2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ya kızlar ben de henüz adet olmadım. Hamilelikte 13 kilo almıştım, 16 kilo verdim. Kilo vermek istemiyorum daha ama karnımda gaz gibi bir şey oluyor. Göbek değil de, şişkinlik. Adet olmamaktan mı acaba. Adet olan arkadaşlar bu şişkinlikten kurtuldular mı?
Bu arada benim kuzunun salyası fena arttı. Çenesinde, boynunda kızarıklıklar oluşuyor. Önlük takıyorum ve günde en az beş kere değiştiriyorum. Pişik kremi sürüyorum ama başedemedim. Başka yapılacak bir şey var mıdır acaba?

Ben de adet olmadım daha..

Kızarıklık bizde de çok vardı doktor avene trixera diye bi krem tavsiye etti %90 geçti kızarıklıklar.şiddetle tavsiye edilir

ben de adet olmadım doktor uzun süre olmayabilirsin normal dedi
aaaaaaaaa ondan mı oluyor kızarıklık benım kızda da yüzünde oluyor kızarıklık da ben egzama gibi bişey çıkmıştı bi ara yine o çıkıyor galiba diyip duruyordum benim kızın da salyaları arttı

salya fabrıkası oldular..
bi an önlğü cıkarsam degstrmek için
her yer salya akınına ugramış oluyorrrr....

kızlar benimkide salyalı elide hep ağzında zaten.önlük işinide hiç sevmior elbiseleri hep ıslak ıslak napcaz bilmem.diş çıkma olaylarımı yaklaştı acaba??

kızlar benimkide salyalı elide hep ağzında zaten.önlük işinide hiç sevmior elbiseleri hep ıslak ıslak napcaz bilmem.diş çıkma olaylarımı yaklaştı acaba??

bizimki de 2şer 3er sokuyo parmakları yaklaştı heralde yanii elini damağına falan sürüp kabarmış geliyo diyenler ama ben anlamıyorum hiç

inşallah huzursuz olmadan uykusuz kalmadan atlatırız diş olayını :44:

5 bucukta uyandk bu saat oldu uyumaya hiiic niyeti yokk.. benim de gözlerime mandal lazim acik durmasi icin

günaydın buğün erkenciyiz 8de uyandık.ama şimdi uykusu geldi bekliorum biraz dahada fazla uyusun diye.gece yine gazlandık anlamıorum ne zaman geçecek bu dert.bir gün oluor bir gün olmuor.of yarın misafirliğe gidicez kafam karışık acaba dururmu diye sabahtan gidip gece döncez işllhh ii olur

Benim oğlum da dün gece 12 de uyandı, sabah 5'ti yattığımızda...Aynı salya problemi bizde de var..3 parmağı sürekli ağzında..Bende diş çıkarma hazırlığı olarak yorumluyorum bunu..Bir de sürekli yana dönmek istiyor..Arada rahat dönüyor ama dönemezse eğer çığlık çığlığa bağırıyor..O zaman da biz yardımcı oluyoruz dönmesine..:)) Bu arada ben bu ay başı ilk kez hastalandım..Esasen daha beklemiyordum..Bazen bir seneyi bile bulur demişti sağlık ocağındaki ebe..Ben sadece süt verdiğim halde oldu..Ama şu var ki gerçekten rahatlatıyor insanı..Bakalım düzenli mi olacak yoksa düzensiz mi? Ama çok şükür ki ağrısız, sıkıntısız oldu..

Herkese günaydın :)

evtt bi zorlu güne daha başladık gününüz aydın olsun kemececim geçmiş olsun dileğin için saol yani iyiki tek yumurtalığım var çift olsa napardık bilemiyorum bir kaç ay daha hastalanmasaydım iyi olcaktı ama neyse neyli birşey sorcam profildeki güzel gelin senmisin

aman ha yakalara dikkat edin ıslak kalmasın sakın göğsünü üşütürler kemece hala kusuyomu bebeğin bizimki durdu bide dün tartıya gittik kızım kilo almış 10 gündee 300 grm meıerse asucum aynı sizin bebek gibi olmuş idrardaki efeksiyon iştahsızlık yapmış birdaaki sefere idrar kültürü yaptırcaz

kızlar merhaba ya benim oğluşun saçları dökülüor afedersiniz kakasından bile baya bi çıkmış bir sıkıntı olmaz işllhh.elleriyle tutup duruyor saçlarının heralde görmediğimizdnde yutuor napcaz bilmem

cok komık ya
ne buluyorsa yıyor bu cocuklar

Selam kizlaarrrr,yoktum 2-3 gündür nasilsiniz bakalim.Söyle bi okudum dünkü yazdiklarinizi:Benim oglaninda parmaklari agizda,salya problemi bizdede var ama kizariklik olmadi sükür.Bide dün gece bi tanidigin okumasi vardi oraya gittik burnumdan geldi ya,oglan eve girer girmez bi aglamaya basladik eve gitmek icin montunu giydirince sustu,samüstü acarim tekrar.simdiye kadar cok yere gittik hic öyle yapmamisti,kizim desen dolaba carpti burnunu kanatti,hastaneye gittik apar topar.ööööööööööfffffffffffffff kabus gibiydi,Evden bi ciktik ne kizimda ne oglumda ne ses ne seda eve geldik oglan gülücükler atmaya filan basladi güler misin aglar misin.Birazdan arkadasim gelecek oturmaya sonra görüsürüz

oooo h cok guzel
bak annesi dahada guzellşcek bebegn
bundan sonra daha bı iştahlı olur umarmm
amn dıkkat et de bi daha olmasn
bn kaka yapar yapmz kosyrm lababoya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…