2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bende 27 yim geç kaldık dimi :) kendini strese sokma aman. neşeli güzel bi ay geçir inşallah olur.

Son düzenleme:

canım benim sat 13 şubat

zaman geçsin yaa off şu bebişi bir görsem bi duysam ancak öyle rahatlıycam.daha kimseye söylemedim zaten sütten dilim yandı bikere.. diyorum şöyle bi uyutsalar beni 3 ay sonra kaldırsalar

zaman geçsin yaa off şu bebişi bir görsem bi duysam ancak öyle rahatlıycam.daha kimseye söylemedim zaten sütten dilim yandı bikere.. diyorum şöyle bi uyutsalar beni 3 ay sonra kaldırsalar
bugün herkes aynı şeyi düşünüyor :)
sen ne zaman doktora gideceksin karar verdin mi?

herkese merhabalar dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim. Öncesinde 5,5 aylık ikiz bebeklerimi kaybetmişti. Son bir ayda da zatüreden yatıyordum. Hamile olduğumu öğrenince şok oldum ama bebeğime kavuşabilme ihtimali ile bekliyorum. Hayırlısı bakalım

bugün herkes aynı şeyi düşünüyor :)
sen ne zaman doktora gideceksin karar verdin mi?

6. haftayı bekliycem eşimde erken gitme diyo geçen sefer çok üzüldük çok stres yapıyom sonra ama dayanamıyorumda yaaa şimdi 4+3 çok erken zaten büyüsün bebiş biraz.

hayırlı uğurlu olsun......inş sağsağlim kucağına almak nasip olsun....

tebrikler canım sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.

hayırlı olsun cnm allahım korusun hepsini

teşekkür ederim hepimiz için inşallah. dün doktora koştum hemen çok rahatlatıcı konuşştu. Ama tabi ki kese görmeyi bekleyeceğiz. Şu bir hafta nasıl geçecek bilemiyorum ...

geçer geçer merka etmee bol bol dua et...inş dr gidince güzel haberleri almaya devam edersin.

30 ocak benım kı

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR HERKESE
Benide ekleyin sat 24 ocak kasımın ilk haftası görünüyor hayırlısıyla

merhaba kızlar listeye beni de ekler misiniz? Sat 31 ocak,geç döllenme 5 haftalık bebişim,2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim,inşlallah her şey yolunda gider.Bu arada benim bulantılarım başladı, hem de sabah aç karnına, çalışıyorum ben de biraz zor oluyo tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…