- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 43
- Konu Sahibi bebegim_01
-
merhaba kızlar listeye beni de ekler misiniz? Sat 31 ocak,geç döllenme 5 haftalık bebişim,2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim,inşlallah her şey yolunda gider.Bu arada benim bulantılarım başladı, hem de sabah aç karnına, çalışıyorum ben de biraz zor oluyo tabi.
hayırlısıyla inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin. ultrasondamı belli oldu geç döllenme olduğu neye göre anladı dr yazabilirmisinmerhaba kızlar listeye beni de ekler misiniz? Sat 31 ocak,geç döllenme 5 haftalık bebişim,2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim,inşlallah her şey yolunda gider.Bu arada benim bulantılarım başladı, hem de sabah aç karnına, çalışıyorum ben de biraz zor oluyo tabi.
hayırlısıyla inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin. ultrasondamı belli oldu geç döllenme olduğu neye göre anladı dr yazabilirmisin
hayırlı olsun.... inş kalp atışınıda duyarsınız....bulnatıların çok erken başlamış... inş geçer..çalışınca çok zor olmalı
simdiki bebisin icin tebrikler gozun aydin insallah bu kez saglikla kucaklarsin yavrunu
kaybettigin melegin icinde basin saolsun cok zor bir aci bilorum bende 2009kasimda 23+2 de ogluma dogum yaptim ve kaybettim tarifi imkansiz bir aci insallah bu kez yavrularimiz bizimle olurlar
çok çok geçmiş olsun canımçok üzüldüm inşallah bu sefer hepimiz için en iyisi olur
Teşekkür ederim, daha önceki bebeğimin kalbi durmuştu,inşllah bu sefer tutunur bebeğim
bende 27 yim geç kaldık dimi :) kendini strese sokma aman. neşeli güzel bi ay geçir inşallah olur.
evet evet benim de dikkatimi çekti. o gözyaşlarımızın yerini kasım bebekleri sevince boğar inşallah.kızlar bakıyorumda kasım annelerinin hemen hemen hepsinde ilk bebek kayıpları var..Allah inş.bu bebeklerimizi bize bağışlarda sağ sağlim kucağımıza alırız...Allah hepimizin duasını kabul etsin...
günaydın kızlar, benim kan değerim yükselmiş dün yaptırdım 510 olmuş, pazar 97di. çok şükür sağlıklı gidiyor
günaydın kızlar, benim kan değerim yükselmiş dün yaptırdım 510 olmuş, pazar 97di. çok şükür sağlıklı gidiyor
evet evet benim de dikkatimi çekti. o gözyaşlarımızın yerini kasım bebekleri sevince boğar inşallah.
ben sana dün yazdım da görmedin. endişelenme demiştim. hadi gözün aydın canım
Ne bileyim kahvekolik çevredeki tepkiler de o yönde olunca insan aksini düşünemiyorAma olsun tabiki her şeyden önce hayırlısı Allah sağlıkla ve de hayırlıysa nasip etsin inşallah
hadi gözünaydın canım..
günaydın kızlar bu arada..
canım sen gittinmi keseyi görmeye ne zaman gidecen
sağol canım görmedim gerçekten. ne bileyim korkuyor insan. ama şimdi rahatım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?