- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.141
Canım ben de tam olarak Ordu'dayım :)) Merkezde misin?
kızlar ben geldim oturma odasının mutfagın camını silip perdeleri yıkadm dantelleri çamaşır suuna koydum karnımı doyurdum geldmdibe aldığı temizlikçiyi ben kendimi eğitiyorm saç konusunda yazı koymuştummmm kızlar hamilelkte büyüme hormobnu artıp saç az dökülüo ve dogum sonrası eski dökülmeyenleride dökerek normale dönüomuş hiçbişey fayda etmezmiş............. evde yiyecek kırıntı kalmamş havuç yedim düşünün
şişesşde cok güzel AOÇ nin
kızlar ben geldim oturma odasının mutfagın camını silip perdeleri yıkadm dantelleri çamaşır suuna koydum karnımı doyurdum geldmdibe aldığı temizlikçiyi ben kendimi eğitiyorm saç konusunda yazı koymuştummmm kızlar hamilelkte büyüme hormobnu artıp saç az dökülüo ve dogum sonrası eski dökülmeyenleride dökerek normale dönüomuş hiçbişey fayda etmezmiş............. evde yiyecek kırıntı kalmamş havuç yedim düşünün
bi posete kç şişe sığyr kemece? poşet hiç duymamştm. bn de ole denym bi dahk sefere. aoç sutune baylyrm bu arada. coook lezzetli
ilahi gamze yaaaaa
abr cubur dennce sen aklıma gelcn artkkk
bnde olydm drmdn yıyordm dgmdan snra.
annm bı geldi kızdı bna.
bu ne hal salmşssın kendını ıyıce dedi
bde ne dedi blynz muuuu
kndını toparlmzsan eger bı daha gelmycm yanına dedi bna
her gn aryr cok yeme dyeeee
ya cam sildim perde yıkadm dedim kimse dikkate almadı yapamaz mıyım yaptımmm
vayy evet merkezdeyim erran. :))
nuynuya bayıldım şu ceket muhabbetine eşim dior niye gülüosun.süper fikir ama merak etme hepsi gider bebişler büyüdükçe arkalarında koşturcaz.benm oğluş uyudu bakalım ne kadar uyucak.ayrıca kakamızıda yaptık çok şükür.sevinçliyim anlıcağınızz
Gamzecim eline sağlık ,mis gibi olmuştur şimdi darısı başımıza
nuynuya bayıldım şu ceket muhabbetine eşim dior niye gülüosun.süper fikir ama merak etme hepsi gider bebişler büyüdükçe arkalarında koşturcaz.benm oğluş uyudu bakalım ne kadar uyucak.ayrıca kakamızıda yaptık çok şükür.sevinçliyim anlıcağınızz
valla sana alkış yollıcaktım ama yollayamadım gamze
süpersin valla bende cumartesi yapcam oğlanla babası ilgilenr diorum bakalım.kolay gelsin
Wuhuu sonunda biri çıktı Orduda yaşayan :)) EE o zaman ne zaman buluşuyoruz ? Hadi atla gel şimdi bize yanlızım 9 a kadar:)) evin ne tarafta?
Ya walla ben de bi heyecanlandım zaten o kızını ısırmak içimde kalmıştı başka bişey istesem olacakmşı heralde. 19 eylül sitesi nerde canım biz geleli 1 yıl ancak olacak tam bilemiyorum. Ben de Vali konağının arkasında oturuyorum, caddedeki carrefourun karşı tarafına denk geliyor19 eylül sitesinde erran. sen ne taraflardasın. ayhh sevindirik oldum şimdi. benim de annem izmirli bu arada tam hemşoyuz senle haaaaa
bu aoç yi anlamaım açılımı ne
kız hangi ara yaptın bu kadar işi, bravo :119: hadi günlük temizlik neyse de perde falan nasıl taktın, yok yok sen hamaratsın kızın da uslu bıdık
canım Atatürl Orman Çiftliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?