- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.661
ben elma suyu veryrm onun ıçıne katmayı düşnyrm
ya da elmle biraz süt sağıp biberonda karıştırıp ole denycem
belkı oyle kandrabılırm
Kızlar bebek arabasında yardımcı olun nasıl alsam bastonmu yoksa diğerlerindenmi bide pahallı birşey istemiyom varmı her iki modeldende kullanan ?
ben anladım canım saolCanım bende ıkısınden de var. Ablam vermıstı. Bu aya kadar içi pusetli olanı kullandım hep çünkü küçük olduğu için pusetiyle kullandım hep gezerken. Ama bastona ne zaman gecerım bılmıyorum bıraz daha buyuk cocuklarda bastonu kullanıyorlar genelde fazla korumalı olmadıgı ıcın. Ben senın yerınde olsam baston degıl de dıger arabalardan alırdım.Ama onu alırken de pratık olmasına dıkkat et benımkı chıcconun ve cok kaba yanı onu ındırıp bındırmek de cok zor oluyor , ablam verdıgı ıcın secme sansım olmadı. Yanı tam baston da olmasın o kocaman arabalardan da olmasın. Bıraz fazla karısık ıfade
ettım sanırım :))
Canım bende ıkısınden de var. Ablam vermıstı. Bu aya kadar içi pusetli olanı kullandım hep çünkü küçük olduğu için pusetiyle kullandım hep gezerken. Ama bastona ne zaman gecerım bılmıyorum bıraz daha buyuk cocuklarda bastonu kullanıyorlar genelde fazla korumalı olmadıgı ıcın. Ben senın yerınde olsam baston degıl de dıger arabalardan alırdım.Ama onu alırken de pratık olmasına dıkkat et benımkı chıcconun ve cok kaba yanı onu ındırıp bındırmek de cok zor oluyor , ablam verdıgı ıcın secme sansım olmadı. Yanı tam baston da olmasın o kocaman arabalardan da olmasın. Bıraz fazla karısık ıfade ettım sanırım :))
Öss de sınav gorevı cıkmamıs uzulsem mı sevınsem mı bılemedım:/
asucum birşey yemeden yarım saat önce verilmeiyiş
Birkaç gündür mersin'de hava harika..Bugün bende ilk kez bebeğimle alışveriş merkezine gitmeyi düşünüyorum..Gezmeye çıktık ama hiç alışveriş merkezine gitmedik..Ben biraz fazla huyluyum herhalde..Ona birşey olacak diye ödüm kopuyor..
Bu arada oğlumun burnunda hırıltı var yaklaşık bir haftadır..doktora sordum, serum fizyolojik sık ve temizle dedi..Gerçi zaten burnu tıkandıkça sıkıyordum ama hiç burun temizlemek için birşey kullanmamıştım..Gerek olmamıştı yani..Otri bebenin burun aspiratörünü aldım ama sanırım temizleme konusunda çok başarılı olamadım..Çünkü yine de hafif bir hırıltı var sanki..Pazartesi aşıya gideceğiz..Doktora gösteririm artık..Neyseki emme de falan bir problem yaşamıyor, başka da bir sıkıntısı yok..Bakalım artık..
Hepinize iyi sabahlar..
cnm nazardırSelam kizlaarrrr,yoktum 2-3 gündür nasilsiniz bakalim.Söyle bi okudum dünkü yazdiklarinizi:Benim oglaninda parmaklari agizda,salya problemi bizdede var ama kizariklik olmadi sükür.Bide dün gece bi tanidigin okumasi vardi oraya gittik burnumdan geldi ya,oglan eve girer girmez bi aglamaya basladik eve gitmek icin montunu giydirince sustu,samüstü acarim tekrar.simdiye kadar cok yere gittik hic öyle yapmamisti,kizim desen dolaba carpti burnunu kanatti,hastaneye gittik apar topar.ööööööööööfffffffffffffff kabus gibiydi,Evden bi ciktik ne kizimda ne oglumda ne ses ne seda eve geldik oglan gülücükler atmaya filan basladi güler misin aglar misin.Birazdan arkadasim gelecek oturmaya sonra görüsürüz
gamze naptın nerdesin..eşinle misin
öyle bir model varmıdırki
bence sevin...:d ben istememiştim zaten, babamıza çıktı, ben kuzuya bakıcam artık...
ben geldm dün kzıım cok yormustu gecede 12 ye kadar uyumadı bgunde aynı şekilde huyszdu bu aşı düzenimizi bozdu bacagının birinde aşı yeri sertleşmiş aşı dağılmamış galiba kuzenim bi iki güne gecer dedi..bu arada kociş daha burda bakalım nolcak ama fena halde boğazı şişmiş yatıyo bugün full evdeydi giremedm naz yapıo hasta olunca malumm... yarın pikniğe gidelim demiş abisi inş gideriz sizden naber
Walla para da fena olmazdı aslında, bana cıkmayınca esım de ıade ettı gorevı, acıkogretımde cıkmıs bana görev onu da ben kabul etmıcem küstüm :)
Walla canim benim kizda keldi hatta2 yasina dogru saci cikmaya basladi,bana sacini kazi filan dediler ama dinlemedim kimseyi simdi cok seker uclari lüleli lüleli,yanlar kisa arkalar uzun(özel kestirmissin gibi)saci var bebekkene sariydi ama simdi acik kumral saclari.Ten olarak kizim kar beyazdi oglan biraz sari,bilmiyom artik nasil olacak,amcamiz sarisin ama cekersecnm kel bebeler sarışın olyr genelde
var mo ole bir ihtmal
valla saclı diye jön gibi diyoduk seviyoduk ama himmel bıktık canım ya kabak tadı verdi yani..inan cok dökülüyo..kel de olmuyo yenisi cıkıyo ya yani kel kalsa söööle bi de o tatlılıgı sevsek desem yok sadece rezillik var yani suan..yatagın içi pis resmen
Biz doğumundan beri chicco lite way kullaniyoz. Acayip memnunum bebekte memnun. Hatta antep gezisinde onun icinde yatti uykucu.. Hemde bı pratik en kalabalık market ve pazarlarda bile heryere giriyo tek elle kaldır katla vs.. Yani ben iyki travel sistem falan almamisim.Kızlar bebek arabasında yardımcı olun nasıl alsam bastonmu yoksa diğerlerindenmi bide pahallı birşey istemiyom varmı her iki modeldende kullanan ?
Gamzecim cok gecmis olsun babaya da ipek e de. Olur oyle arada hayırlıyı musun erdem de bı ara kac gun uyumadan kukuma kuşu gibi tepemde dolanmisti. Simdi eski haline dondü full uyuyo. Yani bunlar da bı birey bı sıkıntıları oluyo ve anlamak zor oluyo bizim adet günleri gibi belkide. Ama geçiyor .. Sabretmek lazım.ben geldm dün kzıım cok yormustu gecede 12 ye kadar uyumadı bgunde aynı şekilde huyszdu bu aşı düzenimizi bozdu bacagının birinde aşı yeri sertleşmiş aşı dağılmamış galiba kuzenim bi iki güne gecer dedi..bu arada kociş daha burda bakalım nolcak ama fena halde boğazı şişmiş yatıyo bugün full evdeydi giremedm naz yapıo hasta olunca malumm... yarın pikniğe gidelim demiş abisi inş gideriz sizden naber
Canım frappacino devrini Mayıs'ta acıyın dedim. Soğuk kahveye daha gecmiyim. Su aralar caramel macciato ve cikolatali moccha muptelasiyim. Onlardan senin icin yudumlarim pazar sabahı ..Edibe bu pazar frappuccino iç benim yerime
canım eğer ya gezmelerdeydim .. Dur aşağıda anlatmam.. Onde bı cevap vereyim herkese i phone dan zor yazılıyor boyle ..selam kızlar.bebek arabsı için evet pıerre cardın güzel ben baktım çift yönlü pratikte.ama işte 350tl.cik.heralde onu alcaz gibi duruor.birde ucuz yollu baston alırız idare ederiz artık.gamze eşine geçmiş olsun.edibe yinemi gezior:13hh valla.bakalım hafta sonu biz napcaz
Hosgeldin uğra arada ozletme valla.. Kaka sorunu icinde cok gecmis olsun.kızlaar slm.. nasılsınız canlarım, cici sanal arkadaşlarım benim.. şirin bebişleriniz nasıl bakim.. inşallah herkes iyidir, sağlıklıdır.. ya ben özledim siziii... valla muhabbetinizi özledim ya.. gelcem kaç gündür ama, çok yoğunuz, hem davetler hem misafirler bitmedi gittii.. şirineler ve prensler nasıl bakim.. benim sıpamın 3 haftadır kaka sıkıntısı var ya.. çarşamba ve ctesi yapıyo kaka, haftada iki gün.. şaka gibi.. aslında emirin bi sıkıntısı yokta ben sıkıntı yapıyorum.. inşallaah düzelir.. bu hafta sonu için güzel günler diliyorum hepinize.. öpüyorum hepinizi.. fırsat bulunca gelecem yine, özledim sizii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?