2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tatlım bu mesaj yazdığımız sayfada,simgelere izin ver diye bir şey yok, satır satır okudum nerdeyse yav:2:

saolasın..bakalım insallah güzel gecer..ben karadenizi karıs karıs gezdim..yemekleri accayip güzel..özellikle dogu karadeniz..bende kalıcı kilolara yol actı yahu..

benim dombili kalktı karnını doyurdu geri yattı dicektimki tam uyandıııı. neyse ben kaçıyom hazırlanalım barii. errannn şimdi çıkmam lazım bacım görüşelim ama. başbaş hepiniseeeee

yeni üye olup, mesaj yazarken simgeleri çıkmayan arkadaşlar kontrol panelini kurcalaya kurcalaya buldum sonunda kontrol paneli-seçenekleri düzenle-mesaj editörü-gelişmiş düzenleyiciye tıklayın ve kaydedin, mesaj yazarken aşağıda simgeleri aşağıda göreceksiniz

benim dombili kalktı karnını doyurdu geri yattı dicektimki tam uyandıııı. neyse ben kaçıyom hazırlanalım barii. errannn şimdi çıkmam lazım bacım görüşelim ama. başbaş hepiniseeeee
Tamam canım görüşürüz bi plan yaparız. Ben hergün 2den sonra boşum, 5 e kadar bakıcımız gitmiyor o arada gezebiliyorum :)

haydi vatana millete hayırlı olsun....sonunda basardın azimle arastırdın ve oldu..

Walla bizimki kel yani ama istiyo ektirmeyi:1
Allahtan bizimkide benimle beraber kilo aliyor hamileliklerimdede ayni kiloda olmaktan kurtuluyom

tebrkler cnm
azmin sonu bu olsa gerk

Oğlum üç gündur çok mızmızlandı uyumuyor kısa yarın saat bir saaat ara ile uyuyordu şimdi adaçayı içirdim yatırdım bakalım inşallah rahatlar uyur (( hafta sonu çarsida gezmistik ruzgar vardi usuttuk galiba o zamandan beri rahati yok ( ayri bir gazlandi b gunlerde gazda artis var umarim hastalanmaz...saç dökülmesine ben elseve yeni siyah bir şampian çıkarmış iki gündur kullanıyorum etkili olursa söylerim..

[QUOTE=asu

cnm yedklerne dkkt etsen yetr. spora 6. aydan snra başlrsın.

tatlı ve abur cubur yokkkk
akşm 8 den snra yemk yokkk
kücuk porsynlar
hersey serbest aslında

asu senin bu dediklerini ben hamileyken yapıyordum 8 kilo fazlalıkla doğuma girdim, bir hafta sonra eski kilomunda altındaydım ama şimdi hem süt olsun diye hem de kendimi o kadar kısıtladım ki her şey gaz yapıyor diye artı 3 fazlalığım oldu. abur cubur yok ama tahin pekmez,makarna,yoğurt,ceviz badem yiyorum bol bol ben napıyım ya

soğuk aldı ise gazlanmıştr cnm.

bir de su kaka yapamayan bebelern anneleri sze sesleniyormmmmmm

benm dr iki aylıkken bağrsak duzenleyci btkısel bır surup vermşti.
biz de 1 ay kadar kullandık.
sonrada kızım işte gunde 1 kez yapyr. çok duzenleyıcı oldu yanıııı
ya sabah yapıyr ya da akşammm
hıç şaşmıyrrrrr
isteyenlere verebılırm ismini

tebrkler cnm
azmin sonu bu olsa gerk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…