• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar selam hepinize.. akşam çok kötü bi şi yaşadık. oğlan kafaüsütü yere düştü.. başı bayağı bi kötü çarptı. çok uyukusu olduğu için de uyudu..ama daha sonra niye uyuttunuz falan diye olunca çok korktuk. doktorumuzu falan aradık..akşam 2-3 sattet bir kontrol ettik bilinci yerinde mi. başında şişme yada kızarıklık var mı diye... ama çok şükür sıkıntı olmadı ..allahh bi daha bölyle bişi yaşatmasın kimseler tabi bize de.. bu arada biz de keltoş olduk . saçımızı 5 numara kestirdik. çok terliyordu. yani canım saçlarımıuz gitii. kökü bizde çıkçak gene...
Geçmişler olsun..
benim oğlanın düşmediği gün yok.. Allah korusun yavrularımızı...

merhaba arkadaşlar bende 10 gündür giremedim diyarbakıra görümcemlere geldik intrnet bağlantısı yoktu bugün geldi bir bakayım dedim hemen diyarbakırda oturanlar varsa tanışmayı çok isterim 13 gün daha buradayız inşallah gamze ipek kuzunun saçlarını kesmişsin hayırlısı olsun çok yakışmıştır eminim biz geçen yaz zeynebinkini sıfıra vurdurduk öyle bile çok şirindi yavrum şimdi bayağı uzadı iklim aras geçmiş olsun artık havalar düzeliyor hastalıklarda geçer inşallah şimdi çıkmam lazım kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun

Kızlar kusurabakmayın giremedim tekrardan ankaraya gitmiştim zeyneple anneannemi ziyarete gelen giden süt kesmefalan derken yorucu geçti anneanemi hasteneye yatırdık iyice agırlaştı dualaınızı bekliyorum Rabbim çok çektirmesin .zeynebide benim yumurtalıklarımda bir kist var 4aydır falan beni iyice rahatsız ediyordu kadındogumcum sütükes süt hormonundan dolayıda sıkıntıların oluyorkes rahatlarsın diyordu zeynep o zaman 9aylıktı bu araiyice artınca annemlerin baskısı ile kestim 1hafta oldu son kez emzirdigimde gözlerimden yüregimden yaşlar süzüldüüüü:(ilk gece zeynebim çok zorlandı 2.gece uyudu 3.gecemiz çok zorduuu şimdi alıştı arada annememiii diyo kuzum acı diyorum oda acıııı diyo o kadar geceleri kalkmıyordazeynep artık bakalımhayırlısı özlüyorum ama hemde çokkkk bınarada gögüslerimdeki agrıyı lahanarahatlatıııı

Gamzeipek kuzuya çok geçmiş olsun nasıl şimditoparlandımı iyice gözü iyileştimi?zeynebi ankarada kontrole götürdük bi arakonuşalımdetaylı anlatırım sadecezaman zaman sulanması normalmiş.kendine ve kuzuya çok iyi bak öptüm

Sevda canım teşekkürler atlattık çok şükür ibrahim nasıl sen nasılsın?zeynepkopar benden uzaklaşır sandımm tam aksiiiiyice yapıştııı ankarada burada biraz daha iyi oldu

kızlar selam hepinize.. akşam çok kötü bi şi yaşadık. oğlan kafaüsütü yere düştü.. başı bayağı bi kötü çarptı. çok uyukusu olduğu için de uyudu..ama daha sonra niye uyuttunuz falan diye olunca çok korktuk. doktorumuzu falan aradık..akşam 2-3 sattet bir kontrol ettik bilinci yerinde mi. başında şişme yada kızarıklık var mı diye... ama çok şükür sıkıntı olmadı ..allahh bi daha bölyle bişi yaşatmasın kimseler tabi bize de.. bu arada biz de keltoş olduk . saçımızı 5 numara kestirdik. çok terliyordu. yani canım saçlarımıuz gitii. kökü bizde çıkçak gene...
Canım çok geçmiş olsun oluor böle düşüyorlar ne kadar dikkatetsektezeynepde bu ara koltukdan atlamyı çok seviyor :)

kızlarr uzuuuunn bir zamandan sonra merhaba.kimsecikler kalmamış forumda.1aydır ben de nete pek giremiyorum.oğlum hastalandı sonra arkasından ben hastalandım.memlekete gittik geldik derken nete giremez oldum.ee oğlanda bütün gün geziyoruz.o park senin bu park benim.toprakların içinde debeleniip duruyo.eve gelip banyoya sokuyorum çocuğu üstüyle başıyla.daha mı yaramaz oldular ne..herkes iyidir umarımm.kimsecikler gitmesin kızlar bi yerlere.bi toparlanalımm geri dönecez biz forumlara.sevdalinka canım hala aklımdasın arayamadımm bi türlü seni ya.valla hastalıktan başımızı kaldıramaz oldukk.neyse buralardayızz görüşürüz inşallahh en kısa zamanda.tuğbacımm işlerin rast gider inşallah.hayırlı olsun şimdidenn.neyse kızlarr daha yazacaktım ama uzanayım biraz belim fena bugünlerde.selam olsun herkese.denizimle ben öpüyoruz kuzuları.

Geçmiş olsun canım evet bir yogunluk koşturmacatelaş mutluluk hüzün gidiyor işte bi şekildee hoşgeldin bu aradabu gelgitlerde çocukla zor oluyordegilmiii

Canlar ne güzel yazmışsınız ozlemisim ben:1:

Sera a ap bi sen yazınca. Üzüldüm çünkü sarı prens kaza geçirmiş çok geçmiş olsun çok zor değil mi rabbim korusun melekleerimizi
Iklim hosgeldin yusuf denizden ve senden haber almak fok güzel
Eylemcimm tel konuşması yarım kaldı her zaman beklerim anneannene geçmiş olsun ins görüşebilirz Ama kismet hafta sonu burda isen gazi univ. Gorevliyim yds de belkivyolun veya yolumuz kesisir optum

Çok geçmiş olsun canım...
Eyüp te bizim koltıktan düştü geçen akşam:(:5: Çok ağladı miniğim:(
Ama bir dakika durmuyorlar ki yerlerinde :D
Eyüp bizim hep koltuk tepelerinde hopp yapıp atlıyor :D
////////Ya a annesi de peşinden Ho o p kosuyor ne tatlı ve zorlar :1:////////////

Saç içinde kökü senden nasılsa çıkar:D
Ben Eyüpün saçını 2 kere kestim ama sadece toplattım yani asla sıfıra vurmam.herkese göre bir sıfıra vuralım kuvvetlenir diyor ama ..Çünkü çok ince telli ve açık :D
Cnm bi sıfıra vur inçe tel kalinlasmaz Ama iyi olur ben kendimden biliyorum 3 yaşımda kabak fotom var çok tatlı

merhaba arkadaşlar bende 10 gündü:1:r giremedim diyarbakıra görümcemlere geldik intrnet bağlantısı yoktu bugün geldi bir bakayım dedim hemen diyarbakırda oturanlar varsa tanışmayı çok isterim 13 gün daha buradayız inşallah gamze ipek kuzunun saçlarını kesmişsin hayırlısı olsun çok yakışmıştır eminim biz geçen yaz zeynebinkini sıfıra vurdurduk öyle bile çok şirindi yavrum şimdi bayağı uzadı iklim aras geçmiş olsun artık havalar düzeliyor hastalıklarda geçer inşallah şimdi çıkmam lazım kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olun

Mrb dilek Cnm güzel oluyor dediğin gibi değişiklik sacta çocuğa tabi uzun saç başka iklim sanırım diyarbakırda iklimaras yeni tayini çıkıp taşındı bi sor derim ankara ya yolun duserse ankara ve topik bekçisi olarak görüşmek isterim :46:

Son düzenleme:
Serap geçmiş olsun. Çok şükür bir şey olmadan atlamışsınız. İbrahim de çok düşüyor ama yapacak bir şey yok her an enselerinin dibinde olmamız mümkün değil. Allaha emanetler..
Happy sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Eylem Allah şifa versin ananen rahatsızmış. Meme bıraktırma işini de rahat atlatmışsınız sevindim.
İlkim Hoşgeldin. Kusura bakma valla ben de seni bir türlü arayamadım. Bakalım kim önce davranacak :)
Gamze Aman sen şu topik bekçiliğini bırakma bak iyi oldu tekrar canlanı verdi. Sen de yazmasan şimdi böyle olmazdı.
Asu nerelerde konuşan var mı?
Tarioranar Sanırım geçenlerde faceye katılmak istemişsin özelden adresini yazarsan eklerim seni de..
Bu arada Nezo, Dilek ve şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar sizlere de selamlar..

Cnm bi sıfıra vur inçe tel kalinlasmaz Ama iyi olur ben kendimden biliyorum 3 yaşımda kabak fotom var çok tatlı
Benim oğlumda çok tatlı teyzesi...Yarı amerikan kestirdim iki kere:D

Serap geçmiş olsun. Çok şükür bir şey olmadan atlamışsınız. İbrahim de çok düşüyor ama yapacak bir şey yok her an enselerinin dibinde olmamız mümkün değil. Allaha emanetler..
Happy sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Eylem Allah şifa versin ananen rahatsızmış. Meme bıraktırma işini de rahat atlatmışsınız sevindim.
İlkim Hoşgeldin. Kusura bakma valla ben de seni bir türlü arayamadım. Bakalım kim önce davranacak :)
Gamze Aman sen şu topik bekçiliğini bırakma bak iyi oldu tekrar canlanı verdi. Sen de yazmasan şimdi böyle olmazdı.
Asu nerelerde konuşan var mı?
Tarioranar Sanırım geçenlerde faceye katılmak istemişsin özelden adresini yazarsan eklerim seni de..
Bu arada Nezo, Dilek ve şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar sizlere de selamlar..

Selam canım bizlez enazından kendi adıma ben ve oğlum iyiyiz:)

Benim oğlumda çok tatlı teyzesi...Yarı amerikan kestirdim iki kere:D

//////Cnm valla amerikan saçlı erkek bebeklere bide uzun saçlı ogluslara hastayım bi görsem o eyubu yerim Ama nasip uzağız
/////
Selam canım bizlez enazından kendi adıma ben ve oğlum iyiyiz:)

Bu arada kemece çok iyi merak etmeyin yaşıyor öhö dedi bana o anlar beni

Son düzenleme:
Selamlar
Eyüp bu ara çok huysuz her şeye ağlıyor elde etmek için....yerlere atıyor kendini ben de mi hata var anlamadım gitti:(
Devamlı ağlayarak istiyor ne elini tutturuyor ne yürüyor:(
Ne yapıcam bilmiyorum 2 yaş sendromu mu başladı etkenden:52:

Selamlar
Eyüp bu ara çok huysuz her şeye ağlıyor elde etmek için....yerlere atıyor kendini ben de mi hata var anlamadım gitti:(
Devamlı ağlayarak istiyor ne elini tutturuyor ne yürüyor:(
Ne yapıcam bilmiyorum 2 yaş sendromu mu başladı etkenden:52:

merhaba nezo melek zeynepte bir ara öyleydi herşeyi ağlayarak istiyordu vermeyince sinirlenip kendini yere atıyordu şimdi geçti happymotherin bana önerdiği kitabı bende sana öneririm çok güzel bilgiler var çocuğunuza kulak verin doğan yayıncılık çocukların ağlamalarının gerekli olduğunu böylece streslerini attıklarını söylüyor yazar bu hepimiz için geçerli bizde zaman zaman ağlayarak stresimizi boşaltıp rahatlıyoruz çocuklarda duygularını bu yaşlarda ağlayarak ifade ediyorlar önemli olan çocuk ağlarken ona sevginizi ve ilginizi belli etmeniz dikkatini dağıtmaya çalışmak susturmaya çalışmak ağlamasını yarım bırakması stresini atamamasına ve daha sonra başka bir bahaneyle tekrar ağlama ihtiyacının doğmasına neden oluyor tabiki her ağlama stres atmak için olmuyor onuda ayırt etmek lazım çok güzel bir kitap tavsiye ederim herkese bu arada happy seni rüyamda gördüm size gelmişiz erdemle top oynuyorduk senin de karnın büyümüş eşinle oturuyordun herşey yolundadır inşallah. eylem anneannene geçmiş olsun rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

merhaba nezo melek zeynepte bir ara öyleydi herşeyi ağlayarak istiyordu vermeyince sinirlenip kendini yere atıyordu şimdi geçti happymotherin bana önerdiği kitabı bende sana öneririm çok güzel bilgiler var çocuğunuza kulak verin doğan yayıncılık çocukların ağlamalarının gerekli olduğunu böylece streslerini attıklarını söylüyor yazar bu hepimiz için geçerli bizde zaman zaman ağlayarak stresimizi boşaltıp rahatlıyoruz çocuklarda duygularını bu yaşlarda ağlayarak ifade ediyorlar önemli olan çocuk ağlarken ona sevginizi ve ilginizi belli etmeniz dikkatini dağıtmaya çalışmak susturmaya çalışmak ağlamasını yarım bırakması stresini atamamasına ve daha sonra başka bir bahaneyle tekrar ağlama ihtiyacının doğmasına neden oluyor tabiki her ağlama stres atmak için olmuyor onuda ayırt etmek lazım çok güzel bir kitap tavsiye ederim herkese bu arada happy seni rüyamda gördüm size gelmişiz erdemle top oynuyorduk senin de karnın büyümüş eşinle oturuyordun herşey yolundadır inşallah. eylem anneannene geçmiş olsun rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Canım teşekkür ederim amin inşallah .kitap tavsiyen için teşekkürler alıp okumak gerek öpüyorum kuzumn adaşı prensesiii

Canlar ne güzel yazmışsınız ozlemisim ben:1:

Sera a ap bi sen yazınca. Üzüldüm çünkü sarı prens kaza geçirmiş çok geçmiş olsun çok zor değil mi rabbim korusun melekleerimizi
Iklim hosgeldin yusuf denizden ve senden haber almak fok güzel
Eylemcimm tel konuşması yarım kaldı her zaman beklerim anneannene geçmiş olsun ins görüşebilirz Ama kismet hafta sonu burda isen gazi univ. Gorevliyim yds de belkivyolun veya yolumuz kesisir optum

Canım kusura bakma evet dönemedimde biraz karışıgız bu aralar ankara da 1hafta kaldım hiçbir arkadaşımla görüşemedim anneme destek oldum sütkesme aneannem le ilgilen derken zaman nasıl geçti anlamadım kayınvalidemler geldi ize 2haftadır bizdeler zeynebim çok mutlu babaannemiz hastaydı önce zenebe sonra bana sonra dedemize derken maaile hasta olduk şükür hafif atlatıyor zeynep önce babaannemizi iyileştirdim şimdi kendim ve kızımla meşgulümmm:)

kızlar yine benn geldim.en son yazımdan sonmra bu kota yine doldu.ya ben bu 5gblık kotayı resmen yiyorum ya.dayanmıyo bana 1ayda.dilek canım yeni okudum diyarbakırdaymışsın.ben de diyarbakırdayım ya.gitmsediysen görüşelimm müsait bi zamanda.haber bekliyorum sendenn.ayy biz ana oğul yine hasta olduk.grip olduk ya.çok kötüyüz valla.karşılıklı burnumuzu silip duruyoruz...dişte çıkırıyo üstüne.gece uykuları yine yokk.
çıkıyorumm şimdii dilek canım senden haber almak için ara ara girecem inşallahh.hasta hasta senin yanına gelmeyiz inşallah.

Back