• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aman git gez bizde burda bişeyler yemeye popo büyütmeye devam edelim kızımla:9::9::9:

asuuuu ben bulunmucak gibi değilim aslında :30:

himmel teşekürler topiğin hamaraatı cantugba o cok cabuk yapıo ama bugünlerde girrmio saç ektirmemi benim kocam kel deil ama ilerde kel olcak die korkuyoz ozoderm kullandı benden daha cok saçı döküldü :16::16: ama kocamla aynı kiloda olmaktan utanıom:2:[/QUO

:1::1::1::1::1: valla cnm bizde sureklı eşimle baskülün başındayz. habıre ıddaya grp duruyoz. o uzun boylu oldgu için cok göstermyr olan bana oluyr. ama bu sabah coooooooooooooooooook sevndm.

çünküüüüüüüüüüüüü

dogmdan snra ılk kez 61 i gördum yaw:52::52::52:

bendee başlıom rejimee:56:

Canım ben daha önce ufak bir gezide bulunmuştum oralarda. En çok antepi begendım. İmam Çağdaş diye bir restauran vardı aklımda yer eden.Bırde antepın pasajları tabıkı orjınal el emegı goz nuru seyler bulabılırsın ama benım pek ılgımı cekmedı dogrusu meraklısına şahane olsada. Bu arada ben 4 kez uzun yola çıktım kızımla şu 4 ay içinde. Korkma çok keyıflı oluyor hem alışsın Erdem de annesı gezmeyı sevıyorsa baska caresı yok :)

tatlım bu mesaj yazdığımız sayfada,simgelere izin ver diye bir şey yok, satır satır okudum nerdeyse yav:2:

hoşgeldnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya imam çağdaşa kocam gitmiş hiç beğenmemiş cok ii dediler bide dio zevk meselesi işte oda antepe bayılmış hatta salona eli kolu bakır dolu geldi salonda çalınacak bakır var asuuuuuuuuu:52::52:

Canim Antep Antakya yemekleri acisindan güzel(aklimiz hep yemege calisiyor degil mi:1::1::1:)Karadenizi cok methediyorlar,ben bati karadenize gittim,karabük,bartin,zonguldak filan cok hostu ama dogu tarafinada giderim insaallah.Sana simdiden iyi eglenceler dilerim canim.

saolasın..bakalım insallah güzel gecer..ben karadenizi karıs karıs gezdim..yemekleri accayip güzel..özellikle dogu karadeniz..bende kalıcı kilolara yol actı yahu..:9::9:

şuan itibari ile ağzımı tutyorum rejime başlıom dikkat edip spor yapcam:30::30:

cnm yedklerne dkkt etsen yetr. spora 6. aydan snra başlrsın.

tatlı ve abur cubur yokkkk
akşm 8 den snra yemk yokkk
kücuk porsynlar
hersey serbest aslında

senn salondakı bakırlarla eminonunde bakırcı dukkanı acar adam yaw:52::52:

kücuk porsynlar
hersey serbest aslında

senn salondakı bakırlarla eminonunde bakırcı dukkanı acar adam yaw:52::52:

aman korkağım zaten ya rüyalarıma girio ya hırsız klimayı calıyomus baska bişey bulamadı da:52:

benim dombili kalktı karnını doyurdu geri yattı dicektimki tam uyandıııı. neyse ben kaçıyom hazırlanalım barii. errannn şimdi çıkmam lazım bacım görüşelim ama. başbaş hepiniseeeee

yeni üye olup, mesaj yazarken simgeleri çıkmayan arkadaşlar kontrol panelini kurcalaya kurcalaya buldum sonunda:emir_bebek: kontrol paneli-seçenekleri düzenle-mesaj editörü-gelişmiş düzenleyiciye tıklayın ve kaydedin, mesaj yazarken aşağıda simgeleri aşağıda göreceksiniz:52:

benim dombili kalktı karnını doyurdu geri yattı dicektimki tam uyandıııı. neyse ben kaçıyom hazırlanalım barii. errannn şimdi çıkmam lazım bacım görüşelim ama. başbaş hepiniseeeee
Tamam canım görüşürüz bi plan yaparız. Ben hergün 2den sonra boşum, 5 e kadar bakıcımız gitmiyor o arada gezebiliyorum :)

yeni üye olup, mesaj yazarken simgeleri çıkmayan arkadaşlar kontrol panelini kurcalaya kurcalaya buldum sonunda:emir_bebek: kontrol paneli-seçenekleri düzenle-mesaj editörü-gelişmiş düzenleyiciye tıklayın ve kaydedin, mesaj yazarken aşağıda simgeleri aşağıda göreceksiniz:52:

haydi vatana millete hayırlı olsun....sonunda basardın azimle arastırdın ve oldu..

aman git gez bizde burda bişeyler yemeye popo büyütmeye devam edelim kızımla:9::9::9:

asuuuu ben bulunmucak gibi değilim aslında :30:

himmel teşekürler topiğin hamaraatı cantugba o cok cabuk yapıo ama bugünlerde girrmio saç ektirmemi benim kocam kel deil ama ilerde kel olcak die korkuyoz ozoderm kullandı benden daha cok saçı döküldü :16::16: ama kocamla aynı kiloda olmaktan utanıom:2:
Walla bizimki kel yani ama istiyo ektirmeyi:1::1::1
Allahtan bizimkide benimle beraber kilo aliyor hamileliklerimdede ayni kiloda olmaktan kurtuluyom :1::1::1::1:

:46::46::46::46::46::46::46:
tebrkler cnm
azmin sonu bu olsa gerk

Oğlum üç gündur çok mızmızlandı uyumuyor kısa yarın saat bir saaat ara ile uyuyordu şimdi adaçayı içirdim yatırdım bakalım inşallah rahatlar uyur :((( hafta sonu çarsida gezmistik ruzgar vardi usuttuk galiba o zamandan beri rahati yok :(( ayri bir gazlandi b gunlerde gazda artis var umarim hastalanmaz...saç dökülmesine ben elseve yeni siyah bir şampian çıkarmış iki gündur kullanıyorum etkili olursa söylerim..

[QUOTE=asu

kücuk porsynlar
hersey serbest aslında

asu senin bu dediklerini ben hamileyken yapıyordum 8 kilo fazlalıkla doğuma girdim, bir hafta sonra eski kilomunda altındaydım ama şimdi hem süt olsun diye hem de kendimi o kadar kısıtladım ki her şey gaz yapıyor diye artı 3 fazlalığım oldu. abur cubur yok ama tahin pekmez,makarna,yoğurt,ceviz badem yiyorum bol bol ben napıyım ya:43:

Oğlum üç gündur çok mızmızlandı uyumuyor kısa yarın saat bir saaat ara ile uyuyordu şimdi adaçayı içirdim yatırdım bakalım inşallah rahatlar uyur :((( hafta sonu çarsida gezmistik ruzgar vardi usuttuk galiba o zamandan beri rahati yok :(( ayri bir gazlandi b gunlerde gazda artis var umarim hastalanmaz...saç dökülmesine ben elseve yeni siyah bir şampian çıkarmış iki gündur kullanıyorum etkili olursa söylerim..

soğuk aldı ise gazlanmıştr cnm.

bir de su kaka yapamayan bebelern anneleri sze sesleniyormmmmmm:40::40::40::40:

benm dr iki aylıkken bağrsak duzenleyci btkısel bır surup vermşti.
biz de 1 ay kadar kullandık.
sonrada kızım işte gunde 1 kez yapyr. çok duzenleyıcı oldu yanıııı
ya sabah yapıyr ya da akşammm
hıç şaşmıyrrrrr
isteyenlere verebılırm ismini

valla cnm tum bel kalca basendeki yağlanmayı şeker yapyr. ben et balık tereyağ herşey yıyorm ama şekerli şeyler yemyrm artkk. sutumde de bi azalma olmadı yanı.
ben de senn gibi duşnmustm. ama cocuk doyuyor. o da bana yetyr

:46::46::46::46::46::46::46:
tebrkler cnm
azmin sonu bu olsa gerk

valla cnm tum bel kalca basendeki yağlanmayı şeker yapyr. ben et balık tereyağ herşey yıyorm ama şekerli şeyler yemyrm artkk. sutumde de bi azalma olmadı yanı.
ben de senn gibi duşnmustm. ama cocuk doyuyor. o da bana yetyr

ben de şekerli şeyleri yemiyim bakim bu hafta :37: bu arada bel ve basen için bir hareket öğrendim ben mekik falan çekmiyorumda sezaryen oldum diye bu etkili gibi geldi. Evde spor aletleri olmayanlar yada benim gibi evden çıkmayanlar için. evdeki bir kapı boşluğuna geçiyosun ellerini iki yana açıp duruyosun, daha doğrusu dayıyorsun, sonra basen kısmını iki yana hareket ettirerek değdirmeye çalışıyorsun :16: umarım anlatabilmişimdir :34:

Back
X