2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hayırlı olsun.... inş kalp atışınıda duyarsınız....bulnatıların çok erken başlamış... inş geçer..çalışınca çok zor olmalı

hayırlısıyla inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin. ultrasondamı belli oldu geç döllenme olduğu neye göre anladı dr yazabilirmisin

hayırlısıyla inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin. ultrasondamı belli oldu geç döllenme olduğu neye göre anladı dr yazabilirmisin

teşekkür ederim inşallah hepimizinki güzel olur. Ben 45 günde bir adet oluyordum. Ovulasyon dönemim 20. günden sonra o yüzden geç döllenme

teşekkür ederim canım inşallah aynı acıları bir daha yaşamayız seninde kayıpların olmuş 23+2de neden kaybettin canım nedeni neydi. ben servikal yetmezlikten kaybettim bundada 12. haftada serklaj yapılacak.

çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bu sefer hepimiz için en iyisi olur

teşekkür ederim canım sen de kaybetmişsin sanada geçmiş olsun inşallah bu defa kavuşacağz bebişlerimize.burda haftalarımızı birlikte sayacağız seninle aynıyız sanırım sat'ın kaç?

Teşekkür ederim, daha önceki bebeğimin kalbi durmuştu,inşllah bu sefer tutunur bebeğim

kızlar bakıyorumda kasım annelerinin hemen hemen hepsinde ilk bebek kayıpları var..Allah inş.bu bebeklerimizi bize bağışlarda sağ sağlim kucağımıza alırız...Allah hepimizin duasını kabul etsin...

Kızlar kasık ağrılarım geçti derken bulantılar başladı yemek gördüğümde midem bulanıyoo düşünün prinç pilavından bile çıkarmıyorum annem bi kere çıkarırsan artık hep öyle gider dedi ama midem boğazımda yediğimi içtiğimi bilmiyorum dün patates haşlayıp yedim sabahta yumurta yiyemedim bakalım artıkk çok zor ama katlanırım bebişim içinn ..

günaydın kızlar, benim kan değerim yükselmiş dün yaptırdım 510 olmuş, pazar 97di. çok şükür sağlıklı gidiyor

bende 27 yim geç kaldık dimi :) kendini strese sokma aman. neşeli güzel bi ay geçir inşallah olur.

Ne bileyim kahvekolik çevredeki tepkiler de o yönde olunca insan aksini düşünemiyor Ama olsun tabiki her şeyden önce hayırlısı Allah sağlıkla ve de hayırlıysa nasip etsin inşallah

kızlar bakıyorumda kasım annelerinin hemen hemen hepsinde ilk bebek kayıpları var..Allah inş.bu bebeklerimizi bize bağışlarda sağ sağlim kucağımıza alırız...Allah hepimizin duasını kabul etsin...
evet evet benim de dikkatimi çekti. o gözyaşlarımızın yerini kasım bebekleri sevince boğar inşallah.

günaydın kızlar, benim kan değerim yükselmiş dün yaptırdım 510 olmuş, pazar 97di. çok şükür sağlıklı gidiyor

ben sana dün yazdım da görmedin. endişelenme demiştim. hadi gözün aydın canım

evet evet benim de dikkatimi çekti. o gözyaşlarımızın yerini kasım bebekleri sevince boğar inşallah.

ben sana dün yazdım da görmedin. endişelenme demiştim. hadi gözün aydın canım

sağol canım görmedim gerçekten. ne bileyim korkuyor insan. ama şimdi rahatım çok şükür.

Ne bileyim kahvekolik çevredeki tepkiler de o yönde olunca insan aksini düşünemiyor Ama olsun tabiki her şeyden önce hayırlısı Allah sağlıkla ve de hayırlıysa nasip etsin inşallah

aynen öyle. ben yaklaşık 2 senelik evliyim. 5 ay öncesine kadar kpss derdinden bebek düşünmüyorduk. bana denilenin haddi hesabı yoktu. ne baskılar, ne baskılar göreceksin. sanki keyfimizden bekliyorduk. biri de hadi artık doğur bak menapoza gireceksin demişti

canım sen gittinmi keseyi görmeye ne zaman gidecen

ben keseyi 4+1 de görmüştüm cnm ama cmtsi tekrar gidecem inşallah kalp atışını duyarım yaa beni çok rahatlatacak yani duyarsam bi arkadaşım 5 haftalıkda duymuş bende 5+3 gidecem.

sağol canım görmedim gerçekten. ne bileyim korkuyor insan. ama şimdi rahatım çok şükür.

doğru, insan burda yazılan büyük değerleri görünce korkuyor. ama geç döllenme olabilir, bide bünye meselesidir. beyaz melek diye biri var sitede 11 le başlamış(adet gününde) şimdi kocaman kızı var. kıyaslamayı kendi değerimizle yapmamız lazım. seninki bak kaç kat artmış maşallah bebişe.

bu arada ben seni gebelik topiğinden mi hatırlıyorum, soğan topiğinden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…