2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

valla bana kals hiç mama verme canım ya tarhana daha ii kaynımda hastanede ihale alıo mama firmalarının iç yüzünü anlattı verme dio cicbebeyi su ile ıslatsan daha ii diyo

hep karşılaştığım kalsik sorular :)))
tek yumurta değil hiç benzemiyolar, yardımcım ve annem var 3 kişi olmak şart 3 bebişe :) 3 kişi olsa bile gerçekten çok zor, kaç saat önce yazmaya başladım buraya bebeklerin yanına koşup durmaktan bi türlü cevap veremedimsize:) hepsi birden ağlıyo ağlıyo işte o an bu evde olmayı kesinlikle istemezsiniz :) acıktıklarında kıyametleri koparıyolar

amin canım sağolasın evet annem hep yanımda valla çok uslu oldukları da söylenemez doğrusu her biri ayrı bi uğraş istiyo ama napalım veren Allah sabrını da veriyo işte :))

masallah..Allah sabır versin..ne güzel ama bi hamilelikle coluk cocuk derdi bitti..eşin ve sen yeniden sevgili hayatı yasıcaksınız 3ü bitince dert zahmet aynı anda bitcek.mükemmel...

sizden aldıgım direktiflerle hemen sağlık ocagını aradım..hemsireye kızdım
veee ası günümüzü pazartesiye aldırdım..o gün kanda vericem sacımın dökülmesi hususunda..
ve salı günkü misafirlik kurtuldu..gezelim cosalım..ertesi güne bi şeyi kalmaz herhalde bebeciğin..bende giderim davetime..
durmak yok..gezmeye devam..

deniscim bak sütüm var yok derdini bıraktım..su içmeyi kestim..resmen sütüm fıskırdı..insallah o ot işe yarar yaramazsa bi de benim modeli bi iki gün dene..tamamen unutuyosun göğsü ve fıskırıyo yani..

kızlar benim bebiş de hep yemek yerken ağzımıza bakıyor bazen ekmek falan uzatıyorum resmen istiyor doktor hiç bişey söylemedi acaba başlasam mı bi de sabah tek göğsümü emzirdim tekini de sağayım dedim sağdım buzluğa attım sabah uyudu uyandı durmadı emmek istedi sürekli annemle telde konuşuyorduk açtır doymadığı için emmek istiyordur dedi(bu arada annem çok hevesli ek gıdaya başlamam konusunda)ben de sağdığım sütü çıkarttım resmen çocuk açmış içti bitirdi uyuyor şimdi yaaa bilemedim doktor da bi şey söylemedi ek gıdaya başlasam mı sizce bi de hangi gıdayı ilk verdiniz nasıl verdiniz????

canım dediğin gibi süt var mı die takmamak lazım ama asunun dediği gibi bi pompa veya elle bak çünkü o fışkarırken var die sağmış 10 cc anca çıkmış yada suyunu ihmal etme su güzellik içinde önemliymiş sen güzelsin ama daha güzel olursun ben artık içiyorum ve artık bağımlı oldum 2lt içmeyince piskolojim bozuluo

tımam canım..zaten bu göbeği eritmek için su içmem gerekiyo..içerim..cocuk acııkmıyo benim ya da acıksa da aglamıyo..ne uslu ya..bu kadar usluluk vucuda zarar ..keske ac sa ac oldugunu belli etse..tek göğüs 5 dakika ya doyuyo...aslında sevinmiyo degilim..düsünsenize ilerdeki yemek yeme alıskanlıgı acısından tamamen cok saglıklı..obur falan olmaz yani..midesi kücük..boyu uzuyo sonucta 14cm uzamıs kereta

ben bi de sütün fıskırdıgını cocugun genzine kacınca bogulunca ve duduagını cektiğinde fiskırınca anlıyom..5 dakika sonra cekiyo dudagını pedle zor durduruyorum..

maş kerataya uzun olacak ya benimki cok yaramaz ya anlatamam suan tepemde nerdeyse

kader kısmet yazgı meselesi cocukta sütte..çok umursamamak lazım..sütü bol veren Allah hastalık ta verebilir...mama içeni de gayet güzel koruyabilir..koyverin gitsin

ya benım de sütüm özellikle sabahları kalktığımızda emzirirken fışkırıyor yani eskiden hep fışkırıyordu şimdi atıştırmacı bebek oldu her saat başı emiyor daha düzene sokamadık o yüzden azaldı mı sütüm yoksa sürekli emdiği için mi az görünüyor bilemedim yaa benimki de tek göğsümü emiyor 5-10 dakika arasında bitiriyor bayağı sert dolu iken göğsüm resmen boşalıyor biraz daha emsin diye uğraştığımda da oyalanıyor oyun oynuyor öyle full doluyken sağdığımda 130 ml çıktı geçenlerde

ne güzel ya.bizim eşin patronu devlet...daha 2012 maaş zammını bile yapmadı patron amca

evet benım patron da devlet benım patrondan tık yok ama eimin patronunun teki bebek arabası aldı teki mama sandalyesi :) çocuğun bi bezine para veriyoruz valla kıyafetler ve bazı şeyler de ablamdan geliyor kızı var 11 aylık bayağı bedavacıyız yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…