- Konu Sahibi bebegim_01
-
ben keseyi 4+1 de görmüştüm cnm ama cmtsi tekrar gidecem inşallah kalp atışını duyarım yaa beni çok rahatlatacak yani duyarsam bi arkadaşım 5 haftalıkda duymuş bende 5+3 gidecem.
doğru, insan burda yazılan büyük değerleri görünce korkuyor. ama geç döllenme olabilir, bide bünye meselesidir. beyaz melek diye biri var sitede 11 le başlamış(adet gününde) şimdi kocaman kızı var. kıyaslamayı kendi değerimizle yapmamız lazım. seninki bak kaç kat artmış maşallah bebişe.
bu arada ben seni gebelik topiğinden mi hatırlıyorum, soğan topiğinden mi?
canım sen keseyi gördüğünde hcg kaçtı hatırlıyormusun?
ben keseyi 4+1 de görmüştüm cnm ama cmtsi tekrar gidecem inşallah kalp atışını duyarım yaa beni çok rahatlatacak yani duyarsam bi arkadaşım 5 haftalıkda duymuş bende 5+3 gidecem.
bak iyi hatırlamışım yine :))) soğanla başlayan serüvenimiz 2011 kasım bebekleri büyürken topiğine doğru gideriz inşallah hayırlısıyla. soğan benim kistleri temizlemişti. soğan içtiğim bir ay hamile kalmıştım ama düşürdüm. sonra bıraktım 2 ay sonra tekrar geldi bebiş. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini.soğan topiğnden canımama malesef hiçbir işe yramadı soğan bende. aylar sonra serophenle geldi bebiş, tedavi başladığım ilk ay yani. serophen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
evt cnm ondan 1 gün önce baktırmıştım 809 çıkmıştı tam adet günümde 1 gün sonrada keseyi gördük.
bak iyi hatırlamışım yine :))) soğanla başlayan serüvenimiz 2011 kasım bebekleri büyürken topiğine doğru gideriz inşallah hayırlısıyla. soğan benim kistleri temizlemişti. soğan içtiğim bir ay hamile kalmıştım ama düşürdüm. sonra bıraktım 2 ay sonra tekrar geldi bebiş. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini.
maşallah değerin baya yüksekmiş. gördüğünüz gün demekki 1500 ü bulmuşsun.
bak iyi hatırlamışım yine :))) soğanla başlayan serüvenimiz 2011 kasım bebekleri büyürken topiğine doğru gideriz inşallah hayırlısıyla. soğan benim kistleri temizlemişti. soğan içtiğim bir ay hamile kalmıştım ama düşürdüm. sonra bıraktım 2 ay sonra tekrar geldi bebiş. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini.
maşallah değerin baya yüksekmiş. gördüğünüz gün demekki 1500 ü bulmuşsun.
Kızlar kasık ağrılarım geçti derken bulantılar başladı yemek gördüğümde midem bulanıyoo düşünün prinç pilavından bile çıkarmıyorum annem bi kere çıkarırsan artık hep öyle gider dedi ama midem boğazımda yediğimi içtiğimi bilmiyorum dün patates haşlayıp yedim sabahta yumurta yiyemedim bakalım artıkk çok zor ama katlanırım bebişim içinn ..
ben soğan içtiğim iki ay yumurtalam bile olmadı. söktürücüyle adet oldumama çoğu kişide işe yaramıştı. senin bi yerde düşük hikayeni okumuştum geçen, burada görünce çok sevindim
dün bi sitede havucun mide bulantısına ii geldiğini okudum denemedim umarım denemek zorunda kalmam ama bilginiz olsn.
biraz sadistçe gelecek ama ben midem bulansın istiyorum. bulantı iyiye işaret çünkü :) senin başladı mı?
güzelim geçen cmtesiye kadar bende böyle düşünüyodum.bi kalp atışını duyayım rahatlayacam.ama öyle olmuyo( gidene kadar ya boş gebelikse diyodum.bebişimi gördüm acaip mutlu oldum. bu kez farklı korkular sardı beni. başladım bu kez ya kalbi durursa diye .(( paranoyak oldum yaaa. ama baktımki stresle olmayacak 40 hafta böyle geçmeyecek bıraktım bütün negatif düşünceleri. sitede kötü sonuçlanan hikayeleri okumuyorum artık. hakkımızda hayırlısı neyse o olur diyorum.
yok cnm ya biyandan niye yok diye düşünüyorum biyandan olmasın istiyorum çünkü işyerim zaten sıkıntılı ama bazı insanlar hiç bilmezmiş bulantı falan yaşamazmış cnm belli olmaz inşallah yaşamam yani.
aynen güzelim bende neden bulantım yok ağrım yok diye takılıp duruyodum.doktorum bebişimi görünce boşuna vesvese yapmışsın bak burda kalbi atıyo dedi. üstelik bulantı illa olacak diye bişe yok. herkes gebeliği farklı yaşar. bulantın yoksa tadını çıkar hamileliğinin dedi:)
güzelim geçen cmtesiye kadar bende böyle düşünüyodum.bi kalp atışını duyayım rahatlayacam.ama öyle olmuyo( gidene kadar ya boş gebelikse diyodum.bebişimi gördüm acaip mutlu oldum. bu kez farklı korkular sardı beni. başladım bu kez ya kalbi durursa diye .(( paranoyak oldum yaaa. ama baktımki stresle olmayacak 40 hafta böyle geçmeyecek bıraktım bütün negatif düşünceleri. sitede kötü sonuçlanan hikayeleri okumuyorum artık. hakkımızda hayırlısı neyse o olur diyorum.
temennim inşallah böyle devam eder bakalım gerçi hep diyolar 2 ayda başlar falan diye ama başlamsın hiçç.sen kaçıncı haftada duydun kalp atışını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?