- Konu Sahibi bebegim_01
-
teşekkür ederim canım sen de kaybetmişsin sanada geçmiş olsun inşallah bu defa kavuşacağz bebişlerimize.burda haftalarımızı birlikte sayacağız seninle aynıyız sanırım sat'ın kaç?
canim ilk 3 dusugumde hic arastirmadilar normal dediler sonra ev drum arastirdi kan pihtilasmasina bagladilar oglumda kullandim ise yaramisti 22 haftalik olunca suyum sizinti seklinde gelmeye baslayinca hastaneye yattim 1hafta ama 23+2 de enfeksiyon yuzunden dogum basladi engel olamadilar.insallah bu kez sorunsuz gecer su kalan 8ayimiz dua kizlar hepimiz icingecmis olsun cnm ya son olur insallah. fraxsiparine yada cleaksan olabilir ben ilkini kullaniorum 0.3luk ayrica coraspin ve yuksek doz(4mg) FOLIKASIT ALIYORUM;malesef bu benim 5.hamileligim 3 KEZ DUSUK 1 kez de erken dogum yaptim insallah bu kez igne ise yarayacak ve kucakliyacagim yavrumu
fraxsiparine canım doğru :) ama bana coraspin vermedi. folikasit verdi (folbiol)
Ay çok üzüldüm canım ya peki araştırdılar mı neden olabileceğini?
insalah yasamayiz birdaha bu yavrularimizi saglikla kucaklariz.canim benim enfeksiyon yuzunden oldu.serklaji bende onlem amaclli yaptirmak istiyorum ama bilmorum biraz daha ilerleyince konusmak istiyorum drumla bu konuyuteşekkür ederim canım inşallah aynı acıları bir daha yaşamayız seninde kayıpların olmuş 23+2de neden kaybettin canım nedeni neydi. ben servikal yetmezlikten kaybettim bundada 12. haftada serklaj yapılacak.
merhaba bayanlar bende yeni hamişlerdenim dün doktora gittim 6+4 günlük olmuş bebeğim kalp atışlarını duyduk çok mutluyum kısmetse benimde doğumum kasım 2011 ama kendimi bu günlerde kötü hissediyorum çok halsizim gebelikten önce folbiol kullanıyordum şimdi elevıt verdi doktorum kan ve idrar tahlili yaptı çok şükür herşey normal sadece ben kötüyüm moralsiz halsiz iştahsızım birde sanki bu hamilelik beni çok bozacakmış çok çirkinleşecekmişim gibi geliyor arada böyle fenalık hissi geliyor patlayacak gibi oluyorum benim gibi gebelik döneminde bunları yaşayan vardır mutlaka paylaşmak istedim
bende öyleyim canım kendimi çirkin yorgun mutsuz hissediyom ama ben daha ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum onunda sıkkınlığı endişesi var bide bende hiç bulantı yok kızlar sizde varmı acep:18:
e bismillah canım daha 4 haftalıksın ne bulantısı dur çok erken daha....7-8 hafta diyorlar genelde başlaması......
canım ama bebek haftasında 6 haftalık görünüyor ben anlamadım bu işi senin ne zamandı kaç hafta hesaplıyon benim 10 şubat 5+0 görünüyor o da 6 haftalıktaki belirtilere yönlendiriyo kocatepenin sitesinde:26:
canım ama bebek haftasında 6 haftalık görünüyor ben anlamadım bu işi senin ne zamandı kaç hafta hesaplıyon benim 10 şubat 5+0 görünüyor o da 6 haftalıktaki belirtilere yönlendiriyo kocatepenin sitesinde:26:
bende 6 haftanın ıcındeyım 7 gırcek ama cok bulantım yok sadece tatlı yıyemıyorum sabahları azcık azcık bı bulantı oluyo gun ıcındede ama cok rahatsız edıcek sekılde degıl benım annemınde hıc olmamaıs kız kardesımınde olmadı cok son kontrolde yanı 2 gun once gorduk bebegı kalp atısını ama daha cok kucukmus yanı 8 ıncı haftaya kadar yolu var kalp atısının ve bebegın gorunmesının meraklanmayın ben bı dahakı kontrole 28 martta gıdıcem bakalım hayırlısı ınsallah
Merhabalar. Ben de size katılıyorum kızlar. Dün doktora gittim kan testi 394 çıktı. Doktor keseye baktı görünmedi. Daha yeni döllenme olmuştur dedi. Ben 2009 eylül annesiyim aslında. 18 aylık bi oğlum var. Ama nedense tedirginim biraz. 394 değerde kese görünmemesi normal mi sizce? Son adet tarihim 8 Şubattı geç yumurtlama olmuş herhalde. Rahatlamak istiyorum lütfen yardımcı olun?
merhaba arkadaslar.bnde dün dr gittim.6haftalık tam ve bebegimi kesesini gördüm.kalp atışını dinledim dkda 122 atıo.mucize gibi.sizinle paylaşmak istedim.son 3gundur sabah bulantılarından oluyorum.gün içindede devam edio.midesi bulanan arkadaslar varsa tavsiyem midenizi kesinlikle boş bırakmayın daha kotu yağıo insanı.havuç yiyin.bulantı a vitamini eksikliginden olurmus havuc bunu karsılıyo.ilaçlara bağlanmayın
teşekkür ederim canım zaten ben de pazartesi doktora gittiğimde öğrendim o da devlet hastanesi pek ilgilenmedi bende 10 gün sonra gideyim garanti olsun diyorum çünkü biz merkeze 90 km uzakta bi ilçedeyimm:26:çok doktor gitme şansım yok buradaki devlet hastaneside çok kalabalık artık bakalım inşallah bebşin kesesinide kalp atışınıda 10 gün sonra görürüz duyaarız..vs
ınsallah gorur ve duyarsın sende bende cok acele ettım sıkıntı yaptım kendıme ama gecıyo :))
kızlar sanırım bende varım aranızda bugun öğrendim daha kesin bişe yok tabi
2 gün geçti adetim arada bulantılarım uyku halim vardı ama ben pek hamileliğe yormadım
test yaptım ikinci cizgim silik cıktı biraz sonra kan testine gideceğim
hep bebişimde benim gib kasım ayında doğsun istiyordum 2 akrep olacağız galiba allahım devamını nasip ederse tabi
şaşkınım ne olduğunu daha anlayamıyorum arada saniyelik sızlamalarım oluyo kasıkta normalmi acaba
kızlar sanırım bende varım aranızda bugun öğrendim daha kesin bişe yok tabi
2 gün geçti adetim arada bulantılarım uyku halim vardı ama ben pek hamileliğe yormadım
test yaptım ikinci cizgim silik cıktı biraz sonra kan testine gideceğim
hep bebişimde benim gib kasım ayında doğsun istiyordum 2 akrep olacağız galiba allahım devamını nasip ederse tabi
şaşkınım ne olduğunu daha anlayamıyorum arada saniyelik sızlamalarım oluyo kasıkta normalmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?