- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.161
Emme refleksi bayanlar doktor arkadasa sordum. Engellemeyin salyalari aksa bile emsin elini dedi.kızlar hiç emzik vermediğim bebeğim birkaç gündür elini yumruk şekline getirip ağzına sokuyor ve emiyor.
sebebi ne olabilir ? benim aklıma gelenler:
1: emme refleksi arttı artık emzik istiyor
2: karnı acıktığı için
3: diş çıkaracak damağı şişmeye başladı
teşekkürler kızlar cevaplarınız rahatlattı beni. elini ağzından çekiyordum çekmem artık
benimde face im yok. burdan sohbete devam edelim
hazır kız uyumuşken okul işlerini yapıyorum .feriha ya hasret kaldım ah ahhhhh
Benim face m yok maalesef. Hoşlanmıyorum o tarz seylerden. Bı burası var girdiğim yazistigim
kızlar bzim topikte yen yüzler görüyorum diğer topik kapanınca buraya transfer olmussunz hepiniz hosgeldnz cok mutlu olduk kalabalık kasım anneleriii
gamze cim başladım 2. dönem okula. gündüz okuldayım. eve gelir gelmez sımsıkı sarılıyorum bebişe.akşamları da uyutup yapmam gerekenleri yapıyorum annemler bu süreçte yardım ediyorlar. ama izinliyken olduğum gibi rahat olamıyorum 24 saatimi bebeğime ayıramıyorum tabi ki.
gamze cim başladım 2. dönem okula. gündüz okuldayım. eve gelir gelmez sımsıkı sarılıyorum bebişe.akşamları da uyutup yapmam gerekenleri yapıyorum annemler bu süreçte yardım ediyorlar. ama izinliyken olduğum gibi rahat olamıyorum 24 saatimi bebeğime ayıramıyorum tabi ki.
Erdem yatti gece uykusuna.. Bende bı rezene iciyim bari.. Sadece anne sutu devam...Bizim evde tv yok. Feriha yi benim icin de izleyin
allah tüm çalışan annelere sabır versin. okulda unutuyosun vakit geçiyo ama evde bırakıp çıkarken çok zorlanıyorum.
edibe bende şuan rezene içiyorum afiyet olsun yarasın süt yapsınnnn
allah tüm çalışan annelere sabır versin. okulda unutuyosun vakit geçiyo ama evde bırakıp çıkarken çok zorlanıyorum.
edibe bende şuan rezene içiyorum afiyet olsun yarasın süt yapsınnnn
neden yok canım tv?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?