• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bendede normal doüum sonrası hemeroid basladı....böyle sorunu olan varmı kızlar....ne kullnılırki...doktorada gidemiyorum. gebelikte procto-glyvenol vermişti doktor...emziren anne kullanabilirmi bunu

Hosgeldin topige canim.Normal dogum sorasi hemoroid olmadim,ilac icinse hamilelikte kullandigini emzirirkende kullanabilirsin mantik olarak amasen yinede doktoruna sor.

ay ne güzel benim eşimde sevmez sadece belgeesell ve haber izleriz bizde almayacaktık ama bazı sebeplerden dolayı evimizde tv olmalı yani ben korkuyorum eşim nöbette falan oluo ses oluo ben genelde gündüz izliyrm zaten dizide sadece ferihayı izletiyo daha dogrusu nöbetlerini ferihanın oldugu günlere aldırıyorum ki bana duygu sömürüsüyle vicdan azabı cektirmesin diye :1::1:

canım benm olurdu belki ama olamıyo bizim doca face karsı bende arkadasların faceden girip bakıyom merak ettiğim bişey olursa yani grup kurup bizi yalnız bırakmayın burda:)

birde bu arada biz yaklaşık 3 gündür emzik emmiyoruz cok zor oldu ama bıraktık sanırım özellikle bana zor oldu resmen bende alışkanlık olmuş kendimi zor tuttum vermemk için ama başardım:52::52: ama kaka problemi hala devam edio yani oda bende alışkanlık oldu sanki cocuk ben altını acıp yardım etmeyince yapamayacak sanıyorum sıkışınca acıyorum oda yapıo acmasam beklesem biraz aglıcak falan ama eninde sonunda yapacak ben nie böle oldum ya bana alışkanlık yaptıgı icin cocgada alışkanlık oluyooo:2:

hı birde normal dogum iznim yarın bitiyo hastalık raporu alcam 5 gün onu almak icin bir günlüğüne işe mi gitmem gerekio nehirada öle bişeyden bahsetmiş:26:

merhabalar.eğer öğretmensen gerek yok gitmene.hemen rapor alabilirsin.bende aldım önce 10gün aldım doktor kontrol yazdı birdahaki gidişimdede 10gün verdi haftaya bitior.okula başlıcam.
birde emziği niye bırakmak istiorsunuz.benim doktorum çalıştığınız için birde oyalanması için verin emziği dedi.bende veriorum ama hiç istekle almıor.uyumaya yakın atıverior ağzından:1:

merhabalarr. ben de 2011 kasım annesiyim. aslında çoooook uzun süredir burayı takip ediyorum. yani hepinizi tanıyorum sayılır:1: artık dayanamadım yazmak istedim. benimde nisan isminde dünyalar tatlısı bir kızım var.

bendede normal doüum sonrası hemeroid basladı....böyle sorunu olan varmı kızlar....ne kullnılırki...doktorada gidemiyorum. gebelikte procto-glyvenol vermişti doktor...emziren anne kullanabilirmi bunu

canm öncelikle hosgeldn. basurun sebebi genelde kabızlık oluyor. ben de ayptr kabızlıktan cok cektm. ama artk rahatladım. her sabah kahvaltıda kaymak yıyorum o duzene soktu ve cok ıyım sımdı....

merhabalarr. ben de 2011 kasım annesiyim. aslında çoooook uzun süredir burayı takip ediyorum. yani hepinizi tanıyorum sayılır:1: artık dayanamadım yazmak istedim. benimde nisan isminde dünyalar tatlısı bir kızım var.

hosgeldn aramıza. ismi cok guzelmiş kızının. adı ıle yaşasınnnnn.....

kızlar merhaba.biz kocamla barıştık.çok şükür.daha doğrusu ben konuşmaya karar verdim.napayım bari destek olayımda bitsin bu dert.aynen sizini dedikleriniz gibi hamileyken ve lohusayken üzmek istememiş.ama karar verdik,bir daha bana yalan söylemeyecek ve hiçbişey saklamayacak.çünkü ben ondan hiçbişey saklamıorum.eğer barışmasam uyku uyuyamayacaktım.çok kafaya takmıştım.ona okadar güveniordum ki kendimi afedersiniz salak yerine konmuş hissediordum.konuşup hallettk.oluşumda ii çok şükür,uyuyor şimdi öğle uykusunda.nerdeyse akşama kadar uyuyarak geçirior.bizde rahat rahat oturuorz.
sahi bişey sorcam benm oğlumun cildi çok hassas.yüzünde isilik tarzı şeyler çıkıor.yıkanınca geçior.doktor bir krem verdi.ama biraz ağır kremmiş.korkuorum kullanmaktan ama şuda var leke kalır diye korkuorum.aranızda bu durumda olan var mı?varsa lütfen cevap yazsın:27::52::52:

arkadaşım benim oğlanın yüzüde çok fenaydı kıpkırmızı oluyodu isilikten bende cildiye dr una götürdüm bişeymi çıkartıyo diye bana bi krem önerdi yan etkisi enaz olan buymuş adı SEBCLAİR birkaç sürmeden sonra hemen değişti yüzü çok üzülüyodum öyle olmasına herkesin bebeği bambeyaz bizimki kıpkırmızı diye sevimli durmuyodu ama şimdi bişe kalmadı çokşükür banyo yaptırınca falan sürüyorum cildi kuruyunca iyi geliyor tavsiye ederim

selam kızlar nasılsınız.bende kasım annesiyim.erdem kaan isminde bir oglum var.bir türlü yazamadım.benimde oglusumun yüzü cok kuru pul pul atıyor.bende normal dogum yaptım ve dogum sonrası kabızlık sonucu bende basur oldum.doktorada gitmedim.acaba giden varmı aranızda.hangi doktora gittiniz yani uzmanlık alanı olarak.birde oglusumun göz kapaklarının üstünde kıpkırmızı benekler var.cildiyeyemi götürsem...herkesi öptüm arkadaslar iyi aksamlar
:40:

merhabalar.eğer öğretmensen gerek yok gitmene.hemen rapor alabilirsin.bende aldım önce 10gün aldım doktor kontrol yazdı birdahaki gidişimdede 10gün verdi haftaya bitior.okula başlıcam.
birde emziği niye bırakmak istiorsunuz.benim doktorum çalıştığınız için birde oyalanması için verin emziği dedi.bende veriorum ama hiç istekle almıor.uyumaya yakın atıverior ağzından:1:
benimki de aynen sadece uyuyacağı zaman alıyo emziği uykuya geçmeye yakında atıyo ağzından, yani yaklaşık 1 ya da 2 dak emiyo, heeeeççç bişi olmaz bikaç dakikadan ver gitsin.. :52::52:
kasım 2011 anneleri diye bir grup var facedeben siz sandım arkadaslık gönderdim
farketmez onlarda kasım annesi, ama biz onlar değilizzzzz... :34: onlar face de grubu kurunca buradaki topiği boşladılar ve kapandı onların topiği, kk da artık sadece biz varız kasım anneleri olarak.. hoşgeldin aramıza...
hoşgeldin sende.. bebişerin doğum tarihlerini ve cinsiyetlerini yazsın yeni gelenler onlara da ticker yapalım.. ne kadarlık bebişler bi görelim.. ok.. :34:

kızlar ya bi de bişi sorcam size..benim oğluma çok çabuk nazar değiyo, sürekli okuyom ağzım ağrıyo artık oku üfle ama yine de değiyo.. kaynımlar geldi dün, bugün gideceklerdi öğlen 12 falan emir hala uyuyodu.. benim sıpanın kalk saati 13:30 da.. bebek dediğin bu saate kadar uyurmu canım diyip uyandırdılar oğluşumu sonra da yok bu kadar uslu olurmu, hiç ağlamıyo bilmem ne bıt bıt bıt.. sıçtılar düzenimizin içine.. onlar gittiğinden beri alt üst çocuk.. yine geç uyudu bu gece.. kaynanamda ne zaman 'bu gece uyudu mu' diye sorsa o gece uyumuyo.. ben hayır uyumadı dememe rağmen.. ya yok mu bu işin bir çözümü.. öle nuska falan demeyin ama korkarım öle şeylerden.. siz napıyonuz.. nasıl koruyonuz.. beşiğinde kuran da var, sürekli okuyom da ama olmuyo işte.. nasıl kurtulcaz bu durumdan bilmiyom ben.. :18:

bide bişi daha sorayım size.. EASY yöntemini duyan ve uygulayan var mı aranızda.. bi ben uygulamıyorum herhalde değil mi bu yöntemi.. eğer haberiniz yoksa kıyamam size vallahi ve kızarım yine kendime şimdiye kadar aklın nerdeydi de anlatmadın bunu kızlara diye.. :17::17::17:

arkadaşım benim oğlanın yüzüde çok fenaydı kıpkırmızı oluyodu isilikten bende cildiye dr una götürdüm bişeymi çıkartıyo diye bana bi krem önerdi yan etkisi enaz olan buymuş adı SEBCLAİR birkaç sürmeden sonra hemen değişti yüzü çok üzülüyodum öyle olmasına herkesin bebeği bambeyaz bizimki kıpkırmızı diye sevimli durmuyodu ama şimdi bişe kalmadı çokşükür banyo yaptırınca falan sürüyorum cildi kuruyunca iyi geliyor tavsiye ederim
Bizim doktorda neuderm isminde bir krem vermisti sadece 2-3 güne gecti,bizim bebisinde cildi cok kuru onun icinde kullanabilirsin demisti.
selam kızlar nasılsınız.bende kasım annesiyim.erdem kaan isminde bir oglum var.bir türlü yazamadım.benimde oglusumun yüzü cok kuru pul pul atıyor.bende normal dogum yaptım ve dogum sonrası kabızlık sonucu bende basur oldum.doktorada gitmedim.acaba giden varmı aranızda.hangi doktora gittiniz yani uzmanlık alanı olarak.birde oglusumun göz kapaklarının üstünde kıpkırmızı benekler var.cildiyeyemi götürsem...herkesi öptüm arkadaslar iyi aksamlar
:40:
Sende hosgeldin topige canim benim.
benimki de aynen sadece uyuyacağı zaman alıyo emziği uykuya geçmeye yakında atıyo ağzından, yani yaklaşık 1 ya da 2 dak emiyo, heeeeççç bişi olmaz bikaç dakikadan ver gitsin.. :52::52:

farketmez onlarda kasım annesi, ama biz onlar değilizzzzz... :34: onlar face de grubu kurunca buradaki topiği boşladılar ve kapandı onların topiği, kk da artık sadece biz varız kasım anneleri olarak.. hoşgeldin aramıza...

hoşgeldin sende.. bebişerin doğum tarihlerini ve cinsiyetlerini yazsın yeni gelenler onlara da ticker yapalım.. ne kadarlık bebişler bi görelim.. ok.. :34:

kızlar ya bi de bişi sorcam size..benim oğluma çok çabuk nazar değiyo, sürekli okuyom ağzım ağrıyo artık oku üfle ama yine de değiyo.. kaynımlar geldi dün, bugün gideceklerdi öğlen 12 falan emir hala uyuyodu.. benim sıpanın kalk saati 13:30 da.. bebek dediğin bu saate kadar uyurmu canım diyip uyandırdılar oğluşumu sonra da yok bu kadar uslu olurmu, hiç ağlamıyo bilmem ne bıt bıt bıt.. sıçtılar düzenimizin içine.. onlar gittiğinden beri alt üst çocuk.. yine geç uyudu bu gece.. kaynanamda ne zaman 'bu gece uyudu mu' diye sorsa o gece uyumuyo.. ben hayır uyumadı dememe rağmen.. ya yok mu bu işin bir çözümü.. öle nuska falan demeyin ama korkarım öle şeylerden.. siz napıyonuz.. nasıl koruyonuz.. beşiğinde kuran da var, sürekli okuyom da ama olmuyo işte.. nasıl kurtulcaz bu durumdan bilmiyom ben.. :18:

Canim ne okuyorsun bilmiyorum ama daha cok nazar icin Felak Nas okunur birde üzerine cevsen filan takabilirsin.

bide bişi daha sorayım size.. EASY yöntemini duyan ve uygulayan var mı aranızda.. bi ben uygulamıyorum herhalde değil mi bu yöntemi.. eğer haberiniz yoksa kıyamam size vallahi ve kızarım yine kendime şimdiye kadar aklın nerdeydi de anlatmadın bunu kızlara diye.. :17::17::17:

ben uyguluyorummm:1: hatta burda duymuştum kitabında isminii,belki sen yazmıştın?

olsn hala geç deil anlatmak için :34:

Bu arada emzik konusuna neden bu kadar takılıyosunuz anlamadm.Benim yapmadığım şey kalmadı alsın die emziği.2-3 kere 10 dk aldı zorla.Doğal sakinleştirici gibiydi.Keşke alsaydı :50:

Bu arada emzik konusuna neden bu kadar takılıyosunuz anlamadm.Benim yapmadığım şey kalmadı alsın die emziği.2-3 kere 10 dk aldı zorla.Doğal sakinleştirici gibiydi.Keşke alsaydı :50:
Ben emzigi veriyoorum alirsa alir almazsa kendi bilir,minik kuzucuk.Kendi tercihleri saygi duymak lazim :1::1::1::1:

Ben emzigi veriyoorum alirsa alir almazsa kendi bilir,minik kuzucuk.Kendi tercihleri saygi duymak lazim :1::1::1::1:

Doğru sölüyosun cnm aynen kendi tercihleri.:1: Hamileyken insanlar sakın emzik verme yok sallamaya alıştırma şöle yap böyle yapma akıl verip duruyodu.Bi kere yapınca alışcaklarmış gibi gelio ama istememe ihtimalleri aklına gelmiyo insanın :1:

alperen 28/11/2011 pazartesi 06:10 da kucağıma aldım.

kızlar sanki grip gibiyim kuzum hasta olacak derken ben oluyom. nane limon ve kaynar içtim rahatlattı gibi

Herkese merhaba...Ben de 16 Kasım annesiyim.Bir kızım var.Emzik konusunda çok arada kalıyoruz.Eğer emziği alırsa memeyi bırakır diyorlar.Doktor kullansın dedi.Ama bizim ufaklık ne olduğunu anlayamıyor ya emmekten uyuyamıyor ya da emmek istemiyor.

yorucu bir haftasonunun ardından yine basladık yeni yepyeni bir haftaya...
carsamba 3. ay kontrolu var erdem pasanın..bakalım kac kilo olmus boyu ne kadar uzamış..arkadaslar verin su emziği verin..korkmayın...bıraktırmak istediginizde size tüyo veririm..biz derslerde cok işledik hiç bi gelişim bozuklugu yaratmıyor yaaaa.korkmayın bakiiiimmm..

alperen hoşşşşşşşşşşşgeldin minik oğlan....:nazar:

Back
X