- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.161
nuynuya bayıldım şu ceket muhabbetine eşim dior niye gülüosun.süper fikir ama merak etme hepsi gider bebişler büyüdükçe arkalarında koşturcaz.benm oğluş uyudu bakalım ne kadar uyucak.ayrıca kakamızıda yaptık çok şükür.sevinçliyim anlıcağınızz
Ya walla ben de bi heyecanlandım zaten o kızını ısırmak içimde kalmıştı başka bişey istesem olacakmşı heralde. 19 eylül sitesi nerde canım biz geleli 1 yıl ancak olacak tam bilemiyorum. Ben de Vali konağının arkasında oturuyorum, caddedeki carrefourun karşı tarafına denk geliyor
kız hangi ara yaptın bu kadar işi, bravo :119: hadi günlük temizlik neyse de perde falan nasıl taktın, yok yok sen hamaratsın kızın da uslu bıdık
canım Atatürl Orman Çiftliği
resmen hepimiz açgöz olmuşuz
doğakent i duymuşsundur canım.hemen onun yanıbaşı. yakınız yani. yazın az dolaşmadım sizin evin oralarda. arabayı oraya park edip sahile doğru yürüyüşe gidiyoduk.kesin yolda gördüğüm hamilelerden biride sendin :))
kız hangi ara yaptın bu kadar işi, bravo :119: hadi günlük temizlik neyse de perde falan nasıl taktın, yok yok sen hamaratsın kızın da uslu bıdık
tesekürler cnm 40dk lık makine programı bitene kadar herseyi yaptım cam lar falan aslında görümcemin dediği gibi başına geçince işin cok becerikliyim ama işe başlama safhası uzun bnde
kaka yapan bebişlere benden kocaman
doğakent i duymuşsundur canım.hemen onun yanıbaşı. yakınız yani. yazın az dolaşmadım sizin evin oralarda. arabayı oraya park edip sahile doğru yürüyüşe gidiyoduk.kesin yolda gördüğüm hamilelerden biride sendin :))
akraba çıkcak şimdi bunlar
Sorma ya ben de yürüyordum yazın baya :)) Ordaki chiccoyu az gezmedim :)) Anadolu lisesinde çalışıyorum diye sen yazmıştın değilmi sanki? Yakında akraba çıkıcaz:))
cnm bole adres bılgılernızı ayrntılı ayrntılı ozelden paylaşn bence.
hatta arkadaslar eslernzn nöbet gununu falan da solemeyn bencee
nacizane
nacizane
nacizane
kaynanamın yaptığı dolmaları koydum pişiyoo ya aslında eve temizliğe kadın alma işini bi aşsam hersey daha kolay olacak ben yabancı kadını evime sokamıyorum hele ki görümceme bile iş yaptırmıom niyeyese illa herseyi kendim yapcam
Canim sürekli mayalamiyorum ben ara ara o yüzden prbiotik yogurt kullaniyorum.nasıl yanı hımmelcm? ben hep mayaladgm yogrttan ayrp onla mayalıyorum.
e napim ama aklıma başka fikir gelmiyo. okulda kaloriferleri çok yakmasalar bari
Kesin olmustur canim.Ama minik mama sisesi güzel fikir deneyeyim bende.denis,ben kızım doğdu doğalı yani 9 senedir yoğurdumuzu ve kefirimizi kendim mayalıyorum kendi mayamı kullanarak, himmel benim maya probiyotik olmuş mudur?
tarif şu evde ne kadar küçük kavanoz varsa alıyorum yanıma, kavanozda yapıyorum daha iyi oluyor açan kişi bitiriyor azar azar daha tatlı oluyor diye. süt olarak günlük süt alıyorum AOÇ falan farketmez, biraz ılık olacak şekilde ısıtıyorum (mikro dalga yada ocakta) ılık dediysem çok ılıkta değil, annelerin serçe parmak yöntemi işe yarayabilirsonra mayayı bir kaseye koyuyorum biraz çırpıyorum birazda sütten ekliyorum yine çırpıyorum, sonra kasedekileri süte yavaş yavaş yedirip bir güzel karıştırıyorum. sonra kavanozlara döküyorum ağızlarını sıkıca kapatıyorum. kavanozları temizce bir poşet içine dizip, havasını alıp bir güzel poşeti bağlıyorum (bildiğiniz temiz market poşetinin içine) mutfak masasının üzerinde sabaha kadar bu şekilde bekliyor, sabah dolaba koyuyorum. yazın 4 saat bekletmek yeterli oluyor, kışın daha uzun, çok lezzetli oluyor. kızım bebekken küçük hip kavanozlarını atmazdım onlara mayalardım hergün, bir öğünde yerdi. 6. aydan sonra oğlanada yapıcam inşallah
Benim esimde sac ektirmeyi düsünüyor,memnun musunuz.eşim saç ektirmişti çok çıksın diye minoksil verdller o baya iyiydi baanlar erkekler için 2 çeşit var ondan dene istersen
Masaallah masallah topigimizin hamaratina:16ya cam sildim perde yıkadm dedim kimse dikkate almadı yapamaz mıyım yaptımmm
aslında haklısın hırsızlara gün randevu vermiş gibi oluyo ama ben açık adres vermiom açık ilçe adresi veriom kocaman ilçede beni bulamaz nede olsa türkiyenin en büyük ilçesiymiş keçiörenaman işte kalbimiz temiz asu ya insanlarda böle olsa keşke ama iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?