2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Yok canim ses filan yapmiyor merak etme,benim kiz kardesimde var oraya gidince yapiyorum,aliskinim yani.
Canim bildigim kadariyla bi ay boy uzarmis bi ay kilo artarmis dengeli gidiyor yani, oyüzden fazla takilmayin bebisler aliyorlar kilolari.
Canim benim benim kizdanda kalmisti kilolarim simdide binince öyle 3-5 kilo filan degil o yüzden takildim bende bu kilo meselesine.
Tavsiyelerin icin tesekkürler canim.
Bende bu ara okuyup okuyup cikanlardanim,oglum günden güne fark ediyor cok sükür simdi daha iyi,ama uyukusu tam olarak düzene giremedi arada aglama kriziyle uyaniyor uyukusu olmasina ragmen uyuyamiyor buda onu sinir ediyor.Temizlikci konusundada Allah yardimcin olsun,gönlüne göre bulursun bi temizlikci insaallah.Bu arada nescafe icebiliyormusun ben bir iki kere yeltendimde bebisim baya huysuzlanmisti o zaman bi daha icmedim.
bu arada i phone u olnlar kadınlar kulubunu yükledi di mi..apple stooreden ..cok rahat oluyo yaZISIp konusmak...gözden kactıysa hemen yükleyin..
Tesekkürler canim gözden kacirmisim hemen yükleyeyim bari.
Dogru söze ne denir.
Aman pek sevindim canim benim.Isilik olayi bizdede vardi bizim doktorda verdi bi krem ondan sonra gecti.
Bizde yemekteyken ana kucagina koyuyoruz bize bakiniyo,aglarsa yanima aliyorum masanin üstüne koyup salliyorum bi yandan susuyor o zaman.Ben emerken filan uyuyunca direk yataga koyuyordum ama bu hastaliktan beri ayagimda salliyorum,düzelsin ayagimda hic sallamiycam.
Güzel bir öneri.
Bildigim kadariyla bebisler dünyayi agizlariyle tanirmis,ilk agzina götürdügü seyse tabiki elleri olacak :)))))
ben bi türlü bitki caylarına ısınamadım ya normal cay iciyorum hep neyse ii geceler hepinize
Niye icmiyorsun Gamzecim,özellikle süt arttirmak icin rezene cok iyi.Hastanede dogumdan sonra biseyler getirmissti hemsire yanindada bir termos rezene.
Tercih meselesi...
Esim hic hoslamnazdi.. Beni de alıştırdı flört ederken .. Hic tv miZ olmadı... Öle iste

Süpermis walla,keske benimkide istemesede bizde izlemezsek baska seylere daha fazlavakit ayirabiliriz o zaman.

kızlar bebeği kendi başına uyutmayı bi de bu şekilde deneyin.banyo yaptırdıktan sonra zaten genelde mayışıp kalıyolar.banyodan sonra uyutmak için sallamayın.koyun yatağa başını okşuya okşuya gözlerini elinizle hafiften kapatmaya çalışarak yatırın.karnı toksa mayışıp kalır zaten.1-2 derken alışırlar.bugünlerde huysuzdu oğlum.yatağa koyduğumda beni al diye ağlamaya başlıyodu.ben de uykusu gelince oyun halısına koydum.ağzında emzik.oynamaya çalışarak uyuya kalıyo bu günlerde.

facebook önerim oy birliğiyle kabul edilmemiş anlaşılan:)kimlerle yazıyoşuruz görmek hoş olurdu aslında.ben merak ediyorum da sizleri:)

kızımla cumartesinin tadını çıkarıp doya doya yatakta keyif yapıp oynayacaktım. hiç uyumayan kızın uyuyası tuttu.
bende laptop u aldım kucağıma forum takılıyorum ohhh
geçenhafta oyun halısındaki oyuncaklara sadece bakıp aguluyordu . bu hafta eliyle vurmaya başladı zavallı kaplumbağacık poposuna tokatlar yiyor içindeki toplar ses çıkardıkça bayılıyor kızım bende çıngırak sipariş ettim indirimden acaba erken mi davrandım ?
yaşayıp göreceğiz artık. ama oyun halısından çok memnunum bayağı oyalıyor bizim böceği

Son düzenleme:

haftaya daha da oyalanmaya başlar merak etme bizimki seslenmeye fln başladı oyuncaklara artk vururken

merhaba hanımlar bende kasım aannesiyim
pek takip edemiyorum 2 tane oldu yavrucuklarım
kızım 3 yaşında oğlum 3 aylık oldu çok şükür
kapatılan konuyu takip etmeye çalışıyodum pek bişey paylaşılmamaya başlanmıştı burası iyi oldu
oyun halılarından bende almayı düşünüyorum siz nereden aldınız acaba uygun biyer varmı bildiğiniz

canım hoşgeldin forumumuza.bende aldım 15-20gün önce halıdan.gitti gidiyordan aldım playgro en uygun oradaydı.87tl'ye bilmem duruyormu pek güzel.tavsiye ederim:)

Topige hosgeldin caniim.

Eşinle barışmana çok sevindim canım. En iyisini yapmışsın konuşarak. Allah bir daha aranızı bozmasın inşallah.
Benim de oğlumun yüzünde arada isilik gibi şeyler çıkıyor sütümden sürüyorum 1-2 güne geçiyor. Denemediysen sen de bir dene istersen. Belki senin oğlanda da işe yarar. Ve ben leke kalmaz diye düşünüyorum çünkü benim küçük kuzenlerimin birinde de olurdu hem de baya çok olurdu. Şimdi büyüdü 15 yaşında kaymak gibi bir cildi var.

slm bende kasım annesiyim (28 kasımda doğdu) oğlum bu sabah hapşırmaya başladı hatta burnu aktı arada öksürüyor ateşi yok gülüyor mızmızlık yapmıyor bugün dilini çıkartıyor yumruk yapıp emiyor sürekli yalama halinde. sizin başınıza geldimi

Hosgeldin canim topige.Elini yumruk yapip emme hali var bizdede ayrica acayip salgisi var.

Tercih meselesi...
Esim hic hoslamnazdi.. Beni de alıştırdı flört ederken .. Hic tv miZ olmadı... Öle iste
ay ne güzel benim eşimde sevmez sadece belgeesell ve haber izleriz bizde almayacaktık ama bazı sebeplerden dolayı evimizde tv olmalı yani ben korkuyorum eşim nöbette falan oluo ses oluo ben genelde gündüz izliyrm zaten dizide sadece ferihayı izletiyo daha dogrusu nöbetlerini ferihanın oldugu günlere aldırıyorum ki bana duygu sömürüsüyle vicdan azabı cektirmesin diye

Aslında grup kursak face i olmayanlara bahane olur açmak için belki

canım benm olurdu belki ama olamıyo bizim doca face karsı bende arkadasların faceden girip bakıyom merak ettiğim bişey olursa yani grup kurup bizi yalnız bırakmayın burda:)

birde bu arada biz yaklaşık 3 gündür emzik emmiyoruz cok zor oldu ama bıraktık sanırım özellikle bana zor oldu resmen bende alışkanlık olmuş kendimi zor tuttum vermemk için ama başardım ama kaka problemi hala devam edio yani oda bende alışkanlık oldu sanki cocuk ben altını acıp yardım etmeyince yapamayacak sanıyorum sıkışınca acıyorum oda yapıo acmasam beklesem biraz aglıcak falan ama eninde sonunda yapacak ben nie böle oldum ya bana alışkanlık yaptıgı icin cocgada alışkanlık oluyooo:2:

hı birde normal dogum iznim yarın bitiyo hastalık raporu alcam 5 gün onu almak icin bir günlüğüne işe mi gitmem gerekio nehirada öle bişeyden bahsetmiş:26:

bendede normal doüum sonrası hemeroid basladı....böyle sorunu olan varmı kızlar....ne kullnılırki...doktorada gidemiyorum. gebelikte procto-glyvenol vermişti doktor...emziren anne kullanabilirmi bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…