Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim canim.bu arada gozun aydin allah anali babali buyutsun..
teşekkür ederim. allah size de sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin işallah.
13 oldu bile canim yeni ekledim son arkadasi..hatta 14 bugun bir arkadas sezeryana girecekti..
darısı başına çok tatlılar ya insanın içi gidiyor resmen:)allahıma şükürler olsun bu duyguyu yaşattığı için.canım gözün aydın. ne güzel kavuşmuşsun kuzuna. darısı başımıza.
teşekkür ederim bitanem ya valla her yönüyle süpriz bebek teyzesi. cuma gece 1 de yattım tam 2 30 da wc ye kalktım geri yattım hemen şiddetli sancı girdi çıktı ama her çıkmada idrar kaçırır gibi su geldiğini hissettim ayağa kalkmamla bütün suyum boşalmış gibi paçalarımdan aktı.işin en ilginç yanı da doğum çantam hazır değildi yıkandı ütülendi,cumartesi yani 19 unda hazırlanacak eksikler gözden geçirilecekti kuaför randevum pazar günüydü.hiç biri olamadı çanta alel acele hazırlandı,kuaförümü valla hastahaneye çağırdım sancılarım şiddetlenmeden kaşlarımı aldı ama saçlarımı boyayamadı çünkü çok sık sancı geldi. biraz komik bir durum ama benim hikayemde böyle oldu işte.tam 5 saat sancıdan sonra açılmam 4-5 cm iken sezeryana girdim. sancı beni mahvetti diyebilirim. allah normal doğum yapacaklara yardım etsin.:) ama sen alışmışsın ilk ikiside normalmiş:)
ismini yazdim canim.ama boyunu bilmiyoruz kac cm dogdu prenses..
bu arada 7.bebekte gelmis ekliyim hemen listeye..
bakalim 8. kim olucak
boyu 42 santim cnm.
listeyı nasıl göruyoruz kızlar.ben goremıyorumda:44::44:
Ohh ohhh 17 oldu hadi bakalimm yokmuuuuuu arttirannnnnnnnn
seker pazartesi 1 tane
sali 3tane gelecek ama simdiden anlasalim 20.sira benimmmmmmmmmmmmmmmm
cnm sen hangi gün yapacaktın dogum suan zaten 18ile 19. bebeklerde geldi yarına 20. gelir bakarsın belli mi olur:))
tuhhhhhhhhh tüühhhhh 20.sirayi kacirdik deseneeeee:))))))))))))
canim sali 6.30da spinalanestesi ile sezeryan olucam halla donmedi sipammmmmmmm
pazarteside yatis olucak hastaneyeeee
allah herkesin bebisini anali babali buyutsunnnn
nekadar sabirsiz cikdilar suan zaten en buyuk hafta benim gibi 39 olcam yarinnnnnnn...
Selam kızlar bugün dra gittik.Benim oğlum da Salı günü doğacak doktorumuz salı gününe randevu verdi sezeryana o zamana kadar kimse doğurmasın
Oğluşum şimdilik 3kilo 200gr ama salıya kadar alır inşallah azcık daha
seker pazartesi 1 tane
sali 3tane gelecek ama simdiden anlasalim 20.sira benimmmmmmmmmmmmmmmm
tuhhhhhhhhh tüühhhhh 20.sirayi kacirdik deseneeeee:))))))))))))
canim sali 6.30da spinalanestesi ile sezeryan olucam halla donmedi sipammmmmmmm
pazarteside yatis olucak hastaneyeeee
allah herkesin bebisini anali babali buyutsunnnn
nekadar sabirsiz cikdilar suan zaten en buyuk hafta benim gibi 39 olcam yarinnnnnnn...
ya ben listedeki sıramı cok merak ediyom acaba kacıncı olacam diye ilk 20ye giremiyecem sanırım da bakalım ilk 30larda yer alırmıyım