- Konu Sahibi bebegim_01
-
aaa ilede varmı ozaman olma ihtimali çok yüksek......
Allah gönlüne göre versin canım umarım istediğin gibi olur
aaa ilede varmı ozaman olma ihtimali çok yüksek......
bayılıyorum ikizlere yaa.) hayırlısı olsun bakalım cmtesi alırız güzel haberlerini:)
bakalım artık:)) tek olursa tabi daha memnun olacam ama kısmet:)
ya öyle deme ama küstürürsün nasıl hayırlı olcaksa öyle olsunikisininde iyi yanı da var kötü yanı da nasıl güzel olcaksa öyle olsun
kızlar çarpıntınız oluyomuu???beni bayağı rahatsız etti ya
isim haftamız sat cinsiyet
kubi 6.hafta 26.Oca
helenn ?
zuzuipek 5.hafta
drgks 4.hafta 11.Şub
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta
sulisim 02.Şub
ezgim112 6.hafta 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca
elfinya 4.hafta
vildan41 5.hafta 01.Şub
nezihali 6.hafta
reader 6.hafta
aselkuzum 5.hafta 06.Şub
istemnur 6.hafta 27.Oca
narot 5.hafta 06.Şub
hatcaq 10.Şub
dryyvz 5. hafta 06.Şub
kızlar listede eksiklikler var.....bunların söyleyinde doldurayım.....
Olumlu düşün olumlu olsun Allah yardım etsin kuzucuk tutunsun rahmine inşallah..
Kanaman geçtiyse tehlikede geçmiştir kasığındaki ağrıda tutunma ağrısıdır
kızlar yaa benim müthiş akıntım var 10 gündür falan böyle. 2 ay önce kimyasal yaşamıştım. korkumdan sürekli banyoya koşuyorum kanama oldu sanıyorum( bu akıntı normal mi, sizde var mı?
ayy aynen bendede var akıntı dediğin gibi bende korkuyorum hep kanama falan olacak diye bakıyorm hep allah korusun bebişlerimizi hayırlısıyla şu 3 ayımızı bi atlatsak.
ay inşallah normal bişeydir. şöyle bi kaç kişi bende de var dese içim rahat edecek :)baksana ne buldum
Hamilelik döneminde ne tür vajinal akıntılar görülebilir? - UZMANTV
kalp atışını duymadan hamileyim diyemeyeceğim heralde. böyle 3 ay sonrasına ışınlansak. bi baksak içimizde bişey kıpırdanıyor. ne tatlı olur yaaaa.
mutlu olmamız gerekirken vesveseye kapılıyoruz. offf
ya işyerindeyim dinleyemiyorum ne diyo doktor normalmiymiş dur şimdi benide strese soktun valla aynen bi atlatsak şu dönemi.
arkadaşlar merhaba,
bende yeni katıldım aranıza dün öğrendim hamile olduğumu şuan 3 haftalık bugün doktora gidecem ama bilmiyorum görebilirmiyiz keseyi daha çok küçük çünkü çok merak ediyorum umarım hepimiz için herşey yolunda gider..
Kızlar merhaba beni de alın aranıza niyetliyiz biz de geçen ay başladık çalışmalara bu ay ovulasyon testi yardımıyla hamiş kalmak istiyorum Allah kısmet ederse
renksizse normal diyo. doktorunuza sorun diyor mantar da olabilirmiş. düşük müşük demiyor yani relax.
Bolcum selamAy ben de dayanamadım girdim ya buraya inşallah olur benim de bu ay dua edin emi
hadi hayırlısı. gerçi yeni evliymişsin. bat ne zaman?
Amin inşallah tatlımcanım inşallahhhhh allahım duysun dualarınızı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?