2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
arkadaşlar ben geldim ama kimse yokmuş ya...söyle biraz okudumda yazdıklarınızı....ferro sanolun tadı çok kötü...bizim doktorumuz ferrum verdi.icerik aynı hemde tadı güzel....isterseniz sizde kullanın..edibe benimde oglum cok saçlı...heryere dökülüyor.hergün yatak carsafını silkeliyorum ama yapışıyor hepsi cıkmıyor...bıktım su kıllardan.benimde dökülüyor...

Kızlar bebek arabasında yardımcı olun nasıl alsam bastonmu yoksa diğerlerindenmi bide pahallı birşey istemiyom varmı her iki modeldende kullanan ?

Canım bende ıkısınden de var. Ablam vermıstı. Bu aya kadar içi pusetli olanı kullandım hep çünkü küçük olduğu için pusetiyle kullandım hep gezerken. Ama bastona ne zaman gecerım bılmıyorum bıraz daha buyuk cocuklarda bastonu kullanıyorlar genelde fazla korumalı olmadıgı ıcın. Ben senın yerınde olsam baston degıl de dıger arabalardan alırdım.Ama onu alırken de pratık olmasına dıkkat et benımkı chıcconun ve cok kaba yanı onu ındırıp bındırmek de cok zor oluyor , ablam verdıgı ıcın secme sansım olmadı. Yanı tam baston da olmasın o kocaman arabalardan da olmasın. Bıraz fazla karısık ıfade ettım sanırım :))

ben geldm dün kzıım cok yormustu gecede 12 ye kadar uyumadı bgunde aynı şekilde huyszdu bu aşı düzenimizi bozdu bacagının birinde aşı yeri sertleşmiş aşı dağılmamış galiba kuzenim bi iki güne gecer dedi..bu arada kociş daha burda bakalım nolcak ama fena halde boğazı şişmiş yatıyo bugün full evdeydi giremedm naz yapıo hasta olunca malumm... yarın pikniğe gidelim demiş abisi inş gideriz sizden naber

ben anladım canım saol

öyle bir model varmıdırki

bende mersindeyim sen merkezdemisin, ben tarsustayım...

cnm nazardır

gamze naptın nerdesin..eşinle misin

evt hatta yazamıom bebektre durmuo suan kocada hasta bi sizle kalamdm ben kacar kızlar haftasonuda giremeyebilrm kociş evde

Canım geçmiş olsun çok,

Walla para da fena olmazdı aslında, bana cıkmayınca esım de ıade ettı gorevı, acıkogretımde cıkmıs bana görev onu da ben kabul etmıcem küstüm :)

para hiç fena olmaz hemde şu yaz öncesinde ama ben şuan sadece emziriyorum bide sütümü hiç sağamadığım için o kadar uzun süre bırakamıyoru maalesef, oyüzden babamız girecek sınava bide harcayacağız...

cnm kel bebeler sarışın olyr genelde
var mo ole bir ihtmal
Walla canim benim kizda keldi hatta2 yasina dogru saci cikmaya basladi,bana sacini kazi filan dediler ama dinlemedim kimseyi simdi cok seker uclari lüleli lüleli,yanlar kisa arkalar uzun(özel kestirmissin gibi)saci var bebekkene sariydi ama simdi acik kumral saclari.Ten olarak kizim kar beyazdi oglan biraz sari,bilmiyom artik nasil olacak,amcamiz sarisin ama cekerse

selam kızlar.bebek arabsı için evet pıerre cardın güzel ben baktım çift yönlü pratikte.ama işte 350tl.cik.heralde onu alcaz gibi duruor.birde ucuz yollu baston alırız idare ederiz artık.gamze eşine geçmiş olsun.edibe yinemi gezior:13hh valla.bakalım hafta sonu biz napcaz

kızlaar slm.. nasılsınız canlarım, cici sanal arkadaşlarım benim.. şirin bebişleriniz nasıl bakim.. inşallah herkes iyidir, sağlıklıdır.. ya ben özledim siziii... valla muhabbetinizi özledim ya.. gelcem kaç gündür ama, çok yoğunuz, hem davetler hem misafirler bitmedi gittii.. şirineler ve prensler nasıl bakim.. benim sıpamın 3 haftadır kaka sıkıntısı var ya.. çarşamba ve ctesi yapıyo kaka, haftada iki gün.. şaka gibi.. aslında emirin bi sıkıntısı yokta ben sıkıntı yapıyorum.. inşallaah düzelir.. bu hafta sonu için güzel günler diliyorum hepinize.. öpüyorum hepinizi.. fırsat bulunca gelecem yine, özledim sizii..

Kızlar bebek arabasında yardımcı olun nasıl alsam bastonmu yoksa diğerlerindenmi bide pahallı birşey istemiyom varmı her iki modeldende kullanan ?
Biz doğumundan beri chicco lite way kullaniyoz. Acayip memnunum bebekte memnun. Hatta antep gezisinde onun icinde yatti uykucu.. Hemde bı pratik en kalabalık market ve pazarlarda bile heryere giriyo tek elle kaldır katla vs.. Yani ben iyki travel sistem falan almamisim.
Gamzecim cok gecmis olsun babaya da ipek e de. Olur oyle arada hayırlıyı musun erdem de bı ara kac gun uyumadan kukuma kuşu gibi tepemde dolanmisti. Simdi eski haline dondü full uyuyo. Yani bunlar da bı birey bı sıkıntıları oluyo ve anlamak zor oluyo bizim adet günleri gibi belkide. Ama geçiyor .. Sabretmek lazım.
Edibe bu pazar frappuccino iç benim yerime
Canım frappacino devrini Mayıs'ta acıyın dedim. Soğuk kahveye daha gecmiyim. Su aralar caramel macciato ve cikolatali moccha muptelasiyim. Onlardan senin icin yudumlarim pazar sabahı .. )
canım eğer ya gezmelerdeydim .. Dur aşağıda anlatmam.. Onde bı cevap vereyim herkese i phone dan zor yazılıyor boyle ..

Hosgeldin uğra arada ozletme valla.. Kaka sorunu icinde cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…