• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya bu kız bana böyle bakınca herşeyi unutuyorum ne güzel bir duygudur bu ya bebiş uyumuyo uyutuyorum yerine yatıyorum 2 dk sonra zırrr cin gbi bi bakıyo masum masum bide yüüzüme bakıp gülünce napim bende tekrar kaldırıyorum ve aynı kısır döngüye devam:) o yanımda koltukta ayakla sallıyorum bende lebtop acık bi ona bakıyom bi siize:D

kızlar hiç emzik vermediğim bebeğim birkaç gündür elini yumruk şekline getirip ağzına sokuyor ve emiyor.
sebebi ne olabilir ? benim aklıma gelenler:
1: emme refleksi arttı artık emzik istiyor
2: karnı acıktığı için
3: diş çıkaracak damağı şişmeye başladı :35:
Emme refleksi bayanlar doktor arkadasa sordum. Engellemeyin salyalari aksa bile emsin elini dedi.:56:

teşekkürler kızlar cevaplarınız rahatlattı beni. elini ağzından çekiyordum çekmem artık:1:
benimde face im yok. burdan sohbete devam edelim :3:
hazır kız uyumuşken okul işlerini yapıyorum .feriha ya hasret kaldım ah ahhhhh

bu ara hep online görünüyorum yaanlış anlasılmasın kıza koşunca lebtop kendini hazırda bekletiyo bu yüzden de sayfa acık kalıo yane:D

kızlar bzim topikte yen yüzler görüyorum diğer topik kapanınca buraya transfer olmussunz hepiniz hosgeldnz cok mutlu olduk kalabalık kasım anneleriii:46::46::46::46:

gamze cim başladım 2. dönem okula. gündüz okuldayım. eve gelir gelmez sımsıkı sarılıyorum bebişe.akşamları da uyutup yapmam gerekenleri yapıyorum annemler bu süreçte yardım ediyorlar. ama izinliyken olduğum gibi rahat olamıyorum 24 saatimi bebeğime ayıramıyorum tabi ki.

gamze cim başladım 2. dönem okula. gündüz okuldayım. eve gelir gelmez sımsıkı sarılıyorum bebişe.akşamları da uyutup yapmam gerekenleri yapıyorum annemler bu süreçte yardım ediyorlar. ama izinliyken olduğum gibi rahat olamıyorum 24 saatimi bebeğime ayıramıyorum tabi ki.

aayyyy bende başlıcam martın 20si gibi.aynı bende oğluma zaman ayıramamaktan korkuorum.yorulcam birde.ama çokda sıkıldım evde oturmaktan.bakalım artık alışcaz tabiki

ay Allah kolaylık versn en azından ailen yanında canım üzülme benim halası var burda onun da eşi sorunlu bu kadar küçük bırakamayacagım icin rapor falan heyet alabilirsem halletmeye calısıyorum bu dönemi bebişini ii kokla giderken Allah kolaylık versin cnm

allah tüm çalışan annelere sabır versin. okulda unutuyosun vakit geçiyo ama evde bırakıp çıkarken çok zorlanıyorum.:5:
edibe bende şuan rezene içiyorum afiyet olsun yarasın süt yapsınnnn :1::1:

merhaba uzun uzun okudum kaç günde ne kadar biriktirmişim kızlar ayın 13ünde 3 aylık kontrole gittik doktor az kilo almış dedi boyu uzamış kafası da büyümüş ama kilosu ayına göre normalmiş de bu ay az almış benım bebeğim çok kusuyordu artıkkumasını beklemiyoruz bebeklerin dedi (ben de gazını çıkarıp rahatlıyor diye düşünüyordum kusarken)kustuğuiçin almamıştır kilo dedi ve bi ilaç verdi midesini yatıştırıcı içiriyorum ilacı ama kusması sanki çok az azaldı üfff yaa ne güzel gidiyorduk sıkıntısız nerden çıktı bu anlamadım korkuyorumyok yinealamadı mamaya başlayalım derse diye bi de bir haftadır huysuzlanıyordu geceleri normalde düzenli uyurken uyumamaya başlamıştı doktor acıkıyordur dedi doktordan geldiğimizden beri uyuyor çok şükür ama yine az da olsa kustuğu için tedirginim yaa memekolikti bi ara o dönem işte şimdi sanki biraz daha iyi umarım işe yarar ilaç yaa
ben de emziğe alıştırmıştım baktım emzik kolik oluyor ve işimi daha da zorlaştırıyor bıraktıracam dedim ve bi gün çıkarttım ağzından vermedim bi ara aradı bir iki gün sürdü şimdi sanırım unuttu
salyalarımızın maaşallahı var ağzımız sürekli baloncuklu sizlerin de öyleymiş :D eller hep ağzında doğal olarak doktorumuz diş kaşıntısı başlar ama çıkması 6. ayı bulur dedi ve rahatlatması için bi jel verdi
bi de ben de emzirerek uyutmaya çalışıyorum saat 8 olunca yatak odasına gidiyorum(tabi çoğunlukla 10a kadar uyuymuyor sürekli uyanıyorama alıştırmak için uğraşıyorum erken saatte uyusun da bana da zaman kalsın akşamları diye ) emziriyorum ve uykuya dalınca beşiğine koyuyorum orda uyanınca hafif hafif sallıyorum bestelediğim ve var olan ninnileri söylüyorum fakat ben de öyle kafasını okşayarak ve sallamayarak uyutmak istiyorum varsa başka taktikler istiyorum arkadaşlar valla bişeyler daha yazcaktım ama unuttum yeteri kadar da yazmışım zaten aaaa bu arada haftaya cuma işe başlıyorum bir gün gidecem sonra raporlar falan alacam gitmicem yani ama o bir gün de bana dert oldu ne yapacam diye hiiiiiiiç gitmek istemiyorum acayip sıkıldım sizin de dediğiniz gibi bu rutinlikten ama işi deistemiyorrrruuuuuum bebeğimi kimseye bırakmak istemiyorumsanki bensiz kimse bakamıcakmış gibi geliyor

Back
X