Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    133
Hayır normal doğum da beklemiyorum sezeryan olcam niye suyun gelirse felan gelirsin dediler anlamadım dedim ilki sezeryan diye yani ama boşa yolladılar çünkü aktif sancı giriyor eminim rahim aşırı ağrıyor ama nst de iki tane tek çıktı anlamadım
Aslında gün çoktan verilmesi gerekiyordu size neden vermediler? Yanlış anlaşılma mı oldu da size suyun gelince gel dediler? Bence yarına kadar sancı vs geçtiyse uyuyun ama yarın bir acile gidip sancım var gelirse yetisemem zaten sezaryen olacak diyip tekrar nst isteyin ve söyleyin size gün versinler.
Düzeltme: ha tamam aynı gündük sizinle. Gün zaten ayarlandığı için bir doğuma başlama belirtisi falan olursa gelince müdahale ederiz demişti doktorum. Umarım o güne kadar doğum başlamaz stres yapmayın gün verildiyse zaten öncesinde de gitseniz hemen sezaryene alınırsınız.

Evet oydu, ama çok yoğunmuş sanırım başka güvenilir bir danışmanda olabilir ama kendisi çok tecrübeliydi😇

Nst de çıkmayınca ciddiye almamış olabilirler e haftanda baya ileri bende anlayamadım neden sezaryene almadılar seni? Rahime giren sert ağrı kıvrandırıyorsa açılma habercisi olabilir açıklığa baktılarmı

Aynı şeyleri yaşadım kalçam havada çırpınıyordum hep ilkinde bağırıp dokunmayacaksını vs diyordum ozaman bendede dikiş olmuştu ikinci doğumda sadece ebe ne derse onu yaptım daha iyi geçmişti inşallah sende iyileşirsin biran önce 🤲🏻 birazda tecrğbesiz oluyoruz bizim suçumuzda değilki kimsede doğumdan iyi bahsetmiyor her anını korkunç bekleyince olumlu düşünemiyorsun
Ya girdiğimde dedi nst ye gir sonra alttan bakcam dedi sonra bir iki sancın çıkmış oturabiliyor musın dedi evet dedim o zaman git bebekte hareket azalması yada suyun gelmesi olursa gel dedi ama geceden beri hala aynı şiddette kasıklarım ağrıyor bi 10-15 saniye böyle bir sancı giriyor sonra geçiyor ama çok sık oluyor yani hala daha devam ediyor acaba başka birşey mi bu üşüttüm felan mk diycem de sanmıyorum ya

Aslında gün çoktan verilmesi gerekiyordu size neden vermediler? Yanlış anlaşılma mı oldu da size suyun gelince gel dediler? Bence yarına kadar sancı vs geçtiyse uyuyun ama yarın bir acile gidip sancım var gelirse yetisemem zaten sezaryen olacak diyip tekrar nst isteyin ve söyleyin size gün versinler.
Düzeltme: ha tamam aynı gündük sizinle. Gün zaten ayarlandığı için bir doğuma başlama belirtisi falan olursa gelince müdahale ederiz demişti doktorum. Umarım o güne kadar doğum başlamaz stres yapmayın gün verildiyse zaten öncesinde de gitseniz hemen sezaryene alınırsınız.
Ya evet 15 Nisan normalde zaten ama anlamadım bu sancı ne peki tamam öyle aşırı kıvrandırmıyor ama kesinlikle böyle rahatsız edici ay uy ettiğim bir sancı giriyor mesela gece yatamadım dönüp durdum hala daha devam ediyor bebek de bayağı hareketli neyse bakalım artık neyin nesi bu sancı onu çözemedim başka birşeyin sancısı mı acaba üşütme felan mı ama bilemiyorum ya

Kızlar hala aynımşiddet ve sıklıkta giriyor kaşık ve belime sancılar çok ilgşnç ya nst de çok az çıktı ama bayağı bir ağrı hissediyorum

Kızlar hala aynımşiddet ve sıklıkta giriyor kaşık ve belime sancılar çok ilgşnç ya nst de çok az çıktı ama bayağı bir ağrı hissediyorum
Eğer doğum sancısı olsa 1 dk ya uzar sancılar ve 10 dk da 3 e düşer. Aceba gaz, kabiz vs sancısı olabilir mi? Çok rahatsız edici ise yine gitmeni öneririm.

Eğer doğum sancısı olsa 1 dk ya uzar sancılar ve 10 dk da 3 e düşer. Aceba gaz, kabiz vs sancısı olabilir mi? Çok rahatsız edici ise yine gitmeni öneririm.
Yok tuvalete çıkıyorum kabız veya gaz değil az önce de peçeteye şeffaf sğmüksü akıntı geldi kızlar acaba nişan mı geldi

Yok tuvalete çıkıyorum kabız veya gaz değil az önce de peçeteye şeffaf sğmüksü akıntı geldi kızlar acaba nişan mı geldi
Nişan pembe olur diye biliyorum canım
Bence açılma oluyor sende yani doğum başlamgıcı sancılardır diye düşünğyorum ay uy diyorsan, benim sancılarımda başta böyle oluyordu anlattığın gibi bide çok kısa sürer di ilk 2 saniye ile başlar ben anlamamıştım doğumla ilgili olduğunu en sonda 20 saniye sürüyordu hemen hemen

Nişan pembe olur diye biliyorum canım
Bence açılma oluyor sende yani doğum başlamgıcı sancılardır diye düşünğyorum ay uy diyorsan, benim sancılarımda başta böyle oluyordu anlattığın gibi bide çok kısa sürer di ilk 2 saniye ile başlar ben anlamamıştım doğumla ilgili olduğunu en sonda 20 saniye sürüyordu hemen hemen
İnternette baktım da nişan şeffaf sarımsı da oluyormuş herzamsn pembe veya kahverengi olmak zorunda değilmiş. Sancılarım da var diye ben nişan diye düşnüüyorım ama bakalım hala sancılarım aynı şiddette aşırı bir ağrı yok ama kıvrandırıyor yani. Girince 20-25 saniye sürüyor sancı sonra geçiyor ama girme süresi çok düzenli değil işte bazen 10 dakikada bir bazen 20 bazen yarım saat ama mutlaka yarım saat de bir giriyor

İnternette baktım da nişan şeffaf sarımsı da oluyormuş herzamsn pembe veya kahverengi olmak zorunda değilmiş. Sancılarım da var diye ben nişan diye düşnüüyorım ama bakalım hala sancılarım aynı şiddette aşırı bir ağrı yok ama kıvrandırıyor yani. Girince 20-25 saniye sürüyor sancı sonra geçiyor ama girme süresi çok düzenli değil işte bazen 10 dakikada bir bazen 20 bazen yarım saat ama mutlaka yarım saat de bir giriyor
Sen bence sezaryen günü aldığın hastanenin aciline bir git ama hazırlıklı git. Doğum başlamış olabilir. En azından yatış verirler orda kontrol altında olursun.

Selamlar herkese, doğum yapan annelere bir sorum var. 2 Nisanda sezaryenle doğum yaptım bebiş artık anne karnında yeterli kilo alamadığı için ve 2375 olarak doğdu, düşük doğum kilolu oladak geçiyor. 9.gün kontrolünde 2225 gr cıktı hastaneden gecen cuma 2180 gr cıkmıstık yani 1 haftada 45 gr almıs maalesef. Aslında günde 7 bez değiştiriyoruz ama sanırım sütüm gelse de kalorisi yetmedi. Dün doktorumuz mamayı degistirdi ve Aptamil premil önerdi. Sizlere sormak istediğim, mama ve süt verdiğinizde kac cclik veriyorsunuz tek seferde? Benim bebeğim 30 ancak alabiliyor ama mama kabı üzerinde 60 gördüm kafam karıstı, doktor da geceleri anne sütü üzerine mama ver diyor ama sağıp verdiğim 30 cclik anne sütü üzerine mamayı denediğimde 5-10 cc anca icebiliyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, çok küçük ve nasıl büyüyecek bilemiyorum :(

Sen bence sezaryen günü aldığın hastanenin aciline bir git ama hazırlıklı git. Doğum başlamış olabilir. En azından yatış verirler orda kontrol altında olursun.
Zaten oraya gittim şehir hastanesinde verdiler günü gece de oraya gittim . Çok düzensizleşti sancılar ya anlamadım bazen 5 dakikada bir giriyor bazen 20 dakika takipteyim bakalım ama anormallik var eminim yani sancı var ama doğum mu yada acaba diyorum idrar yolu felan olabilir mi ya hiç bilmiyorum bekliyorum bebeğin hareketleri de iyi şimdi

Bugün doktor kontrolüm vardı 37+4um normal doğum düşünüyorum, doktorum 3 dkda 1e düşünce sancılar hastaneye gel dedi😅 sanırım düzenli ve sık olmasını onemsiyorlar

Yemeklerden ziyade ek olarak kuruyemiş ve hoşaf hurmanın etkisini gördüm yemek aralrında bol bol bu tarz şeyler atıştırabilirsin
İmom latte kullanmıştım bir ay kadar o ay da iyiydi
Ama şöyle bir durum var bence asıl artıran şey bebeğin memeyi çekerek uyarması ve beyne uyarının gitmesi ben emzirme danışmanından destek aldım mama ve sağım ile besliyordım oğlumu ama okadar zoruma gidiyorduki döngü hiç bitmiyordu emzir süt sağ ver doymad mama ver temizliklerini yap tekrar acıksın tekrar aynı şeyler Allah danışmandan bin kere razı olsun tamamen memeye döndürüp sütümün artmasına da vesile oldu
Diğer grubada çok yazdım
Eğer ilk 6 ay sadece anne sütü vermek isteyen anneler varsa kesinlikle danışman tavsiye ediyorum halen duacısıyım kendisinin
Buarada süt sağmaya çok givenmeyin o bebek gibi çekmez belkide sütün daha fazladır
yasemincimmm yasemincimmm
Danışmanın kimdi ben bi yerlere kaydettim sanıyordum bulamadım, bakacağım bi kendisine inşallah

Danışmanın kimdi ben bi yerlere kaydettim sanıyordum bulamadım, bakacağım bi kendisine inşallah
Ben dilruba demirezer ile görüştüm 2 haftalık online görüşme aldım şimdi kendisinin çok yoğun olduğunu söyleyen arkadaşlar oldu ozamanda çok yoğundu zaten hanımefendi, güvenilir bilindik başka bir danışmanda olur tabiki

Selamlar herkese, doğum yapan annelere bir sorum var. 2 Nisanda sezaryenle doğum yaptım bebiş artık anne karnında yeterli kilo alamadığı için ve 2375 olarak doğdu, düşük doğum kilolu oladak geçiyor. 9.gün kontrolünde 2225 gr cıktı hastaneden gecen cuma 2180 gr cıkmıstık yani 1 haftada 45 gr almıs maalesef. Aslında günde 7 bez değiştiriyoruz ama sanırım sütüm gelse de kalorisi yetmedi. Dün doktorumuz mamayı degistirdi ve Aptamil premil önerdi. Sizlere sormak istediğim, mama ve süt verdiğinizde kac cclik veriyorsunuz tek seferde? Benim bebeğim 30 ancak alabiliyor ama mama kabı üzerinde 60 gördüm kafam karıstı, doktor da geceleri anne sütü üzerine mama ver diyor ama sağıp verdiğim 30 cclik anne sütü üzerine mamayı denediğimde 5-10 cc anca icebiliyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, çok küçük ve nasıl büyüyecek bilemiyorum :(
2 saatte beslersen toplam 40 3 saatte olursa toplam 60 a tamamlanıyor

Back
X