2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar çarpıntınız oluyomuu???beni bayağı rahatsız etti ya

bende de var çarpntı sigara içememeye bağlamıştım ben ama :s

benim sat: 15 şubat

Son düzenleme:
kızlar yaa benim müthiş akıntım var 10 gündür falan böyle. 2 ay önce kimyasal yaşamıştım. korkumdan sürekli banyoya koşuyorum kanama oldu sanıyorum ( bu akıntı normal mi, sizde var mı?

kızlar yaa benim müthiş akıntım var 10 gündür falan böyle. 2 ay önce kimyasal yaşamıştım. korkumdan sürekli banyoya koşuyorum kanama oldu sanıyorum ( bu akıntı normal mi, sizde var mı?

ayy aynen bendede var akıntı dediğin gibi bende korkuyorum hep kanama falan olacak diye bakıyorm hep allah korusun bebişlerimizi hayırlısıyla şu 3 ayımızı bi atlatsak.

Kızlar merhaba beni de alın aranıza niyetliyiz biz de geçen ay başladık çalışmalara bu ay ovulasyon testi yardımıyla hamiş kalmak istiyorum Allah kısmet ederse

ayy aynen bendede var akıntı dediğin gibi bende korkuyorum hep kanama falan olacak diye bakıyorm hep allah korusun bebişlerimizi hayırlısıyla şu 3 ayımızı bi atlatsak.

ay inşallah normal bişeydir. şöyle bi kaç kişi bende de var dese içim rahat edecek :)baksana ne buldum
Hamilelik döneminde ne tür vajinal akıntılar görülebilir? - UZMANTV

kalp atışını duymadan hamileyim diyemeyeceğim heralde. böyle 3 ay sonrasına ışınlansak. bi baksak içimizde bişey kıpırdanıyor. ne tatlı olur yaaaa.

mutlu olmamız gerekirken vesveseye kapılıyoruz. offf

ya işyerindeyim dinleyemiyorum ne diyo doktor normalmiymiş dur şimdi benide strese soktun valla aynen bi atlatsak şu dönemi.

Bolcum selam Ay ben de dayanamadım girdim ya buraya inşallah olur benim de bu ay dua edin emi

Kağan Kocatepe'nin yazısı (videoyu açamayanlar için)

Hamilelik döneminde en sık görülen akıntı fizyolojik akıntı, şeffaf veya beyaz renkli ve sürekli olarak olan, hiçbir şikayete neden olan bir akıntıysa doktor tarafından genelde fizyolojik akıntı tanısı konuluyor.

İkinci sık görülen akıntı anormal akıntı olarak kabul edilen mantar enfeksiyonu. Peynir kesiği tarzında veya beyaz bir akıntı ve beraberinde kaşıntı ise zaten bir mantar enfeksiyonudur. Hamilelikte de en sık görülen enfeksiyon türü budur.

Hamileliğin 20. haftasına dikkat!

3. bir akıntı nedeni, amniyon sıvısı gelmesi olabilir. Bu akıntı mantar enfeksiyonuna karışabilir. O yüzden akıntısı olan hamile bir kadın özellikle 20. haftadan sonra su gibi bir akıntıdan bahsediyorsa, amnion sıvısı mı geliyor diye mutlaka kontrol edilmesi gerekir.

Bakteriyel enfeksiyonlar da söz konusu olabilir. Onlar daha çok cinsel yolla bulaşan şeyler olduğu için erkek bu konuda dikkatli olduğu sürece bakteriyel enfeksiyonlar çok ciddi anlamda görülmez. Ama görülürse de erken doğuma neden olabileceği gibi normal doğumda bebeğe bulaşarak bebekte ciddi sorunlara neden olabilir.

Mantar enfeksiyonları masum

Hamilelikte yaşanan mantar enfeksiyonları bebeğe bulaşsa bile hiçbir şey yapmaz. Yani mantar enfeksiyonu olan bir kadın bebeğine bir şey olacak diye korkmamalıdır. Ama bakteriyel enfeksiyonlar mutlaka tedavi edilmelidir.

hadi hayırlısı. gerçi yeni evliymişsin. bat ne zaman?

ben yeni evliyim kahvekolik ama yaşım 28 o yüzden Allah kısmet ederse istiyoruz bir an önce. Batım 9 nisan-11nisan gibi olması lazım bakalım. Bu pazar ovulasyon testine başlayacağım daha garantili olsun diye

canım inşallahhhhh allahım duysun dualarınızı:))
Amin inşallah tatlım Ben de ilk sayfadan itibaren okumaya başladım anne adaylarımızı tanımaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…