- Konu Sahibi bebegim_01
-
ben yeni evliyim kahvekolik ama yaşım 28o yüzden Allah kısmet ederse istiyoruz bir an önce. Batım 9 nisan-11nisan gibi olması lazım bakalım. Bu pazar ovulasyon testine başlayacağım daha garantili olsun diye
Amin inşallah tatlımBen de ilk sayfadan itibaren okumaya başladım anne adaylarımızı tanımaya çalışıyorum
isim haftamız sat cinsiyet
kubi 6.hafta 26.Oca
helenn ?
zuzuipek 5.hafta
drgks 4.hafta 11.Şub
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta
sulisim 02.Şub
ezgim112 6.hafta 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca
elfinya 4.hafta
vildan41 5.hafta 01.Şub
nezihali 6.hafta
reader 6.hafta
aselkuzum 5.hafta 06.Şub
istemnur 6.hafta 27.Oca
narot 5.hafta 06.Şub
hatcaq 10.Şub
dryyvz 5. hafta 06.Şub
kızlar listede eksiklikler var.....bunların söyleyinde doldurayım.....
bugün herkes aynı şeyi düşünüyor :)zaman geçsin yaa off şu bebişi bir görsem bi duysam ancak öyle rahatlıycam.daha kimseye söylemedim zaten sütten dilim yandı bikere.. diyorum şöyle bi uyutsalar beni 3 ay sonra kaldırsalar
bugün herkes aynı şeyi düşünüyor :)
sen ne zaman doktora gideceksin karar verdin mi?
herkese merhabalar dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim. Öncesinde 5,5 aylık ikiz bebeklerimi kaybetmişti. Son bir ayda da zatüreden yatıyordum. Hamile olduğumu öğrenince şok oldum ama bebeğime kavuşabilme ihtimali ile bekliyorum. Hayırlısı bakalım
hayırlı uğurlu olsun......inş sağsağlim kucağına almak nasip olsun....
herkese merhabalar dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim. Öncesinde 5,5 aylık ikiz bebeklerimi kaybetmişti. Son bir ayda da zatüreden yatıyordum. Hamile olduğumu öğrenince şok oldum ama bebeğime kavuşabilme ihtimali ile bekliyorum. Hayırlısı bakalım
teşekkür ederim hepimiz için inşallah. dün doktora koştum hemen çok rahatlatıcı konuşştu. Ama tabi ki kese görmeyi bekleyeceğiz. Şu bir hafta nasıl geçecek bilemiyorum ...
hayırlı olsun cnmallahım korusun hepsini
hadi ahyırlısı ama o etin yanındada roka ,tere .semizotuda istiyo buna nediyecez:))
isim haftamız sat cinsiyet
kubi 6.hafta 26.Oca
helenn ?
zuzuipek 5.hafta
drgks 4.hafta 11.Şub
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta
sulisim 02.Şub
ezgim112 6.hafta 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca
elfinya 4.hafta
vildan41 5.hafta 01.Şub
nezihali 6.hafta
reader 6.hafta
aselkuzum 5.hafta 06.Şub
istemnur 6.hafta 27.Oca
narot 5.hafta 06.Şub
hatcaq 10.Şub
dryyvz 5. hafta 06.Şub
kızlar listede eksiklikler var.....bunların söyleyinde doldurayım.....
kızlar yaa benim müthiş akıntım var 10 gündür falan böyle. 2 ay önce kimyasal yaşamıştım. korkumdan sürekli banyoya koşuyorum kanama oldu sanıyorum( bu akıntı normal mi, sizde var mı?
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR HERKESE
Benide ekleyin sat 24 ocak kasımın ilk haftası görünüyor hayırlısıyla
bi yerde de hamilelik belirtisi diye okudum. hani adete doğru kuru bir döneme gireriz ya bebek olunca tam tersi oluyormuş canım.benımde oluyo canım normalmıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?