2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
heralde arkadaş sayfa yenilemeyi bilmiyo cnm benim kimse bişey yazmıyo dedi heralde inşallah bişey olmaz bebişine

canım dışarda hazır pişmiş olarak tabak dışına düşen cigeri elime aldım farkında olmadan elimi çeneme götürdüm.şimdi çok tedirgn oldm uyuyamadm

benimde 15 şubat yakınız bak. ben ilk testimi adete 4 gün kala yapmıştım:)) varla yok arası bişeydi. hertürlü ışığa ve güneşe tutup bakmıştım deli gibi :)) sonra adet günümde sabah ilk idrarla yaptım ( yoğun olduğu için bu tavsiye ediliyor) bu sefer gözle görülür silik 2.çizgi vardı. kan testi verdim. sonra bikaç defa daha kan testi verdim yükselişe bakıldı. öyle yani.

ben bişey sorcam :) akrep burcu bebekleri nasıl? benim tanıdığım hiç akrep yok da.

Merhaba hanımlar ben gebeliğimde 8 haftanın sonundayım ve 7. haftaya doğru başlayan bulantılarım şimdi azalmaya başaldı sadece sık acıkıyorum sabah kalktığımda bile bulantı yok.ayrıca kasıklarımda hafif sızı gibi çekilme gibi şeyler hissediyorum ama daha 5 gün önce kalp atışlarını dinledim iyiydi.bebek yaşamıyorsa BHCG bukadar hızlı düşer mi kanama falan yok .Bu ikinci gebeliğim ilkinde kap atışlarını hiç duyamamıştık, 7 haftalıkken çok ağır grip olmuştum(Ağrılar hapşırmalar kuvvetli öksürükler)Şimdi 8. haftanın içindeyken nezle oldum hapşırırken bile kendimi sakınıyıor tutuyorum.. korkuyorum.Ama artık düzenli yemek yiyorum kendimi doyuruyorum vücut şimdiden BHCG düzeyinin yükseklğine alışmış olabilirmi, doktora gitmeli miyim eğer sorun varsa erken teşhisle yapılabilecek birşey var mı?tecrübesi olanlar bilgi verirse sevinirim.

dün aldığım testi bu sabah yapsaydım olcaktı eşim o kadar dedi yapma sabah yaparsın diye dinlemedim meraktan çıkar artık diye
artık test alıp yapmıcam diye söz verdim 4 oldu artık pazartesi sağlık ocağına gitcem ama
arkadaşlar bu sefer ben folik asit falan kullanmadım kullanan varmı
bide nezaman dr a gitmeyi düşünüyorsunuz

bence bebiş iyidir ama sen yine de doktoruna bi görün. ne olur ne olmaz. progesteran ve yatak istirahati verebilir.

iyi bakalım yarın kan testi yaptır. ben kullanıyodum zaten günde 3 e çıkardım. mutlaka al sende bebeğin omur ilik gelişimi için çok gerekli.

Akrep burcu çocuğu nasıl bir karaktere sahiptir? - UZMANTV kahvecim bu adresten izlesene anlatıyor akrep bebeğini
süpersin hemen bakıcam

canım başladınızmı bilgileri göndermeye. yaşasın listemize kavuşuyoruz

selamun aleykum arkadaslar
ALLAH izin verirse bende kasimda dogum yapicam insaALLAH
hepimize RABBIM bebeislerimizi sag salim kucagimiza almyai nasip eder insaALLAH

sorum olcakti ben kocaelinde yasiyorum 2 aylik hamileyim ama karar vermis degilim konak hastanesini düsünüyorum dogum yapmayi tecrübeli arkadaslar var ise konak hastanesinde dogum yapan beni aydinlata bilirmi aceb hem fiyat konusunda benimki serzeryan dogum olucak ilk dogumunda sezeryan olmustu
simdiden tsk sevigler

Vay be zaman ne kadar çabuk geçiyor, geçen sene bizim topiğe kasım 2009 anneleri gelip yazıyolardı, bizi tebrik ediyolardı, zaman ne kadar çabuk geçti, 2011 kasım anneleri gelmiş bile, Allah hepinizi bir avazda kurtarsın arkadaşlar, umarım hepiniz güzel bir hamilelik süreci geçirirsiniz...

He bir öneri benden, aman bol bol uyuyun kızlar, doğumdan sonra ilk zamanlar biraz uykusuz geçebilir haberiniz olsun, hoş uyku depolancak bi şi değil ama olsun...

oh oh güzelmiş başarılı olurlarmış, çok güçlü bir karaktermiş. aileyi yöneticekmiş bıdıklar. sevdimmmmm

Ne güzel bi ay farkla hamile kalırsam ben aralıkta doğacak o da yay burcu oluyormuş yay bebekleri de ele avuca sığmazmış yaramaz olurlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…