• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

doğru, insan burda yazılan büyük değerleri görünce korkuyor. ama geç döllenme olabilir, bide bünye meselesidir. beyaz melek diye biri var sitede 11 le başlamış(adet gününde) şimdi kocaman kızı var. kıyaslamayı kendi değerimizle yapmamız lazım. seninki bak kaç kat artmış maşallah bebişe.

bu arada ben seni gebelik topiğinden mi hatırlıyorum, soğan topiğinden mi?

soğan topiğnden canım:1: ama malesef hiçbir işe yramadı soğan bende. aylar sonra serophenle geldi bebiş, tedavi başladığım ilk ay yani. serophen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım:49:

ben keseyi 4+1 de görmüştüm cnm ama cmtsi tekrar gidecem inşallah kalp atışını duyarım yaa beni çok rahatlatacak yani duyarsam bi arkadaşım 5 haftalıkda duymuş bende 5+3 gidecem.

bende 5+3de keseyi görmeye gidecem yani pazartesi. kalp atışını duyacağımızı sanmıyorum, 1 hafta sonrada ona giderim artık

soğan topiğnden canım:1: ama malesef hiçbir işe yramadı soğan bende. aylar sonra serophenle geldi bebiş, tedavi başladığım ilk ay yani. serophen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım:49:
bak iyi hatırlamışım yine :))) soğanla başlayan serüvenimiz 2011 kasım bebekleri büyürken topiğine doğru gideriz inşallah hayırlısıyla. soğan benim kistleri temizlemişti. soğan içtiğim bir ay hamile kalmıştım ama düşürdüm. sonra bıraktım 2 ay sonra tekrar geldi bebiş. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini.

evt cnm ondan 1 gün önce baktırmıştım 809 çıkmıştı tam adet günümde 1 gün sonrada keseyi gördük.

maşallah değerin baya yüksekmiş. gördüğünüz gün demekki 1500 ü bulmuşsun.

bak iyi hatırlamışım yine :))) soğanla başlayan serüvenimiz 2011 kasım bebekleri büyürken topiğine doğru gideriz inşallah hayırlısıyla. soğan benim kistleri temizlemişti. soğan içtiğim bir ay hamile kalmıştım ama düşürdüm. sonra bıraktım 2 ay sonra tekrar geldi bebiş. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini.

evt yüksek cnm ama 1 günde okadar farkedermi bilmiyorum.

ben soğan içtiğim iki ay yumurtalam bile olmadı. söktürücüyle adet oldum:1: ama çoğu kişide işe yaramıştı. senin bi yerde düşük hikayeni okumuştum geçen, burada görünce çok sevindim:66:

Kızlar kasık ağrılarım geçti derken bulantılar başladı yemek gördüğümde midem bulanıyoo düşünün prinç pilavından bile çıkarmıyorum annem bi kere çıkarırsan artık hep öyle gider dedi ama midem boğazımda yediğimi içtiğimi bilmiyorum dün patates haşlayıp yedim sabahta yumurta yiyemedim bakalım artıkk çok zor ama katlanırım bebişim içinn ..

çok sıkıntı yapma bulanıtıları. kendinide zorlama yemek için.sonuçta bebiş ilk 3 ay annnin depolarını kullanıyor aç kalmaz yani.sende hafif yağsız şeyler yemeye çalış ama aç kalma kraker atıştır sabahları yataktan kalkmadan.yoğurt da yiyebilrisin hem senin kalsiyum ihtiyacını karşılar hem mide bulantını bastırır. Allah yardımcın olsun güzelim

dün bi sitede havucun mide bulantısına ii geldiğini okudum denemedim umarım denemek zorunda kalmam ama bilginiz olsn.

ben soğan içtiğim iki ay yumurtalam bile olmadı. söktürücüyle adet oldum:1: ama çoğu kişide işe yaramıştı. senin bi yerde düşük hikayeni okumuştum geçen, burada görünce çok sevindim:66:

aa sana soğan hiç yaramamış gerçekten. çok tşkler, bende seni gördüğüme sevindim :)

biraz sadistçe gelecek ama ben midem bulansın istiyorum. bulantı iyiye işaret çünkü :) senin başladı mı?

yok cnm ya biyandan niye yok diye düşünüyorum biyandan olmasın istiyorum çünkü işyerim zaten sıkıntılı ama bazı insanlar hiç bilmezmiş bulantı falan yaşamazmış cnm belli olmaz inşallah yaşamam yani.

ben keseyi 4+1 de görmüştüm cnm ama cmtsi tekrar gidecem inşallah kalp atışını duyarım yaa beni çok rahatlatacak yani duyarsam bi arkadaşım 5 haftalıkda duymuş bende 5+3 gidecem.

güzelim geçen cmtesiye kadar bende böyle düşünüyodum.bi kalp atışını duyayım rahatlayacam.ama öyle olmuyo:(( gidene kadar ya boş gebelikse diyodum.bebişimi gördüm acaip mutlu oldum. bu kez farklı korkular sardı beni. başladım bu kez ya kalbi durursa diye .(( paranoyak oldum yaaa. ama baktımki stresle olmayacak 40 hafta böyle geçmeyecek bıraktım bütün negatif düşünceleri. sitede kötü sonuçlanan hikayeleri okumuyorum artık. hakkımızda hayırlısı neyse o olur diyorum.

güzelim geçen cmtesiye kadar bende böyle düşünüyodum.bi kalp atışını duyayım rahatlayacam.ama öyle olmuyo:(( gidene kadar ya boş gebelikse diyodum.bebişimi gördüm acaip mutlu oldum. bu kez farklı korkular sardı beni. başladım bu kez ya kalbi durursa diye .(( paranoyak oldum yaaa. ama baktımki stresle olmayacak 40 hafta böyle geçmeyecek bıraktım bütün negatif düşünceleri. sitede kötü sonuçlanan hikayeleri okumuyorum artık. hakkımızda hayırlısı neyse o olur diyorum.

doğru aslında sürekli yeni yeni düşünceler sarıyo insanın aklını geçmez dediğin gibi bakalım ben nasıl bırakacam biran önce şu olumsuzlukları atmam gerek üzerimden..

yok cnm ya biyandan niye yok diye düşünüyorum biyandan olmasın istiyorum çünkü işyerim zaten sıkıntılı ama bazı insanlar hiç bilmezmiş bulantı falan yaşamazmış cnm belli olmaz inşallah yaşamam yani.

aynen güzelim bende neden bulantım yok ağrım yok diye takılıp duruyodum.doktorum bebişimi görünce boşuna vesvese yapmışsın bak burda kalbi atıyo dedi. üstelik bulantı illa olacak diye bişe yok. herkes gebeliği farklı yaşar. bulantın yoksa tadını çıkar hamileliğinin dedi:)

aynen güzelim bende neden bulantım yok ağrım yok diye takılıp duruyodum.doktorum bebişimi görünce boşuna vesvese yapmışsın bak burda kalbi atıyo dedi. üstelik bulantı illa olacak diye bişe yok. herkes gebeliği farklı yaşar. bulantın yoksa tadını çıkar hamileliğinin dedi:)

temennim inşallah böyle devam eder bakalım gerçi hep diyolar 2 ayda başlar falan diye ama başlamsın hiçç.sen kaçıncı haftada duydun kalp atışını?

bende biran önce kalp atışlarını duymak istiyorum ..26 martta duyacağız daha çok var..
Hamilelikte korkular hiç bitmiyor önceden idrarda pozitifi görsek tamam derdik şimdi kan, kese, kalp atışları 2'li test 3'lü test vs vs
Doğurunca rahatlayacağız sonrada aşılar kilosu boyu :))) annelikk büyülü bir yolculuk :49::49::44:

Kızlar bulantılar bebeğin geliştiğine işaretmiş diyolar ama illa olacak diye bişey yok bünyeden bünyeye değişiyor Kafanıza takmayın rahat rahat yiyip için :71:

Son düzenleme:
temennim inşallah böyle devam eder bakalım gerçi hep diyolar 2 ayda başlar falan diye ama başlamsın hiçç.sen kaçıncı haftada duydun kalp atışını?

6,5 haftalıkken ama alttan muayene ile. dr önce karından baktı bebişi gördü ama kalp atışını daha net almak için alttan muayene istedi .

merhaba bayanlar bende yeni hamişlerdenim dün doktora gittim 6+4 günlük olmuş bebeğim kalp atışlarını duyduk çok mutluyum kısmetse benimde doğumum kasım 2011 ama kendimi bu günlerde kötü hissediyorum çok halsizim gebelikten önce folbiol kullanıyordum şimdi elevıt verdi doktorum kan ve idrar tahlili yaptı çok şükür herşey normal sadece ben kötüyüm moralsiz halsiz iştahsızım birde sanki bu hamilelik beni çok bozacakmış çok çirkinleşecekmişim gibi geliyor arada böyle fenalık hissi geliyor patlayacak gibi oluyorum benim gibi gebelik döneminde bunları yaşayan vardır mutlaka paylaşmak istedim:49:

Back
X