• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Selam kizlaarrrr,yoktum 2-3 gündür nasilsiniz bakalim.Söyle bi okudum dünkü yazdiklarinizi:Benim oglaninda parmaklari agizda,salya problemi bizdede var ama kizariklik olmadi sükür.Bide dün gece bi tanidigin okumasi vardi oraya gittik burnumdan geldi ya,oglan eve girer girmez bi aglamaya basladik eve gitmek icin montunu giydirince sustu,samüstü acarim tekrar.simdiye kadar cok yere gittik hic öyle yapmamisti,kizim desen dolaba carpti burnunu kanatti,hastaneye gittik apar topar.ööööööööööfffffffffffffff kabus gibiydi,Evden bi ciktik ne kizimda ne oglumda ne ses ne seda eve geldik oglan gülücükler atmaya filan basladi güler misin aglar misin.Birazdan arkadasim gelecek oturmaya sonra görüsürüz:54::54::54::54::54:

evet hımmlcm aynı prb. bızde hepppppppp var
kımse sevemyr bızm cadyı
basyr yaygarayı
bı de bu aylarda baya yabancılıyorlar
farklı bır yer bıle onlara yabancı gelbılıyor
kızn için de gcmış olsn
ıkısı nzar cekmştr merak etme
tatlardan doyulmyr valla:1:

kızlar merhaba ya benim oğluşun saçları dökülüor afedersiniz kakasından bile baya bi çıkmış bir sıkıntı olmaz işllhh.elleriyle tutup duruyor saçlarının heralde görmediğimizdnde yutuor napcaz bilmem

ohoooo..bizimki nin her yerinden sac cıkıyo..kakası agzı gözü..yandık valla..yutuyo galiba:9::9:

evet hımmlcm aynı prb. bızde hepppppppp var
kımse sevemyr bızm cadyı
basyr yaygarayı
bı de bu aylarda baya yabancılıyorlar
farklı bır yer bıle onlara yabancı gelbılıyor
kızn için de gcmış olsn
ıkısı nzar cekmştr merak etme
tatlardan doyulmyr valla:1:

Kiz sürekli disardayim gidiyorum birilerine,2-3 gün öncede dün gittigiminin kizina gittim mesela hic problem yoktu,ilk kez bu kadar agladi.Gecmis olsun dileklerin icinse tesekkürler Asu´cum.Muhtemelen bencede nazar cektiler herhalde.

Bizimki kel kabak oldugu icin sac problemimiz yok sükür:52::52::52:

valla saclı diye jön gibi diyoduk seviyoduk ama himmel bıktık canım ya kabak tadı verdi yani..inan cok dökülüyo..kel de olmuyo yenisi cıkıyo ya yani kel kalsa söööle bi de o tatlılıgı sevsek desem yok sadece rezillik var yani suan..yatagın içi pis resmen

beyaz tende de oluk oluk sac olabiliyo..kadın dogumcum bu cocuk senden mi çıktı demişti dogum anında beyaz tenli ve upuzun saclı:27::27:

oooh ne guzel maş.,
ama bnm demk ıstgm beyaz tenlı siyah saçlı kumral olyr.snn bebk de boyle herhlde
bazı kel bebeklern cogu hem beyaz ten hem sarı saç olyr.
aslında onlarda da saç var ama sarı oldgu ıcn bellı olmyrrrrr
dmk ıstyrm
cok mu karstrdm yahu
anltabılmşmdr umarm

asu cum cocuk kabul ediyo mu tadı kötü dediler senin ki aldıysa agzına ismini versene onun bi bana

acayıp ıgrenc bı tadı var
bnde dun verdm ılk kez
bugn de yatyr kalksın ole vercm
bn 9 damla plastk kasıga damltp ole verdm
ama tadı o kadr kotu kı drk cıkaryr valla
hatta onlugune dokldu kahverengı
bı koklym dedm
amn allhm
bn bıle daynmdm
bu cocuk napsn dedm kndı kendmee (ferro sanol)

acayıp ıgrenc bı tadı var
bnde dun verdm ılk kez
bugn de yatyr kalksın ole vercm
bn 9 damla plastk kasıga damltp ole verdm
ama tadı o kadr kotu kı drk cıkaryr valla
hatta onlugune dokldu kahverengı
bı koklym dedm
amn allhm
bn bıle daynmdm
bu cocuk napsn dedm kndı kendmee (ferro sanol)
e napcaz almazlarsa

evtt bi zorlu güne daha başladık gününüz aydın olsun:34: kemececim geçmiş olsun dileğin için saol yani iyiki tek yumurtalığım var çift olsa napardık bilemiyorum bir kaç ay daha hastalanmasaydım iyi olcaktı ama neyse:1: neyli birşey sorcam profildeki güzel gelin senmisin:16:

bu uykusuzluk mahvetti beni bgnnn,üstüne de spor...kendime gelemedmmm:14:

evt benim :3:

Kızlar bebek arabasında yardımcı olun nasıl alsam bastonmu yoksa diğerlerindenmi bide pahallı birşey istemiyom varmı her iki modeldende kullanan ?

Back
X