2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
alperen 28/11/2011 pazartesi 06:10 da kucağıma aldım.

kızlar sbiyim kuzum hasta olacak derken ben oluyom. nane limon ve kaynar içtim rahatlattı gibi
Gecmis olsun canim.ohhh iyi gelmis nane-limon,hastalanmadan kurtarirsin insaallh.

Hadi bakalim senin pasa napmis

bebişlerimiz büyüyo ...fark ettiniz mi...
yani şu şekilde..
artık aglamıyorlar..kendi kendilerine sarkılar söyluyorlar..oyalanıyorlar...
babası ile yemek yememe müsade ediyo mesela...
yani ne bileyim..annamlı anlamlı bakıyo bi de erdeeeemmm dedikçe...izliyo odanın içinde yaaa..
allah a sükürler olsun..büyüyolar kızlaaaarrr..
bu günleri de gördük...
mesela her hafta sonu starbuck a gitme alışkanlıgı edindik..o da arabasında biz kahve içerken elini yiyo yavrum..hiç eziyet etmiyo artık bu 4. gidişimizde cok güzeldi yaaa...

bu arada ben kahve içiyorum..yani kendimizi de biraz şımartalım değil mi..cok etkilemiyo ki benimkini ...yani fark etmedim...

hoşbulduk arkadaşlar.benim oglum 2 kasımda, 37+3 de 2650 dogdu. normal dogum,50 cm boyunda.ismi erdem kaan. eklerseniz sevinirim.suan oglusum uyuyor,önceleri oglum cok huysuzdu bende bilgisayar basına oturamıyordum.Allaha sükür biraz düzeldi bundan sonra sık sık yazarım işallah.ben izmirde oturuyorum.aranızda izmirde oturan varmı arkadaslar

hadi bakalım 2 erdem de izmirli cıktı

edibe canım sendemi izmirdesin...bende çiğlide hava lojmanlrında oturuyorum sen nereede oturuyorsun.bebişlerde adaşmış...isimleri hayırlı gelir işallah oğluşlarımıza

Edibe cim Mirza isminin tam anlamı: Reis,bey,büyük kimselerin çocuğu.Bazı islam topluluğunda kullanılan iyi sülaleden olanlara şehzadelere,seyyidlere verilen isim.Bana seyyit soyundan gelen demek demislerdi benimde hoşuma gittiği için koydum.

ciğlide hava lojmanları mı.............benim adam da 122 de siz necisiniz..hahayyyyy...benzerliğe bak yavv

ya erdem ismi cok güzel degil mi....erdeeeemm derken içim gidiyo ya...bu cocuklar erdemli oldu cıktı vallaaa...cok memnunum bebeğime erdemli iyi huylu dediğim için...melek benim yavrum..kanadı yok sadece...

anlamı cok güzelmiş..maşallah..cok bilinene bi isim olmaması da güzel olmus..kimsede yok...

Alpereni uyuttum kendimi şımartayım mutfağa bilg. kucaklayıp kahve yapmaya gidim orda yemek te düşüneyim aradan çıkıversin.Bu arada ben kuzuma trt fm dinletiyom siz de yapıyormusunuz. işe yarıyordur herhalde

hoşbuldukk. arkadaşlar kilo verme durumu nasıl benim sabitledi sanki gitmiyor bu kilolar çoğu gitti 58 -59 arası gidip geliyo ben biraz daha vermek istiyom evden dışarı çıkamıyoruz biz havalar soğuk hastalanırız diyedeçok korkuyoruz araba da alamadık daha evde pinekliyoz.

ya bende de göbek kaldı ama emziriyorum diye vermeye de korkuyorum sütüm bol olsun da.pantalonlar sıkıyo azcık yani..yazın bol bol yüzersek hem acılırız hemde kilo veririz hem bebişlerde6 7 aylık oluyo baslarız eritmeye yagları diye düsünüyorum

benimde göbeğim var biraz çatlak da var şikayetçi değilim annelik duygusu için az bile o çatlak. çatlaklar oğlumu getirdi neden üzsün beni dimi ama. ben yüzmeyi bilmiyorum hamileyken az kaldı öğreniyordum amaneyse belki bu yaz olur.

Canim bizim bir sonraki kontrolümüz 3. ay ile 4. ay arasi oluyor,herhangi bir gün doktorumuzdan randevu alip gidebiliriz ama genelde süre sonuna dogru gidiyorum ben yani 22.03 e yakin bi tarihte randevualip giderim.Bizim oglan 23.11.2011 dogumlu canim.

Sorunuda parca parca cevapladim,cünkü cepten cevaplayayim dedim bi baktim kizimi okuldan alma vaktim gelmis hemen gönderiverdim,simdide sorunun devamini cevapladim :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…