2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada benımsabahları belim çok fena ağrıyor yataktan kalkamıyorum sonra düzeliyor sizlere de öyle oluyor mu?

Bende de oluyor aynısı..Ben spinal sezeryanla doğum yaptım..Bu sebepten bu şekilde bel ağrısı olabileceğini söylediler..Gerçi ne kadar doğru bilmiyorum.

ben normal doğum yaptım canım epidural falan da yok bebişi kucakta tutmaktan mı oluyor acaba diye düşünüyorum ama tabi bilmiyorum da bunun için de doktora gitmek istemiyorum

valla ben bizimkilere diyorumki bana sırt nakli yaptıralım sırt bel kalmadı bende

canım benim de bazen bebeği eşim odasından alıp getiriyor kucağında öyle bana bakıyorlar ben yatarken diyorumvalla kucağımda tutacak halim yok yatakta oturamıyorum bile tabi mecbur (bi de bakışlarla psikolojik baskı sonucu )alıp emziriyorum bi yarım saat falan sürüyor en fazla acaba yatış pozisyonumla mı alakalı dicem ama heeep öyle yatıyordum hamileyken bile ya bari vitamin eksikliğinden kalsiyum eksikliğinden falan olmasa ilaç falan kullanmak istemiyorum

hayır canım sürekli emiyolar bide biz düzgün pozisyonda emzirmediğimizden oluyo bence

merhabalar ben komşlara gittim yine hamur işlerini yedim pişman oldum.sonra gitmior kilolar napcaz bilmem.oğlanı uyuttum edibe bende mama sandalyesi birde yürüteç alıcam az daha bekliorum ikeada çok ucuz bakalım önce şu bebek arabası birde oto koltuğu işini halletsek bakalım ii olacakda.sonrada diğerleri.vaala milletn ne patronları var maşşalah.bize habire pijamaydı,donduanca onlar geliorşaka şaka aman misafir evin bereketidir gelsinler yeterki

ya ayrıca ben daha adet olmadım hala sabırsızlıkla bekliorum aranızda benim gibi hiç olmayan varmııı?adet olunca biraz daha şişlikler iniormuş doğru muuu???

pişman olma tatlım bebeğine süt olsun serap bu arada,geçen yıl ikeadan kardeşim oğluna antilop mama sandalyesi almıştı çok memnunlar yerde kaplamıyor pek hemde 50 tl falan, geçen ay gittiğimde bitmişti:2: yine gelecekler dediler ama çok uzak sık sık gidilecek bir yer değil hem bu bıdıklarla
haberleşelim burdan gelince hemen alalım

Bu arada ben yine adet oldum baştan 2 kez olmuştum 2 ay olmadım bu ay süt emzirmeyi azaltınca oldum yine

denis geçmiş olsun, benimde karnım sanki her an regl olacakmışım gibi ağrıyor ben daha olmadım hiç, olmakta istemiyorum çok ağrı yapar çünki bu bebişlede o ağrıları çekmek istemiyorum, paztesi jinekoloğa gidicem bakalım ne diycek

Bu arada ben yine adet oldum baştan 2 kez olmuştum 2 ay olmadım bu ay süt emzirmeyi azaltınca oldum yine

ya ayrıca ben daha adet olmadım hala sabırsızlıkla bekliorum aranızda benim gibi hiç olmayan varmııı?adet olunca biraz daha şişlikler iniormuş doğru muuu???

bennnnnnnnnnnn daha olmadm bekliorum heecanla kızımda kucakta debelenioooooooooooooooooo ne hareketli cadıyaaaaaaaaaaaaa

bennnnnnnnnnnn daha olmadm bekliorum heecanla kızımda kucakta debelenioooooooooooooooooo ne hareketli cadıyaaaaaaaaaaaaa

kızlar bu arada herkes yavaş yavaş ek gıdaya geçiyor, ben de 4 aylık olsun dr kilo konusunda bakalım ne diycek ona göre geçicem eğer 500 gr falan aldıysa biraz daha anne sütünü zorlıycam işe başlayana kadar. daha az aldıysa artık bizde size katılırız

arkadaşlar merhaba gamze ve edibe dönünce mi bilemiyorum topic canlanmış.

gamzecim eşinin durumu ertelenmiş ama iyi tarafından bak bu sayede annenleri göreceksin.sanırım çorumdu benim ilk görev yerimmm.başkaaa kavuşmak için ayrılmak lazımm eşine sende birbirinizi çok özleyeceksiniz flört dönemleri gibi.sağ olsun dağın ardında olsun derler ya tez zamanda gider gelir inş giderse.

edibecim kesinlikle ek gıda 6.aydan sonra daha mantıklı sana katılıyorum.erkeb başlayınca sonra iştahı artıyor diye bişey yok.çünki ne benim büyüğün ne de abimlerin iki çocuğu hala iteleme ile besleniyor.ben büyüğünkini kullanıcam haliyle ama kaldırmıştım şimdi markasını hatırlamıyorum memnundum bir ara bakayım yazarım.

biz de aşımızı olduk iki gün çok mızmızdı hele ilk eteşlendi önce şurup verdik.geçmeyince fitil kullanmak zorunda kaldık.ek gıda ise yoğurt arkadaşlardaki gibi sevmedi ve çıkarıyor.sebze çorbası her çocuk gibi hiç sevenini görmedim yüzünü buruşturuyor.zaten tadımlık.meyve havuç ve elmayı rendeleyip tülbentte sıkarak veriyorum onu da eh.yani bu da ablamız gibi beslenmemiz problem.ama yoğurdu takmayın çünki benim büyükte yoğurdu uzun süre yemedi ama şimdi yemeyince tek yediği besin.ben de kendim günlük mayalıyorum.ek gıda da durumumuz bu arkadaşlar.büyük hala tam olarak düzelmedi ateşlenmiyoruz ama öksürük başladı hiç bu kadar hasta olmamıştı hatta bir yaşına kadar hiç..bu arada saç dökülmesi ben de çok hamileliğin yanında hipertroit çıktı o da çokk tetikliyormuş.

denis takma kafana emebildiği kadar dört ay emdi o bile yeter canım biraz daha zorlarsan beş bitecek 6. aya da ne kaldıki..

ben sürekli giremiyorum ama görüşürüz arkadaşlar

arkadaşlar bebklerinizin az emmesini kafaya takmayın çünki dr bana yaklaşık dört aylık bebek anne memesinin 3/2 ni 3 dakika da boşaltır demişti.yani 5 dakika bu aylar için hiç te az değil aslında

canım nerden alırsan bana da söyle ..bende mama sndalyesi alıcam..yer kaplamayan bi şey olursa iii olur
bize de anca don pijamaya da altın geliyo..altın iyi yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…