- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.601
bu arada benımsabahları belim çok fena ağrıyor yataktan kalkamıyorum sonra düzeliyor sizlere de öyle oluyor mu?
Bende de oluyor aynısı..Ben spinal sezeryanla doğum yaptım..Bu sebepten bu şekilde bel ağrısı olabileceğini söylediler..Gerçi ne kadar doğru bilmiyorum.
bu arada benımsabahları belim çok fena ağrıyor yataktan kalkamıyorum sonra düzeliyor sizlere de öyle oluyor mu?
valla ben bizimkilere diyorumki bana sırt nakli yaptıralım sırt bel kalmadı bende
hayır canım sürekli emiyolar bide biz düzgün pozisyonda emzirmediğimizden oluyo bencecanım benim de bazen bebeği eşim odasından alıp getiriyor kucağında öyle bana bakıyorlar ben yatarken diyorumvalla kucağımda tutacak halim yok yatakta oturamıyorum bile tabi mecbur (bi de bakışlarla psikolojik baskı sonucu )alıp emziriyorum bi yarım saat falan sürüyor en fazla acaba yatış pozisyonumla mı alakalı dicem ama heeep öyle yatıyordum hamileyken bile ya bari vitamin eksikliğinden kalsiyum eksikliğinden falan olmasa ilaç falan kullanmak istemiyorum
merhabalar ben komşlara gittim yine hamur işlerini yedim pişman oldum.sonra gitmior kilolar napcaz bilmem.oğlanı uyuttum edibe bende mama sandalyesi birde yürüteç alıcam az daha bekliorum ikeada çok ucuz bakalım önce şu bebek arabası birde oto koltuğu işini halletsek bakalım ii olacakda.sonrada diğerleri.vaala milletn ne patronları var maşşalah.bize habire pijamaydı,donduanca onlar geliorşaka şaka aman misafir evin bereketidir gelsinler yeterki
Bu arada ben yine adet oldum baştan 2 kez olmuştum 2 ay olmadım bu ay süt emzirmeyi azaltınca oldum yine
Bu arada ben yine adet oldum baştan 2 kez olmuştum 2 ay olmadım bu ay süt emzirmeyi azaltınca oldum yine
ya ayrıca ben daha adet olmadım hala sabırsızlıkla bekliorum aranızda benim gibi hiç olmayan varmııı?adet olunca biraz daha şişlikler iniormuş doğru muuu???
bennnnnnnnnnnn daha olmadm bekliorum heecanla kızımda kucakta debelenioooooooooooooooooo ne hareketli cadıyaaaaaaaaaaaaa
bennnnnnnnnnnn daha olmadm bekliorum heecanla kızımda kucakta debelenioooooooooooooooooo ne hareketli cadıyaaaaaaaaaaaaa
ya benım de sütüm özellikle sabahları kalktığımızda emzirirken fışkırıyor yani eskiden hep fışkırıyordu şimdi atıştırmacı bebek oldu her saat başı emiyor daha düzene sokamadık o yüzden azaldı mı sütüm yoksa sürekli emdiği için mi az görünüyor bilemedim yaa benimki de tek göğsümü emiyor 5-10 dakika arasında bitiriyor bayağı sert dolu iken göğsüm resmen boşalıyor biraz daha emsin diye uğraştığımda da oyalanıyor oyun oynuyor öyle full doluyken sağdığımda 130 ml çıktı geçenlerde
ilkinde ben de spinal olmuştum ama ne o zaman ne de sonra hiç ağrım olmadıBende de oluyor aynısı..Ben spinal sezeryanla doğum yaptım..Bu sebepten bu şekilde bel ağrısı olabileceğini söylediler..Gerçi ne kadar doğru bilmiyorum.
merhabalar ben komşlara gittim yine hamur işlerini yedim pişman oldum.sonra gitmior kilolar napcaz bilmem.oğlanı uyuttum edibe bende mama sandalyesi birde yürüteç alıcam az daha bekliorum ikeada çok ucuz bakalım önce şu bebek arabası birde oto koltuğu işini halletsek bakalım ii olacakda.sonrada diğerleri.vaala milletn ne patronları var maşşalah.bize habire pijamaydı,donduanca onlar geliorşaka şaka aman misafir evin bereketidir gelsinler yeterki
ya ayrıca ben daha adet olmadım hala sabırsızlıkla bekliorum aranızda benim gibi hiç olmayan varmııı?adet olunca biraz daha şişlikler iniormuş doğru muuu???
arkadaşlar bebklerinizin az emmesini kafaya takmayın çünki dr bana yaklaşık dört aylık bebek anne memesinin 3/2 ni 3 dakika da boşaltır demişti.yani 5 dakika bu aylar için hiç te az değil aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?