- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.041
benimde 15 şubat yakınız bak. ben ilk testimi adete 4 gün kala yapmıştım:)) varla yok arası bişeydi. hertürlü ışığa ve güneşe tutup bakmıştım deli gibi :)) sonra adet günümde sabah ilk idrarla yaptım ( yoğun olduğu için bu tavsiye ediliyor) bu sefer gözle görülür silik 2.çizgi vardı. kan testi verdim. sonra bikaç defa daha kan testi verdim yükselişe bakıldı. öyle yani.aramıza yeni hamişler katılıyor ne güzel
ama ben hala emin değilim ne olcakakşam üstü yine yaptım 4. testimi yine silik çıktı
17 şubat son adet tarihim kızlar benim gibi olanlar nası öğrendiniz ya benim aldığım testlerde mi iş yok acaba:89:
merhabalar bende 2010 kasım annesiyim çok güzel bir duygu dilerim hepinize sağlıklı sıhatli bir şekilde bebeklerinizi kucağınızaa almayı nasip etsin Rabbim. canım daha 3 gün gecikmişsin o yüzden silik çıkıyordur ama eger pembe çizgiler çıkıyorsa silik bile olsa hamilesin demektir çünkü başka bir hormon yok vüvutta o çizgileri gösterebilecek çok erken olduğundan kan testynle belli olur yada 3gün daha bekle tekrar test yaptır o zaman netleşir.ayyy baya uzun yazmışım sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 2010 kasım annelerıne de sorabılırsınız. birde ben doktornevra diye bir siteyı takıp ediyordum haftalık bılgıler var ben çk faydasını gördüm sizede tavsiye ederım.ii hafta sonları
ben bişey sorcam :) akrep burcu bebekleri nasıl? benim tanıdığım hiç akrep yok da.
isabet olmuş tanımaman, zira ağzımıza ediolar saolsunlar :) hani bir belki iki tane uslu vardır, kalanlar hep canavar bizimkilerin
aa eyvah eyvah! napıcaz o zaman
demirin doğum hikayesini okumuştum Allah bağışlasın analı babalı büyütün inşallah.
ben bişey sorcam :) akrep burcu bebekleri nasıl? benim tanıdığım hiç akrep yok da.
benimde 15 şubat yakınız bak. ben ilk testimi adete 4 gün kala yapmıştım:)) varla yok arası bişeydi. hertürlü ışığa ve güneşe tutup bakmıştım deli gibi :)) sonra adet günümde sabah ilk idrarla yaptım ( yoğun olduğu için bu tavsiye ediliyor) bu sefer gözle görülür silik 2.çizgi vardı. kan testi verdim. sonra bikaç defa daha kan testi verdim yükselişe bakıldı. öyle yani.
Merhaba hanımlar ben gebeliğimde 8 haftanın sonundayım ve 7. haftaya doğru başlayan bulantılarım şimdi azalmaya başaldı sadece sık acıkıyorum sabah kalktığımda bile bulantı yok.ayrıca kasıklarımda hafif sızı gibi çekilme gibi şeyler hissediyorum ama daha 5 gün önce kalp atışlarını dinledim iyiydi.bebek yaşamıyorsa BHCG bukadar hızlı düşer mi kanama falan yok .Bu ikinci gebeliğim ilkinde kap atışlarını hiç duyamamıştık, 7 haftalıkken çok ağır grip olmuştum(Ağrılar hapşırmalar kuvvetli öksürükler)Şimdi 8. haftanın içindeyken nezle oldum hapşırırken bile kendimi sakınıyıor tutuyorum.. korkuyorum.Ama artık düzenli yemek yiyorum kendimi doyuruyorum vücut şimdiden BHCG düzeyinin yükseklğine alışmış olabilirmi, doktora gitmeli miyim eğer sorun varsa erken teşhisle yapılabilecek birşey var mı?tecrübesi olanlar bilgi verirse sevinirim.
iyi bakalım yarın kan testi yaptır. ben kullanıyodum zaten günde 3 e çıkardım. mutlaka al sende bebeğin omur ilik gelişimi için çok gerekli.dün aldığım testi bu sabah yapsaydım olcaktı eşim o kadar dedi yapma sabah yaparsın diye dinlemedim meraktan çıkar artık diye
artık test alıp yapmıcam diye söz verdim 4 oldu artık pazartesi sağlık ocağına gitcem ama
arkadaşlar bu sefer ben folik asit falan kullanmadım kullanan varmı
bide nezaman dr a gitmeyi düşünüyorsunuz
süpersin hemen bakıcamAkrep burcu çocuğu nasıl bir karaktere sahiptir? - UZMANTV kahvecim bu adresten izlesene anlatıyor akrep bebeğini
Akrep burcu çocuğu nasıl bir karaktere sahiptir? - UZMANTV kahvecim bu adresten izlesene anlatıyor akrep bebeğini
şimdi eylül annelerine baktım.
***KK Nick,YAŞ,SAT,Tahmini D.T., Kilo, Cinsiyet ve İsim, Yaşadığımız Şehir,Güncel notları
ile liste yapmışlar. bebegim_01 arkadaşa bunları yazalım listemizi yapalım.
hoşgeldin kuzu aramıza inşallah hamileliğin güzel gider bulantıların olmaz benim merak ettiğim şey benimde 7 gün geçerken 7 bin çıkması acep neden ki bu kadar yüksek :44:
biri kova biri akrep naparız bilmem :89:
canım başladınızmı bilgileri göndermeye. yaşasın listemize kavuşuyoruz
isabet olmuş tanımaman, zira ağzımıza ediolar saolsunlar :) hani bir belki iki tane uslu vardır, kalanlar hep canavar bizimkilerin
oh oh güzelmiş başarılı olurlarmış, çok güçlü bir karaktermiş. aileyi yöneticekmiş bıdıklar. sevdimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?