- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.221
Gecmis olsun canim.ohhh iyi gelmis nane-limon,hastalanmadan kurtarirsin insaallh.alperen 28/11/2011 pazartesi 06:10 da kucağıma aldım.
kızlar sbiyim kuzum hasta olacak derken ben oluyom. nane limon ve kaynar içtim rahatlattı gibi
yorucu bir haftasonunun ardından yine basladık yeni yepyeni bir haftaya...
carsamba 3. ay kontrolu var erdem pasanın..bakalım kac kilo olmus boyu ne kadar uzamış..arkadaslar verin su emziği verin..korkmayın...bıraktırmak istediginizde size tüyo veririm..biz derslerde cok işledik hiç bi gelişim bozuklugu yaratmıyor yaaaa.korkmayın bakiiiimmm..
alperen hoşşşşşşşşşşşgeldin minik oğlan....
Gecmis olsun canim.ohhh iyi gelmis nane-limon,hastalanmadan kurtarirsin insaallh.
Hadi bakalim senin pasa napmis
hoşbulduk arkadaşlar.benim oglum 2 kasımda, 37+3 de 2650 dogdu. normal dogum,50 cm boyunda.ismi erdem kaan. eklerseniz sevinirim.suan oglusum uyuyor,önceleri oglum cok huysuzdu bende bilgisayar basına oturamıyordum.Allaha sükür biraz düzeldi bundan sonra sık sık yazarım işallah.ben izmirde oturuyorum.aranızda izmirde oturan varmı arkadaslar
edibe canım sendemi izmirdesin...bende çiğlide hava lojmanlrında oturuyorum sen nereede oturuyorsun.bebişlerde adaşmış...isimleri hayırlı gelir işallah oğluşlarımıza
ciğlide hava lojmanları mı.............benim adam da 122 de siz necisiniz..hahayyyyy...benzerliğe bak yavv
Edibe cim Mirza isminin tam anlamı: Reis,bey,büyük kimselerin çocuğu.Bazı islam topluluğunda kullanılan iyi sülaleden olanlara şehzadelere,seyyidlere verilen isim.Bana seyyit soyundan gelen demek demislerdi benimde hoşuma gittiği için koydum.
yorucu bir haftasonunun ardından yine basladık yeni yepyeni bir haftaya...
carsamba 3. ay kontrolu var erdem pasanın..bakalım kac kilo olmus boyu ne kadar uzamış..arkadaslar verin su emziği verin..korkmayın...bıraktırmak istediginizde size tüyo veririm..biz derslerde cok işledik hiç bi gelişim bozuklugu yaratmıyor yaaaa.korkmayın bakiiiimmm..
alperen hoşşşşşşşşşşşgeldin minik oğlan....
hoşbuldukk. arkadaşlar kilo verme durumu nasıl benim sabitledi sanki gitmiyor bu kilolar çoğu gitti 58 -59 arası gidip geliyo ben biraz daha vermek istiyom evden dışarı çıkamıyoruz biz havalar soğuk hastalanırız diyedeçok korkuyoruz araba da alamadık daha evde pinekliyoz.
Gecmis olsun canim.ohhh iyi gelmis nane-limon,hastalanmadan kurtarirsin insaallh.
saolasın canım rabbim hepimizin bebişlerini korusun.
ya bende de göbek kaldı ama emziriyorum diye vermeye de korkuyorum sütüm bol olsun da.pantalonlar sıkıyo azcık yani..yazın bol bol yüzersek hem acılırız hemde kilo veririz hem bebişlerde6 7 aylık oluyo baslarız eritmeye yagları diye düsünüyorum
Sorunuda parca parca cevapladim,cünkü cepten cevaplayayim dedim bi baktim kizimi okuldan alma vaktim gelmis hemen gönderiverdim,simdide sorunun devamini cevapladim :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?