2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ilahi gamze yaaaaa
abr cubur dennce sen aklıma gelcn artkkk
bnde olydm drmdn yıyordm dgmdan snra.
annm bı geldi kızdı bna.
bu ne hal salmşssın kendını ıyıce dedi
bde ne dedi blynz muuuu
kndını toparlmzsan eger bı daha gelmycm yanına dedi bna
her gn aryr cok yeme dyeeee

Gamzecim eline sağlık ,mis gibi olmuştur şimdi darısı başımıza

nuynuya bayıldım şu ceket muhabbetine eşim dior niye gülüosun.süper fikir ama merak etme hepsi gider bebişler büyüdükçe arkalarında koşturcaz.benm oğluş uyudu bakalım ne kadar uyucak.ayrıca kakamızıda yaptık çok şükür.sevinçliyim anlıcağınızz

resmen hepimiz açgöz olmuşuz

Serapcım bu arada asıl hemşerim sensin:)) Annem manisalı babam izmirli benim

Gamzecim eline sağlık ,mis gibi olmuştur şimdi darısı başımıza

valla sana alkış yollıcaktım ama yollayamadım gamze

süpersin valla bende cumartesi yapcam oğlanla babası ilgilenr diorum bakalım.kolay gelsin

teşekürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda yaptığım temzilk takdir edildi bakalım docam takdr edecek mi yaaaaaaa asuuuuuu evde esofmanla dolasmaktan insan daha cok kilolu hissedio kendini ve daha cok bırakıo bende aslında dikkat etmeye baslıcam ama bakalım

o kadar vaktim yok serap pazartesiye kadar zayıflamam lazım benimkaka dedin de bizimki de yapmadı bugün kesin dışarı çıkınca yapar. gün de bir yapaıyor pir yapıyor mübarek her tarafından çıkıyo. koşa koşa eve döneriz. ayhhh imdattttt

Wuhuu sonunda biri çıktı Orduda yaşayan :)) EE o zaman ne zaman buluşuyoruz ? Hadi atla gel şimdi bize yanlızım 9 a kadar:)) evin ne tarafta?

19 eylül sitesinde erran. sen ne taraflardasın. ayhh sevindirik oldum şimdi. benim de annem izmirli bu arada tam hemşoyuz senle haaaaa

19 eylül sitesinde erran. sen ne taraflardasın. ayhh sevindirik oldum şimdi. benim de annem izmirli bu arada tam hemşoyuz senle haaaaa
Ya walla ben de bi heyecanlandım zaten o kızını ısırmak içimde kalmıştı başka bişey istesem olacakmşı heralde. 19 eylül sitesi nerde canım biz geleli 1 yıl ancak olacak tam bilemiyorum. Ben de Vali konağının arkasında oturuyorum, caddedeki carrefourun karşı tarafına denk geliyor

kız hangi ara yaptın bu kadar işi, bravo :119: hadi günlük temizlik neyse de perde falan nasıl taktın, yok yok sen hamaratsın kızın da uslu bıdık

bu aoç yi anlamaım açılımı ne

canım Atatürl Orman Çiftliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…