• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
happyy can cok guzel kizin olackmisss
allh tez zamnda kucagna almayi nasip etsinn
bn de seni takip ettm
bnm de ikinci kizim olacak ins
iki cimcime ile ne yapacagm baklmmm
allh herksn gonlune gore versnn

kasim annelerii
hadinin sira sizde
hicbirinzde bi hareketlilik yook ayolll
yeni bir bebekk hayal etmez misinizzzz:49:

asu hayırlı olsun çok sevindim Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah 2 küçük kızımız daha oluyor ne güzel bu arada kızın çok şanslı maaşallah bir kız kardeşi olması çok güzel onun varlığını ilerde daha iyi anlayacak inşallah :nazar::nazar::nazar: arkadaşlar inanın her daim dualarımdasınız sizlerde dualarınızdan eksik etmeyin inşallah

Son düzenleme:
bn de seni takip ettm

kasim annelerii
hadinin sira sizde

Canım hayırlı olsun..kız gelyor demek..ne güzel ya... allah bana da ikinci kısmet ederse inş kız olur..sağ salim kucağına al inşallah. önemli olan sağlıkla kucağına almak ama kız bebeişler süper ya...sırf oyuncak bebek gibi giydir dur..bayılıyorum kıyafetlere...sen tabi ikinci kız annesi olarak daha şanslısın..deneyim sahibisin..

happy ve asuuuuu ikinizede maşallah suphanallah barikallah ne güzel kızınız olacakmış çok sevindim ayyy bende istiyorum yaaaa ama gözüm korkuyorrr ayyy azcık kocişide gaza getirip göze alsammı ki ne dersiniz 2. yede kasım annesi olurum hemmm bu kulağa güzel geldi ama az daha kilo vereyim yaz gelsin evden taşınma olayı gerçekleşsin ozaman kesin düşünecem burdan böyle hamiş ve bebek haberleri çok seviindiriyor. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin kısmetiyle bolluk bereketiyle yuvanıza gelmesini nasip etsin. Rabbim tüm kullarının gönlüne göre versin. öptüm hepinizi:46:

bn de seni takip ettm

kasim annelerii
hadinin sira sizde

asu can hayırlı olsun tatlım sagsalim kucagına almak nasip olsn Rabbim isteyenlerede nasip etsin ins cok sevindm senin adına asu onunla neler paylaşacak kimbilir öptm tatlımmm hic aramıosun bu arada küssem mi acaba gerci simdi hamilelek olayı var affettm:52:

bgün kocişim yok bende yarın ona süpriz kalpli yaş pasta yaptım harika old ilk defa kekinide kendim yaptım kelepçeli kalpli kalıbım vardı cok kolay oldu seviyorum sizi hepinizin aşk dolu yuvalarından huzur eksik olmasınnnnnnnnnnn:16::16::16::54:

asu can hayırlı olsun tatlım sagsalim kucagına almak nasip olsn Rabbim isteyenlerede nasip etsin ins cok sevindm senin adına asu onunla neler paylaşacak kimbilir öptm tatlımmm hic aramıosun bu arada küssem mi acaba gerci simdi hamilelek olayı var affettm:52:

bgün kocişim yok bende yarın ona süpriz kalpli yaş pasta yaptım harika old ilk defa kekinide kendim yaptım kelepçeli kalpli kalıbım vardı cok kolay oldu seviyorum sizi hepinizin aşk dolu yuvalarından huzur eksik olmasınnnnnnnnnnn:16::16::16::54:

amin seninde yuvandan sevgi huzur bereket eksik olmasın. Afiyetle yeyin pastanızı maşallah sana kırmızı gıda boyası ile süsleseydinnn şimdi hayal ettim kıpkırmızı şantili bir kalppp offfffffffffff yedim gitti kalmadı size :56: :18:

happy ve asuuuuu ikinizede maşallah suphanallah barikallah ne güzel kızınız olacakmış çok sevindim ayyy bende istiyorum yaaaa ama gözüm korkuyorrr ayyy azcık kocişide gaza getirip göze alsammı ki ne dersiniz 2. yede kasım annesi olurum hemmm bu kulağa güzel geldi ama az daha kilo vereyim yaz gelsin evden taşınma olayı gerçekleşsin ozaman kesin düşünecem burdan böyle hamiş ve bebek haberleri çok seviindiriyor. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin kısmetiyle bolluk bereketiyle yuvanıza gelmesini nasip etsin. Rabbim tüm kullarının gönlüne göre versin. öptüm hepinizi:46:
Kisssss...
vallaha hemen duşunun cocuk...nasil geçiyor günler zaten anlamıyoruz bu kasim bebekleri ile...yarısı bitti bile hamileliğin...
Bu arada gecen haftasonu heppppppp aklimdaydin yaaa

.alasehirdeydik..tum sülale..kuzenin bebeğini görmeye gittik...ama maşallah alasehir de. İki gun boyunca yağmur durmayinca seni de arayamadim..ev ev. Gezdik...ddışarlara varamadık ki hic..başka sefere..kızma olur muuuu:54:

Son düzenleme:
Cesaretinize hayranım valla happy ve asu bu arada allah sağlıklı kolay doğumlar nasipetsin.kızlarımızın yüzü hep gülsün.ben de 1 sene sonra falan kizim 3 yaşına gelince bir kardeş yaparım diyordum ama... bu aralar birkaç kitap okudum anneye bağlanma kimlik gelisimi falan...kizim en az 6 (bana sorarsan aslında 8) yaşına gelene kadar beklemeye karar verdim.tabi gün gelir de birşeyler aklımı celmezse...o zamana kadar kuzum ve ben baş başa...

noveM senin yaş bayağı küçük anlaşılan. 8 yıl düşünebildiğine göre. 8 yıl sonra ben 37 yaşımda oluyorum. piffff bekleyemem o kadar.aslında ben de bu aralar istiyorum bi bebiş daha ama kızım da çok küçük yahuu. iyice bi doysun bana da seneye falan düşünürüs :52:

Yaşım pek küçük sayılmaz.ben de 34 oluyorum 8 yıl sonra:) 35 altı nasıl olsa, idare eder bir yas doğum icin.ikinciden baska da çocuk yyapmayı planlamadığımıza gore:)

Arkadaslar....
hoscakalin...
biz yarin erdem paşamıza dogum gunünde sunmak istediğimiz hediyemizi gerçekleştirme adına maldivlere uçuyoruz...
9 saatlik bı uçak yolculugunun ardından ekvatorda kızgın kumlar serin sular modunda okyanusla sevisicez oglumla..
minik köpek balıkları ile yüzücez...
bundan 30 sene sonra yeryüzündeki silinecek bı kara parçasında tatil yapicaz bı hafta...
oglumla doya doya eglenicem..
insallah...
sagsalim gidip doneriz...
dualarinizi eksik etmeyin..
zira bütün un uçakta olucaz..
umarim hersey yolunda gider ve haftaya sagsalim turkiye te dönebiliriz...
deniz bank reklamlarını görürseniz tv de aklınıza biz gelelim..
biz de oralarda beyaz ya da Erdal önyagcilara rastlarsak sizden selam soyleriz:1:

Teker teker haklarınızı helal edin...
elin memleketine gidip te dönmemek var...
gorusmek dileğiyle..saglicakla kalın...:16:

Son düzenleme:
Arkadaslar....
hoscakalin...
biz yarin erdem paşamıza dogum gunünde sunmak istediğimiz hediyemizi gerçekleştirme adına maldivlere uçuyoruz...
9 saatlik bı uçak yolculugunun ardından ekvatorda kızgın kumlar serin sular modunda okyanusla sevisicez oglumla..
minik köpek balıkları ile yüzücez...
bundan 30 sene sonra yeryüzündeki silinecek bı kara parçasında tatil yapicaz bı hafta...
oglumla doya doya eglenicem..
insallah...
sagsalim gidip doneriz...
dualarinizi eksik etmeyin..
zira bütün un uçakta olucaz..
umarim hersey yolunda gider ve haftaya sagsalim turkiye te dönebiliriz...
deniz bank reklamlarını görürseniz tv de aklınıza biz gelelim..
biz de oralarda beyaz ya da Erdal önyagcilara rastlarsak sizden selam soyleriz:1:

Teker teker haklarınızı helal edin...
elin memleketine gidip te dönmemek var...
gorusmek dileğiyle..saglicakla kalın...:16:

iyi yolculuklr cnm tadını cıkarın bebginede bol güneşler erdemide öptk:5:

Arkadaşlar ne oldu bize böyle..
2011 Kasım anneleri can çekişiyor resmen.
Kimimiz vakit bulamıyoruz, kimimiz girmeye girmeye soğuduk, kimimiz topik aktif olmadığı için yazacak birşey bulamıyoruz. Yani ben öyle tahmin ediyorum. Eskisi gibi olmasa da biraz daha iyi takip edebiliriz aslında.

Son düzenleme:
selamun aleykum canlaaar nasilsiniz :)
ya nezamandan beri bakamiyorum 15 ay önce bir canavarim vardi simdi iki oldular biliyorsunuz :)) malum zaman yok bi sure internettim de yoktu takip edemedim:S
eee canlarim ne var ne yok görüsmeyeli bebisleri büyüttünüz mü sizinkilerde benim ki gibi durdugu yerde durmayanlardan mi cok merak ediyorum vakit buldukca giricem insaALLAH
sizi cok özledim neydi o zamanlar 9 ay daha var 8 ay oldu 7 aydayiz..... 1 ay kaldi ha kim dogurdu kim dogaracak hihihi :))
hadi ALLAH emanet olun bussi

selamun aleykum canlaaar nasilsiniz :)
ya nezamandan beri bakamiyorum 15 ay önce bir canavarim vardi simdi iki oldular biliyorsunuz :)) malum zaman yok bi sure internettim de yoktu takip edemedim:S
eee canlarim ne var ne yok görüsmeyeli bebisleri büyüttünüz mü sizinkilerde benim ki gibi durdugu yerde durmayanlardan mi cok merak ediyorum vakit buldukca giricem insaALLAH
sizi cok özledim neydi o zamanlar 9 ay daha var 8 ay oldu 7 aydayiz..... 1 ay kaldi ha kim dogurdu kim dogaracak hihihi :))
hadi ALLAH emanet olun bussi

ssssiiiiit kim var orda???? disardan bakmayin iceri gelin yauuu :))) kubisss sende ordamisin kis tava yicen eger sensen :)

hosgeldn cnm iyyiiz senin kücük gibi bizimkilerde bu arada topik cok cansız gel canlandır....kubide facede ggruptan görüyoruz buraya cok girmio facebook varsa oraya eklesinler senide sevdalinka

sevda haklısın valla ben sık giriorum ama konuşacak bişey bulamıorum kimse yok kızıyorum bende

kızlarrrrrrrrrrrrrrr bizde haftasonu icin kayınvalidemi zziyarete geldk bugün dönüyoruz ipeek küçücük hayatının en maceeralı günlerini yaşadı kuzu gördü foto cektirdi yeni doğan bir buzağı oy ne mucizevi bi olaydı kediiiiiiiiiiiiiii dediiiiiiiiiii diye bagrıo ay hayvanlara bayılı annesi gibi korkak olmayacak cocuklar icin ne güzel bi yaşam köy 3yaşında kuzeni var onunlada oynamaya calısıoorlar cok güzelmiş kardeşi olacaklar şanslııı

Happycim canımmm çok sevindim kız istiyordun sen Allahım gönlüne göre verdi.kazasız belasız gidip gelin.tadını çıkar güzelce ohhdinlen ihtiyacın olucak çünkü şimdiden enerji depola.maşallah canım rabbim zamanında saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Kendine erdeme prensese iyi bak öpüyorum

Asu 2 .de kız olucakmış çok şanslısın bence hayırlı olsun .Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin .ne güzel benimde ablam var hayattaki en iyi arkadaşım herşeyimdir o benim.

Kızlar annemler Ankaradan geldiler dün gittiler zeynep depresyonda elimden tutuyoo galk diyo anne dede arıyoruz odalarda.iyice dillendiler bu ara degilmii döküldü deyişi tam yemelik .acaip moral kaynagı kuzular ya iyiki iyiki varlar.bu ara diş çıkarıyoruz galiba gece sürekli memeeee diye kalkıyo tokda uyusa fayda yok emzikde kullanmıyo ya rahatlamak için gündüzde uyrken kalkıyo gecede:(annem kes artık memeyi dedi ama ben şu süreçte kızımı bırakamam ki birde sanırım bende hazır degilim .

Neyse siz nasılsınız kuzularınız nasıl iyilermi ?

Birde acaba azı dişlerimi çıkıyo zeynebin görünürde şişlik yok ama el agzında uyurken hep uyanıyor memiiii memiii diye .
Ben gidip yatayım dinleyim iyi geceler

valla kimsecikler yok artık..eskiden saatelerce sürerdi okumak 2 günü şimdi 5 dak sürmüyor. neyse ben bizden bahsedeim o zaman. oğlum üst iki azı dişi çıkarmıştı. şimdi ilk köpek diimiz çıktı. şaşırdım ben de azılar bitince köpek ççıkçak dioduk ama.. hali hazırda alt iki azımız ve üst sağ köpeğimiz şiş bekliyoruz. biraz onlarda patlatsa su çiçeği aşımızı olacağız. üstüste gelince hasta oluro sonra biraz sakinlesin ağzı. dişlerimizim maşallahı var 11 tane oldular ama hala yürümeye korkuyoruz. aada cesraet ediyor ordan aoraya geziyor bazen hiç yürümüyor. bizde zamana bıraktık artık. çünkü zorla olacak bişi değil malesef. çok şükür hareketleri iyi. yürümek isteyince süper gidiyor. hele tek elden destek alsın koşuyor resmen.. sağlığı yerinde olsun da.. bizden haberler böyle..öptük hepinizi..

Back