- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.141
kızlar merhaba.biz kocamla barıştık.çok şükür.daha doğrusu ben konuşmaya karar verdim.napayım bari destek olayımda bitsin bu dert.aynen sizini dedikleriniz gibi hamileyken ve lohusayken üzmek istememiş.ama karar verdik,bir daha bana yalan söylemeyecek ve hiçbişey saklamayacak.çünkü ben ondan hiçbişey saklamıorum.eğer barışmasam uyku uyuyamayacaktım.çok kafaya takmıştım.ona okadar güveniordum ki kendimi afedersiniz salak yerine konmuş hissediordum.konuşup hallettk.oluşumda ii çok şükür,uyuyor şimdi öğle uykusunda.nerdeyse akşama kadar uyuyarak geçirior.bizde rahat rahat oturuorz.
sahi bişey sorcam benm oğlumun cildi çok hassas.yüzünde isilik tarzı şeyler çıkıor.yıkanınca geçior.doktor bir krem verdi.ama biraz ağır kremmiş.korkuorum kullanmaktan ama şuda var leke kalır diye korkuorum.aranızda bu durumda olan var mı?varsa lütfen cevap yazsın
şu bebekli evlere yemeğe gelenleri alamıyorum ve de cok sınır oluyorum. insan bebeğine mi baksın onlara yemek mi yetiştirsin. geliyorlarsa bile bi şey yapıp getirseler gam yemycm valla. bir seyler hazrlamayaym dye bir saat önceden haber verip gelen arkadaslarımız cok anlayışlılar sağolsunlar. be kımseyı yemeğe almyrm inanın. sadece aksam caya geliyorlar. bir tatlı iki tuzlu yapyrm makbul oluyor. onlar da zaten bir seyler yapıp oyle geliyorlar. zaten benm bildgm lohusa ve bebeklı kadına gunler öncesinden haber verilmez. yorulup da sütü azalmasın dye. ben kendmı cok yorunca aksma dogru sütm az gelr inanın arkadaslar.......... her zaman anlayıslı ve ince fikirliymdr ve herkesn de oyle olmasını beklyrm acıkcası. bir de tek aile gelenlere de sinir olyrm. ya iki arkadas bulusup gelmyr. hepsi ayrı ayrı geliyor. hepsne ayrı fırın calışıyor. azıcık anlayıs gönulleri fetheder bence.....
kızlar merhaba.biz kocamla barıştık.çok şükür.daha doğrusu ben konuşmaya karar verdim.napayım bari destek olayımda bitsin bu dert.aynen sizini dedikleriniz gibi hamileyken ve lohusayken üzmek istememiş.ama karar verdik,bir daha bana yalan söylemeyecek ve hiçbişey saklamayacak.çünkü ben ondan hiçbişey saklamıorum.eğer barışmasam uyku uyuyamayacaktım.çok kafaya takmıştım.ona okadar güveniordum ki kendimi afedersiniz salak yerine konmuş hissediordum.konuşup hallettk.oluşumda ii çok şükür,uyuyor şimdi öğle uykusunda.nerdeyse akşama kadar uyuyarak geçirior.bizde rahat rahat oturuorz.
sahi bişey sorcam benm oğlumun cildi çok hassas.yüzünde isilik tarzı şeyler çıkıor.yıkanınca geçior.doktor bir krem verdi.ama biraz ağır kremmiş.korkuorum kullanmaktan ama şuda var leke kalır diye korkuorum.aranızda bu durumda olan var mı?varsa lütfen cevap yazsın
oyun halısına daha kücükler galiba bende koyuyorum ama 5 dk oyalanınca sıkılıo birde çekemiyor ya sadece vuruyo onada sinirlenio bende bu bebişlerin büyüyüp oyuncak oynamaya baslayacagı günü sabırsızlıkla bekliorum
oyun halısına daha kücükler galiba bende koyuyorum ama 5 dk oyalanınca sıkılıo birde çekemiyor ya sadece vuruyo onada sinirlenio bende bu bebişlerin büyüyüp oyuncak oynamaya baslayacagı günü sabırsızlıkla bekliorum
bebekten bebege fark ediyo işte senin bebek te koltugunda rahat duruyomus..biz yemek yerken koyalım oraya diyoruz orda durmuyo bi türlü sevdiremedik onu ya oyun halısında 1 saat duruyo vuruyo..hatta savasıyo onlarla da terliyo zavallı
haklısın canm kız olmasıda etkili olabilirbebekler işte hepsi farklııı guuuuuu aguu diyerek geçirdiler valla 3 ayı:)
canım oğluma tek başına uyutmaya alıştırdım çok şükür.başlarda zor oldu .ayakta sallanmaya alışmıştı.baktım oolacağı yok.uykusu gelince yatırdım,ağzında emzik.başını okşuya okşuya gözlerinden öpe öpe.(öyle olunca istemsiz kaapatıyo gözlerini zaten)uyuttum.bazen ağladığında,kucağıma gelmek istediğinde aldım sakinleştirdim.bi daha yatırdım,öyle öyle alıştı.bugünlerde huysuzluk ediyo ama yine deayağımda sallamıyorumm.
bu arada bi önerim var.facebooktan grubumuzu kuralım hem böylece birbirimizi bebişlerimizi daha iyi tanımış oluruz.
gamzcm heyet raporu alabıldı mı? merak ettm...
bizde yemek yerken pusetine koyuyoruz yanımıza alıyoruz bizi seyrediyo hiç sesi çıkmıyo maşallah.. ama bunun sebebi şu bence, benim oğluş zaten kucak bilmiyo, yani yattığı yerde ağlıyosa ya acıkmıştır ya uykusu gelmiştir.. bu yüzden puset ona bal kaymak.. rahat rahat seyredebiliyo bizi.. oyun halısnıda çok sevdi ama daha oyuncaklara yetişemiyo benim oğlum..
bide bişi sorcam size.. nasıl uyutuyorsunuz bebişleri.. benim oğlum kucağımda pişpişlemeden uyumuyo.. çok uykusu varken bile beşiğekoyuyorum uyumuyo kesinlikle, mızmızlanıyo, bide hıçkırık tutuyo hemen.. çok denedim, niye hemen hıçkırık tutuyosa, ondan sonra hiç uyuyamıyo zaten.. mecbur yine alıp pişpişliyom kucağımda, 2 dak sürmüyo hemen uyuyo.. ama kendi kendine uyumayı ne kadar erken öğretsek o kadar çabuk öğrenirmiş.. nasıl yapsam ki ben, bi akıl verin bana hadi..
canım oğluma tek başına uyutmaya alıştırdım çok şükür.başlarda zor oldu .ayakta sallanmaya alışmıştı.baktım oolacağı yok.uykusu gelince yatırdım,ağzında emzik.başını okşuya okşuya gözlerinden öpe öpe.(öyle olunca istemsiz kaapatıyo gözlerini zaten)uyuttum.bazen ağladığında,kucağıma gelmek istediğinde aldım sakinleştirdim.bi daha yatırdım,öyle öyle alıştı.bugünlerde huysuzluk ediyo ama yine deayağımda sallamıyorumm.
bu arada bi önerim var.facebooktan grubumuzu kuralım hem böylece birbirimizi bebişlerimizi daha iyi tanımış oluruz.
Misafirleri ben de hiç anlamıyorum.Geçen hafta eşimin arkadaşları geldi.2 yaşında da kızları var.Bizimkini gidip gidip mıncıklamak istiyo.Saat 1 oldu gitmediler bi de kusura bakma senin de uykundan çalıyoruz diolar
oyun halısında baya durmaya bşladı artk tepiniyo üstünde
bu arada geçn gün 3-4 gün kaka yapmamalarından bahsetmiştik.3 güne kadar normal kabul ediliyomuş ama 3.günden sonra ya bi gliserin fitiliyle ya da kulak çubuğuna zeytinyağ sürüp yardımcı olun yapmasına dedi doktorumuz.Yoksa içerde katılaşır karnını ağrıtırmış.Bi de bu durum geçiciymiş 1-2 aya kalmaz böle bi durum dedi...Bu konuda sıkıntısı olanların bilgisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?