2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selammm herkesee nasılsınız görüşmeyeli........

bende öyleyim canım kendimi çirkin yorgun mutsuz hissediyom ama ben daha ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum onunda sıkkınlığı endişesi var bide bende hiç bulantı yok kızlar sizde varmı acep:18:

kizlar bu arada benim tickerin 6+1 gozuktugue bakmayin benim sata gore yapmistim onu.tam olarak bende kacim bilmiyorum :)) gec dollenme benimki cunku insallah bidahaki gidisime belli olur

e bismillah canım daha 4 haftalıksın ne bulantısı dur çok erken daha....7-8 hafta diyorlar genelde başlaması......

e bismillah canım daha 4 haftalıksın ne bulantısı dur çok erken daha....7-8 hafta diyorlar genelde başlaması......

canım ama bebek haftasında 6 haftalık görünüyor ben anlamadım bu işi senin ne zamandı kaç hafta hesaplıyon benim 10 şubat 5+0 görünüyor o da 6 haftalıktaki belirtilere yönlendiriyo kocatepenin sitesinde:26:

ben dr gitmedim daha o yüzden tam bir şey diyemiyorum....ama sata göre 6+1....dr erken döllenmeder geç döllenme der ona göre değişebilir herşey..... belki senin erken döllenmedir belirtiler 1 hafta önceden yaşıyorsundur

ben belirtilere hiç bakmıyorum çok şükür şimdilik hiç sıkıntım yok ama bu 1 hafta neler yaşayacağımı bilmiyorum...

herkesin hamilelik belirtileri aynı olmuyoş kimi 9 ay boyunca bulantılaır olurmuş kimini 3 ay kimimn hiç.....

Son düzenleme:

bende 6 haftanın ıcındeyım 7 gırcek ama cok bulantım yok sadece tatlı yıyemıyorum sabahları azcık azcık bı bulantı oluyo gun ıcındede ama cok rahatsız edıcek sekılde degıl benım annemınde hıc olmamaıs kız kardesımınde olmadı cok son kontrolde yanı 2 gun once gorduk bebegı kalp atısını ama daha cok kucukmus yanı 8 ıncı haftaya kadar yolu var kalp atısının ve bebegın gorunmesının meraklanmayın ben bı dahakı kontrole 28 martta gıdıcem bakalım hayırlısı ınsallah

merhaba arkadaslar.bnde dün dr gittim.6haftalık tam ve bebegimi kesesini gördüm.kalp atışını dinledim dkda 122 atıo.mucize gibi.sizinle paylaşmak istedim.son 3gundur sabah bulantılarından oluyorum.gün içindede devam edio.midesi bulanan arkadaslar varsa tavsiyem midenizi kesinlikle boş bırakmayın daha kotu yağıo insanı.havuç yiyin.bulantı a vitamini eksikliginden olurmus havuc bunu karsılıyo.ilaçlara bağlanmayın

teşekkür ederim canım zaten ben de pazartesi doktora gittiğimde öğrendim o da devlet hastanesi pek ilgilenmedi bende 10 gün sonra gideyim garanti olsun diyorum çünkü biz merkeze 90 km uzakta bi ilçedeyimm:26:çok doktor gitme şansım yok buradaki devlet hastaneside çok kalabalık artık bakalım inşallah bebşin kesesinide kalp atışınıda 10 gün sonra görürüz duyaarız..vs

Merhabalar. Ben de size katılıyorum kızlar. Dün doktora gittim kan testi 394 çıktı. Doktor keseye baktı görünmedi. Daha yeni döllenme olmuştur dedi. Ben 2009 eylül annesiyim aslında. 18 aylık bi oğlum var. Ama nedense tedirginim biraz. 394 değerde kese görünmemesi normal mi sizce? Son adet tarihim 8 Şubattı geç yumurtlama olmuş herhalde. Rahatlamak istiyorum lütfen yardımcı olun?

olabilir cnm benim 9 şubattı 809 çıktı vajinal usgyle gördü keseyi.tedirgin olma geç döllenme olduğu için olabilir bence.

çok güzelll yaaa darısı bizim başımıza......bulantının a vitami eksikliğinden kaynaklandığını bilmiyordum.....ilk defa duydum.......teşekkür ederim paylaşım için.....

ınsallah gorur ve duyarsın sende bende cok acele ettım sıkıntı yaptım kendıme ama gecıyo :))

kızlar sanırım bende varım aranızda bugun öğrendim daha kesin bişe yok tabi
2 gün geçti adetim arada bulantılarım uyku halim vardı ama ben pek hamileliğe yormadım
test yaptım ikinci cizgim silik cıktı biraz sonra kan testine gideceğim
hep bebişimde benim gib kasım ayında doğsun istiyordum 2 akrep olacağız galiba allahım devamını nasip ederse tabi
şaşkınım ne olduğunu daha anlayamıyorum arada saniyelik sızlamalarım oluyo kasıkta normalmi acaba

ben bu aralar çok sinirliyim sizdede oluyormu......acaba benimki hamileliktenmi yoksa bu kafası basmayan öğrencilerle ders anlatmaya çalışmaktan mıki????

çıldırtıyorlar beni yaaa.....

o zaman sana ilk hoşgeldin ben diyeyim canım o testte yanlışlık olmuyo pekşimdiden kutlarım canım

hayırlı olsn canım normal merak etme sen kan sonucundada tam kesin anlarsın ama şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…