• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim 17 ocaktan sonra 2 li testim yapılacak
13 ağustosda doğum tarihi olacak 3 aşağı beş yukarı
fikir oluşsun cnm birde netde bunların hesaplandığı
siteler var oradan da hesaplatabilirsin

:nazar: canım ne güzel,pıt pıtları görmek için biraz daha sabır o zamn..bende mide bulantısı yok şu anda iyiyim,ama iştahım açık şimdiden böyle yersem 9 ayın sonunda ne olurum bilmem :52: 2 hafta sonra giddiğinde ne tahlili yapacaklar.bu ikili üçlü testler ne zaman yapılıyor:61:

canım saolasın. evetya 2 haftacık daha beklicez.11.14 haftalarda 2 li test yapılır canım.15 ve 22 haftalarda 3 lü tarama yapılır.benim şimdiki yaptıracaklarım normal kan testleri rutin yapılması gereken tetsler canım..aman canım dikkat et 3 ay kilo almamaya çalış hani ben tecrübeli olduğum için söylüyorum ne kadar yersem bebeğe yarar diye düşünüp yeme pek yaramıyor:))

selam kızlar nasılsınız:))
ben aynı durumdayım kanamam durdu ama kahverengi lekelenmelerim hala devam ediyo
doktorla görüştük ilaçlara devam ayağa kalkmak yok dedi. yemek yiyemiyorum bulantıdan ölüyorum resmen batuahnda hiç böyle değildim yemeğimi falan yapar yerdim ama bunda çok kötüyüm
4 günde 1.5 kilo verdim. yemek yiyemiyorum yesem sadece salatalık, tost az bişey bide patates püresi ve yağsız olcak. başka bişey yok yani
sağolsun kayınvalidem eşim hep yardım ediyolar hiç ayağa kaldırmadılar. başım dönüyo zaten ayağa kalkınca açlıktan.. zorluyorum yemek için ama olmuyo
benimle aynı durumda olanlar vardı nasıl oldunuz arkadaşlar
kötü haber yok dimi Allah kötü şeylerle karşılaştırmasın sağlıkla alalaım kucaklarımıza yavrularımızı

hayatım çok geçmiş olsun aynı durumdayız inan bana hiç bir şey yiyemiyorum bir başdönmesi bir uyku dün yine geldi kahverengi lekeler ve bugün hala devam ediyor ben artık iyice korkmaya başladım canım

hayatım çok geçmiş olsun aynı durumdayız inan bana hiç bir şey yiyemiyorum bir başdönmesi bir uyku dün yine geldi kahverengi lekeler ve bugün hala devam ediyor ben artık iyice korkmaya başladım canım

ay canım ya senin baya baya çok geliyo bu lekeler.
daha önceki hamileliğinde de böyle çok gelmiş miydi.
arasana bi doktorunu.
normal mi hala devam etmesi bi sor :26::26:

ay canım ya senin baya baya çok geliyo bu lekeler.
daha önceki hamileliğinde de böyle çok gelmiş miydi.
arasana bi doktorunu.
normal mi hala devam etmesi bi sor :26::26:

sordum progestanını alıyorsan elimizden başka birşey gelmez diyor birde dinlen ayağa kalkma diyor

dün canım çok birşey istedi yazmayayım kalktım onu yaptım bu kadar işte ona bile dayanamadı yani

hiç kalkmayacaksın derken harbi kalkmayacakmışsın yani.
bozma moralini.yatmaya devam et sen.
şaka yapıyor annesi o sana şaka :emir_bebek::emir_bebek:

inşallah ne bileyim ya hala devam etmesi artık korkutmaya başladı

nasibimizde ne varsa onu göreceğiz elbette ama
moralini yükset tutmaya çalış kötüsünü düşünme canım.
inşallah bişey olmadan atlatırsın yaa..
ben de ilk defa kahverengileri gördüğümde ne kötü olmuştum.
aynen öyle oldum şimdi yine. o zaman sen bana moral vermiştin.
inşallaah senin de öylece gelir geçer Allahın izniyle :16::16:

nasibimizde ne varsa onu göreceğiz elbette ama
moralini yükset tutmaya çalış kötüsünü düşünme canım.
inşallah bişey olmadan atlatırsın yaa..
ben de ilk defa kahverengileri gördüğümde ne kötü olmuştum.
aynen öyle oldum şimdi yine. o zaman sen bana moral vermiştin.
inşallaah senin de öylece gelir geçer Allahın izniyle :16::16:

aminnn diyorum başka ne diyeyim sağol canım

kızlar bu kahverengi akıntılar sizde kaıncı haftalarda oldu.bende daha hiç olmadı 5.haftamızdayız:44: herkeste olmuyor sanırım

Merhaba arkadaşlar.. Bende aranızdayımm :16::16: :49:
cuma günü dr a gidecez 6 haftalık olacak inşallah..
Kızlar bende de akıntı oluyo hamileliğimi öğrendiğimden beri yaklaşık 10 gündür falan..
Çok korkuyorum inşallah bişey olmaz ama bazılarında böyle gelebiliyomuş iyi düşünelim iyi olsun inşallah Allah yardımcımız olsun..:nazar::nazar:

Kızlar bende de akıntı oluyo hamileliğimi öğrendiğimden beri yaklaşık 10 gündür falan..
Çok korkuyorum inşallah bişey olmaz ama bazılarında böyle gelebiliyomuş iyi düşünelim iyi olsun inşallah Allah yardımcımız olsun..:nazar::nazar:
hayırlı olsun canım. sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. ilaç kullanıyor musun sen. eltimin bi arkadaşı var 5 ayı geçiyor hamileliği hala ara ara geliyormuş akıntısı. kişiden kişiye değişiyor işte.
kızlar bu kahverengi akıntılar sizde kaıncı haftalarda oldu.bende daha hiç olmadı 5.haftamızdayız:44: herkeste olmuyor sanırım

benim de 5. haftada falan olmuştu. ama herkeste olmuyor canım.

ben aynı durumdayım kanamam durdu ama kahverengi lekelenmelerim hala devam ediyo
doktorla görüştük ilaçlara devam ayağa kalkmak yok dedi. yemek yiyemiyorum bulantıdan ölüyorum resmen batuahnda hiç böyle değildim yemeğimi falan yapar yerdim ama bunda çok kötüyüm
4 günde 1.5 kilo verdim. yemek yiyemiyorum yesem sadece salatalık, tost az bişey bide patates püresi ve yağsız olcak. başka bişey yok yani
sağolsun kayınvalidem eşim hep yardım ediyolar hiç ayağa kaldırmadılar. başım dönüyo zaten ayağa kalkınca açlıktan.. zorluyorum yemek için ama olmuyo
kötü haber yok dimi Allah kötü şeylerle karşılaştırmasın sağlıkla alalaım kucaklarımıza yavrularımızı

CAnım hazır yardımcı olanlarda varmış etrafında bol bol dinlen, benimde bulantılarım ,tiksinmelerim var ama önüme istediğim şey geldiği zaman sınır tanımıyorum ,bu gidişle kaç kilo olucaz bakalım :)))

selam kızlar nasılsınz, 4 gün rapor aldım öğlene kadar uyuyorum..sabah kalkmaya okadar zorlanıyorumki nasıl çalışıcam şu 8 ay bilmiyorum:44:

Valla bende senin durumundayım, kendi işim olduğu için işi eve taşıdım bi kaç aylığına , kaçta yatarsam yatayım kalkamıyorum ....

kızlar merhabalar nasılsınız?

bi< geldik minişimle dr dan:)) 6+2 olduğu için kese ve bebişi gördük minicikti.kalp atışları için çok erken ama allttan muyeneyle görebiliriz dedi bizde istemedik.herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar gidicez tahliller falan yapılacak bakalım hayırlısı.ama kese geilşim herşey iyi.

mide bulnatılarım çok kötü kızlarr sadece domate syiyebiliyorum su içemiyorum hemen çıkıyor umarım geçer biran önce..

Hayırlı olsun canım , kalp atışlarını da başka bir heyecan olarak yaşarsın ,hemde bebişini görmüş olursun tekraradan , böyle ara ara gidip görmek moral oluyor insana ....

Hoşgeldin canım , hayırlı olsn :))) benimde 5 haftalıkken başladı akıntım , bir i gün sürüo , sonra kesilio,ara ara böyle devam ediyor ama normalmiş bunlar kafaya takılcak bişey değil yani ..

Canım çok geçmiş olsun, ne güzel eşin ve kayınvaliden yardımcı oluyorlarsa hiç yorma kendini bol bol dinlen, kalkma ayağa yat uzan. Çabucak atlatırsın inşallah. Bende hiç mide bulantısı falan olmadı şanslımıyım şanssızmıyım bilemedim, çünkü iştahım gayet yerinde ve daha şimdiden yaklaşık 1 kilo almışım:18: aslında biraz spor falan yapmak istiyorum ama doktorum şimdi yapma biraz bekle dedi.

spor için 3 ayı bekle cnm
sonrada hamileler için olanları var genelde yürüyüş
valla bende pek yiyemeyenlerdenim ilk hamileliğimde hiç böyle bir sorunum yoktu
zor yiyorum özelliklede akşamları midem sürekli bulantı içinde
su süt de içemiyorum geçer inş.bu ay artık

spor için 3 ayı bekle cnm
sonrada hamileler için olanları var genelde yürüyüş
valla bende pek yiyemeyenlerdenim ilk hamileliğimde hiç böyle bir sorunum yoktu
zor yiyorum özelliklede akşamları midem sürekli bulantı içinde
su süt de içemiyorum geçer inş.bu ay artık

elim mahkum bekleyecem canım. dediğin gibi yürüyüş öneriliyor genelde, ama daha şimdiden 1 kilo almak beni endişelendiriyor.

Back