- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.641
Selam kizlaarrrr,yoktum 2-3 gündür nasilsiniz bakalim.Söyle bi okudum dünkü yazdiklarinizi:Benim oglaninda parmaklari agizda,salya problemi bizdede var ama kizariklik olmadi sükür.Bide dün gece bi tanidigin okumasi vardi oraya gittik burnumdan geldi ya,oglan eve girer girmez bi aglamaya basladik eve gitmek icin montunu giydirince sustu,samüstü acarim tekrar.simdiye kadar cok yere gittik hic öyle yapmamisti,kizim desen dolaba carpti burnunu kanatti,hastaneye gittik apar topar.ööööööööööfffffffffffffff kabus gibiydi,Evden bi ciktik ne kizimda ne oglumda ne ses ne seda eve geldik oglan gülücükler atmaya filan basladi güler misin aglar misin.Birazdan arkadasim gelecek oturmaya sonra görüsürüz
kızlar merhaba ya benim oğluşun saçları dökülüor afedersiniz kakasından bile baya bi çıkmış bir sıkıntı olmaz işllhh.elleriyle tutup duruyor saçlarının heralde görmediğimizdnde yutuor napcaz bilmem
evet hımmlcm aynı prb. bızde hepppppppp var
kımse sevemyr bızm cadyı
basyr yaygarayı
bı de bu aylarda baya yabancılıyorlar
farklı bır yer bıle onlara yabancı gelbılıyor
kızn için de gcmış olsn
ıkısı nzar cekmştr merak etme
tatlardan doyulmyr valla
ohoooo..bizimki nin her yerinden sac cıkıyo..kakası agzı gözü..yandık valla..yutuyo galiba
Bizimki kel kabak oldugu icin sac problemimiz yok sükür
Bizimki kel kabak oldugu icin sac problemimiz yok sükür
bizim bebek bembeyaz bir tane acık kahve sacı var amacnm kel bebeler sarışın olyr genelde
var mo ole bir ihtmal
bizim bebek bembeyaz bir tane acık kahve sacı var ama
sarışın mı olmasını ıstyrs anlmdm?
beyaz tende de oluk oluk sac olabiliyo..kadın dogumcum bu cocuk senden mi çıktı demişti dogum anında beyaz tenli ve upuzun saclı
4. ayda demiri sağlık ocağı mı veriyo biz mi alıyoruz..biz doktora devam etmiyoruz da sorayım dedim
asu cum cocuk kabul ediyo mu tadı kötü dediler senin ki aldıysa agzına ismini versene onun bi banabze sağlık ocağı verdı. cunku 4. ayda bebeklern cok ıhtyacı olyr dedi tahlıle faln gerk yok dedi hemsre
asu cum cocuk kabul ediyo mu tadı kötü dediler senin ki aldıysa agzına ismini versene onun bi bana
e napcaz almazlarsaacayıp ıgrenc bı tadı var
bnde dun verdm ılk kez
bugn de yatyr kalksın ole vercm
bn 9 damla plastk kasıga damltp ole verdm
ama tadı o kadr kotu kı drk cıkaryr valla
hatta onlugune dokldu kahverengı
bı koklym dedm
amn allhm
bn bıle daynmdm
bu cocuk napsn dedm kndı kendmee (ferro sanol)
e napcaz almazlarsa
evtt bi zorlu güne daha başladık gününüz aydın olsunkemececim geçmiş olsun dileğin için saol yani iyiki tek yumurtalığım var çift olsa napardık bilemiyorum bir kaç ay daha hastalanmasaydım iyi olcaktı ama neyse neyli birşey sorcam profildeki güzel gelin senmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?