kızlaaarrr... çok özledim siziii.. Allahtan çok sayfa birikmemişte, şöyle bir göz gezirdim çabucak.. :) aklımdaki şeyleri söyleyeyim önce..
Key1 X-Plus Oto Koltuk bizim oto koltuğumuz bu.. kims ormuştu hatırlamıyorum ama.. Emir çok memnun..
İlkim arascım tayinin çıkmamış çok üzüldüm.. benim diyrbkrdaki kuzenimin tayini çıktı çok şükür balıkesire, eşinin yanına..
artık orada değil yani, üzgünüm senin için, ama biz onun için çook sevindik.. çok yakında düğünümüz vaar...
ben bir mekan açıyorum yakında.. inanılmaz bir yoğunlukla, eğitimler, seminerler, maliyet hesapları, fizibiliteler vs vs.. boğuluyorum artık.. ama içim kıpır kıpır, heyecandan uyuyamıyorum bazı geceler.. İzmitte bir örneği daha yok, ki türkiyede var mı bilmiyorum, onca araştırma yapıyorum gece gündüz daha rastlamadım.. öyle güzel bir iş yani.. ama detaylar hakkında açmadan bilgi veremeyeceğim.. şimdilik yani..
ama bi açayım hepiniz davetlisiniz, çünkü bize özel bir yer olacak..
kızı olacaklar çook şanslı, asu, edibe.. hayırlı olsun gözünüz aydın, kızlar geliyor yani.. çok sevindim.. keşke benimde bir ablam olsaydı demişimdir yıllaarca... şimdide inşallah oğlumun bir kız kardeşi olur diyorum..
çünkü çocuklarla çok iyi anlaşıyor..
Emir de 5 dişini çıkardı,
çok şükür..
iştah yok, uyku yok.. ama hayatından pek memnun.. bir sürüüüüü arkadaşı var, ilk etapta bir çekingenlik yaşıyoruz ama yarım saat sonra oda ayak uydurmaya başlıyor arkadaşlarına.. yaklaşık 4 saat sonunda eve giderken arabada sızıyor yorgunluktan.. sanırım kızlardan birine aşık bile oldu.. sürekli yanına gidip elini tutmak istiyor.. facede beni takip edenler kim olduğunu tahmin edebilirler gelin adayımın..
dünya tatlısı maşallah.. oğlumu geçtim ben bile aşığım o fıstığa..
Emir gruba katıldığından beri daha bi iyi tanıyorum sanki oğlumu.. huyunu suyunu daha bi iyi anlıyorum.. bugüne kadar kimseye vurmaya çalışmadı, saçını çekmedi, itmedi.. gayet efendi arkadaşlarının yanında.. çoook şüküürr... inatçılık kesinlikle yok, elindeki oyuncağı aldıklarında önce bana bakıyor, sonra arkasını dönüp başka oyuncağa doğru yollanıyor.. diğer çocuklar bir oyuncak için bağrısıp çekiştirirken, Emir sadece uzaktan seyrediyor onları.. hatta bazen gülüyor hallerine.. ama saçının çekilmesi konusunda çok hassas, biri saçını çekince öyle bir ağlıyor ki, sanarsınız ki biyerini kestiler.. neyseki çabucak susuyor da.. neyse, çarçabuk adapte oldu gruba, artık çook daha büyük bir grupla da ayda bir toplanıyoruz, ilk buluşmamızı gerçekleştirdik gecen hafta sonu, 15 kişiydik.. Emir kalabalığı görünce hem anneleri hem onca çocuğu, bir şok geçirdi ama, baktı ki aşkıda orada.. hemen adapte oldu..
artık ayda bir de böyle büyük bir oyun grubu yapacağız..
ben onca yoğunluğun içinde, birde böyle güzel aktivitelere fırsat yaratmaya çalışıyorum kuzum için.. zaten her şey onun için..
Emir bazen canımı sıkıyor ama,mesela alışveriş merkezinde falan, özellikle kalabalık yerlerde kesinlikle elimi bırakmıyor, hatta bazen direk kucağıma gelmek istiyor.. hani öyle koşayım gideyim kaybolayım yapmıyor hiç.. bazen üzülüyorum bile bu duruma, arkadaşları çil yavrusu gibi dağılıyorlar hemen koşa koşa, anneleri peşlerinde, emir beni bekliyor.. oda koşsa gitse, azcık daha cesaretli olsa, atılgan olsa istiyorum ama, yok, beni göz hapsinden kesinlikle çıkarmıyor.. sırf bu konuyla ilgili olarak bir uzmana bile gitmeyi düşünüyorum artık açık açık.. neden kalabalıkta bu kadar korkuyor anlamıyorum..
hep yanımda oturuyo, yemeğini yiyiyo, etrafta gördüğü şeyleri bana gösteriyo, anlatıyo falan ama o kadar, gidip karıştırayım falan yok ya hiç..ama sadece kapalı alanlarda yapıyor bunu, açık havada parkta falan tutmak mümkün değil.. ama kapalı kalabalık ortamlar kabusumuz... normal değil sanırım bu çocuk!
(( kesinlikle iyi bir uzman bulmalıyım..
(
birde lösemi hastası bir çocuk için yardım kampanyası düzenledik, onu ziyaret ediyoruz sık sık.. şimdi onunla birlikte aynı servisteki ihtiyac sahibi bir kaç kişiyi daha belirledik, onlara da yardım edeceğiz inşallah.. bir taraftan da gözümle gördüğüm, dokunduğum, hissettiğim çocuklara hayır işlerine devam...
lütfen sizde çevrenizdeki yardıma muhtaç, aç, açık, hasta, yaşlı insanları unutmayın..................
yaaaa,
KEMECEEEE madem telefondan takip ediyor okuyorsun, lütfen beni araaaaaa..... inan arayacam ama hep alakasız saatlerde aklıma geliyorsun arayamıyorum.. nasılsa eşi yok diye bi gece arayacam kendimi tutamayıp ama korkutacam diye arayamıyorum...
çok utanıyorum ama burdan sesleniyorum sana,
BENİ ARAAA... lütfeeen... ama kusura bakmadan, emi canım benim.. vallahi çok özledim...
bugünde eşimin doğum günüydü, güzel ama yorucuydu.. gidip yatayım.. bugün yine aklıma geldiniz, ve bu gece girip bişiler yazayım diye söz verdim kendime diye hala ayaktayım.. çünkü yarına erteledikçe olmuyo işte.. ama inşallah daha sık geleceğim artık.. söz vermiyorum, sadece umut diyelim..
gelemesem de sık sık, hep aklımdasınız.. özlüyorum sizi.. ufaklıkları ve sizleri kocamaaan sımsıkı kucaklıyorum ve öpüyorum... en kısa zamanda görüşmek dileği ile.. sevgiyle kalın canlaarr....