2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

gözun aydın cnm

doğakent i duymuşsundur canım.hemen onun yanıbaşı. yakınız yani. yazın az dolaşmadım sizin evin oralarda. arabayı oraya park edip sahile doğru yürüyüşe gidiyoduk.kesin yolda gördüğüm hamilelerden biride sendin :))

ben de AOÇ yi anlamadıydım da cahiliğim ortaya çıkmasın diye soramıyodum. iyiki sordun denis merakım gitti

Sorma ya ben de yürüyordum yazın baya :)) Ordaki chiccoyu az gezmedim :)) Anadolu lisesinde çalışıyorum diye sen yazmıştın değilmi sanki? Yakında akraba çıkıcaz:))

selamsss...
serap hayırlı ugurlu olsun kakanız...
gamze yuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...bu ne hamaratlık yahu..
ben daha ömrümde hiç cam silmedim..bana kadın gelmese de silemezdim herhal...öle yasardık..ya ben tembelim sanırım..anca dolgu yapar diş cekerim..o kadar...
bu aralar benim erdem uyumadıgı için giremiyorum nete..gündüz bir dakika dahi uyumuyo gecede bizle yatıp sabah yedide uyanıyo..kendini bu konuda büyük insan formatında sanıyo..
yalnız kaka konusunda hala yenidoganız...günde 6 kez yaoıyo..yani her bezi kakalı..sastım kaldım..keşke beniimkide günde bi yapsa...

cnm bole adres bılgılernızı ayrntılı ayrntılı ozelden paylaşn bence.

hatta arkadaslar eslernzn nöbet gununu falan da solemeyn bencee

nacizane

kaynanamın yaptığı dolmaları koydum pişiyoo ya aslında eve temizliğe kadın alma işini bi aşsam hersey daha kolay olacak ben yabancı kadını evime sokamıyorum hele ki görümceme bile iş yaptırmıom niyeyese illa herseyi kendim yapcam

nacizane

aslında haklısın hırsızlara gün randevu vermiş gibi oluyo ama ben açık adres vermiom açık ilçe adresi veriom kocaman ilçede beni bulamaz nede olsa türkiyenin en büyük ilçesiymiş keçiören aman işte kalbimiz temiz asu ya insanlarda böle olsa keşke ama iştee

nacizane

Canım haklısın aslında ama detaylı adres vermedik gerçi. Kat numarası kapı numarası falan kaldı :)) Evet nuya nuya özelden yazışalım :) daha çok şey sorcam çünkü sana :)) Özelden nasıl yazıcam bi de onu anlatır mısınız?

ben kendim yapamıyom ki demekki senin gücün yetiyo evin halini öööle görüp yaamasan alırsın...ben alıyom baska secenegiim yok...

nasıl yanı hımmelcm? ben hep mayaladgm yogrttan ayrp onla mayalıyorum.
Canim sürekli mayalamiyorum ben ara ara o yüzden prbiotik yogurt kullaniyorum.

e napim ama aklıma başka fikir gelmiyo. okulda kaloriferleri çok yakmasalar bari

Kesin olmustur canim.Ama minik mama sisesi güzel fikir deneyeyim bende.
eşim saç ektirmişti çok çıksın diye minoksil verdller o baya iyiydi baanlar erkekler için 2 çeşit var ondan dene istersen
Benim esimde sac ektirmeyi düsünüyor,memnun musunuz.

ya cam sildim perde yıkadm dedim kimse dikkate almadı yapamaz mıyım yaptımmm
Masaallah masallah topigimizin hamaratina:16

Son düzenleme:

ya cn burda kaptryz bazen kendmızı ama bulmak ısteyen elıyle koymus gıbı bulur. sonucta o işin ustaları var yanıı.....

bide guldurdun valla beni bulamazlar demişin oldm gulmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…