2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada biz yarın bu yenidogan hallerimizle geziye cıkıyoz..
bi önerisi olan var mı bölge ile ilgili..
adana antep hatay (antakya ) ya gitcez..
kültür turu..
hiç görmemeiştik oraları..
bakalım erdem le nasıl olcak..
mama derdi yok simdilik..o yüzden biraz umutluyum..
haftasonu sizlerle olamicam..ancak cepten okurum ama otel odalarında mesaj yazamam sanırsam..
pazartesi gönlüm dolu dolu gelirim..bi bosalırım herhal..

beninki 6 yı bulmuyo ama sabahtan öglene kadar yapıo cnm bi işe başlayınca yapıorumda işte

ben kendim yapamıyom ki demekki senin gücün yetiyo evin halini öööle görüp yaamasan alırsın...ben alıyom baska secenegiim yok...

haklısın sende aslında yapabildiğim icin almıyorum doguma gitmeden sancımla bile evde toz alıp nevresim değiştirmiştim

kocam bana ddio ki eylemsizlik kanunu senden esinlenerek oluştururlmuş oturuyosan oturamaya devam edion ama işe başlayıncada hiç durmuyon

sayfanın ustunde kullanıcı kontrol paeli var ya oraya gır göreceksın sol taraftaa

aman git gez bizde burda bişeyler yemeye popo büyütmeye devam edelim kızımla

asuuuu ben bulunmucak gibi değilim aslında

himmel teşekürler topiğin hamaraatı cantugba o cok cabuk yapıo ama bugünlerde girrmio saç ektirmemi benim kocam kel deil ama ilerde kel olcak die korkuyoz ozoderm kullandı benden daha cok saçı döküldü ama kocamla aynı kiloda olmaktan utanıom:2:

eşim gezi için gtmişti antepten cok bahsetmşti. cok buyuk ve guzel br kentmiş. boll boll yemek yersınız oralardaaaa

Canım ben daha önce ufak bir gezide bulunmuştum oralarda. En çok antepi begendım. İmam Çağdaş diye bir restauran vardı aklımda yer eden.Bırde antepın pasajları tabıkı orjınal el emegı goz nuru seyler bulabılırsın ama benım pek ılgımı cekmedı dogrusu meraklısına şahane olsada. Bu arada ben 4 kez uzun yola çıktım kızımla şu 4 ay içinde. Korkma çok keyıflı oluyor hem alışsın Erdem de annesı gezmeyı sevıyorsa baska caresı yok :)

selam kıslarr uuzun bir aradan sonraaa

hoşgeldnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya imam çağdaşa kocam gitmiş hiç beğenmemiş cok ii dediler bide dio zevk meselesi işte oda antepe bayılmış hatta salona eli kolu bakır dolu geldi salonda çalınacak bakır var asuuuuuuuuu

tamam aynen su dediklerini eşime sööliyim öle bi şey yapalım ortaya karısık..saol

tatlım bu mesaj yazdığımız sayfada,simgelere izin ver diye bir şey yok, satır satır okudum nerdeyse yav:2:
ya bende var ama neden sizde cıkmıyo anlamadım ki gülüm..

güldürdün yine beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tamam aynen su dediklerini eşime sööliyim öle bi şey yapalım ortaya karısık..saol

tatlım bu mesaj yazdığımız sayfada,simgelere izin ver diye bir şey yok, satır satır okudum nerdeyse yav:2:
ya bende var ama neden sizde cıkmıyo anlamadım ki gülüm..

Canim Antep Antakya yemekleri acisindan güzel(aklimiz hep yemege calisiyor degil mi)Karadenizi cok methediyorlar,ben bati karadenize gittim,karabük,bartin,zonguldak filan cok hostu ama dogu tarafinada giderim insaallah.Sana simdiden iyi eglenceler dilerim canim.

ya bende var ama neden sizde cıkmıyo anlamadım ki gülüm..yetkileriniz denen yer var ya sayfanın sonunda onu bi kurcala bakem kurcaladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…