyleyiz.

Son düzenleme:
allah tamamına erdirsin işallah hayırlısıyla kucağına alırsın
çok güzel işallah bizimkilerde öyle olur

Merhaba arkadaşlar
Şükürler olsun ki ben de artık hamişim :62: bir yıldır bunu bekliyorduk :49:
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizlere de Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin İnşallah :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

allah tamamına erdirsin işallah hayırlısıyla kucağına alırsın
çok güzel işallah bizimkilerde öyle olur
hepimizinkini inşallah canım:nazar:

Merhaba arkadaşlar
Şükürler olsun ki ben de artık hamişim :62: bir yıldır bunu bekliyorduk :49:
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizlere de Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin İnşallah :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

tebrik ederim serphan hoşgeldin aramıza :nazar:

kızlar herkes hangi hastane ve hangi doktora gittiğini yazarsa birbirimize tavsiyelerimiz olur..Açıkçası benim ihtiyacım var dr ilkkez gittim yakın olduğundan ama emin olamadım...tavsiye iel değiştirmeyi düşünüyorum...İstanbul avrupa yakasındayım...Şimdiden teşekkürler..

kızlar herkes hangi hastane ve hangi doktora gittiğini yazarsa birbirimize tavsiyelerimiz olur..Açıkçası benim ihtiyacım var dr ilkkez gittim yakın olduğundan ama emin olamadım...tavsiye iel değiştirmeyi düşünüyorum...İstanbul avrupa yakasındayım...Şimdiden teşekkürler..

zuzu bende avrupa yakasındayım. yenibosna nisa hs de asiye hanım ve medicana düzgün korkmaz arasında kararsızım. gerçi eşim çoktan kararını verdi asiye hanımı seçti :)))bende tavsiyelere açığım.

Bugun tam 6. Haftadayızzzz

semizotu yemeği ile kutlama yaptık bebişimle..

Evdeyiz ve babişkoyu bekliyoruzzzz

ankarada bılgı hastanesıne gıden varmı ? bana yardımcı olurmusunuz bırturlu aradgm sartlara uygn bı doktor bulamadıım bılgı hastanesının yenı dogon yogun bakım unıtesı nasıl acaba bılgınız varmı

kızlar günaydın,
yeni gelen anneler hoşgelmişler,
ya ben kötü geçirdim haftasonunu hiçbişe yiyemiyorm bulantılarım başladı sadece arada patates haşlaması oda az bişe yani napcam ben yaa:((

kızlar günaydın,
ya ben kötü geçirdim haftasonunu hiçbişe yiyemiyorm bulantılarım başladı sadece arada patates haşlaması oda az bişe yani napcam ben yaa:((

kızlar günaydın,

günaydın kılar:21:canım sende bulantı başladı demek kaç haftada başladı?inşallah bendede başlar bu arada sen doktora gidecektin gittin mi:23:kalp atışı duyuldumu bi de bebek sayısı belli oldu mu:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

günaydın kızlar
bol geçmiş olsun canım, bende çok korkuyorum bulantılar başlayacak diye:18: &haftadan sonra başlıyor ama seninki erken başlamış inşallah erken biter, insan hiçbişeyden zevk alamıyor bulantı olunca

Back
X