Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam hepinize...hangi ara bir araya gelip bu kadar konuşuyorsunuz ya ben ne zaman açsam 3 kişi 4 kişi oluyo....bide ben geçmişi okumaya üşendiğimden sonra hiçbişey anlamıyorum.neyse bugün bizde dr'a gittik kalp atışlarını duyduk nihayet.yanlız sağ yumurtalıkda büyük bi kist varmış patlamaması lazımmış patlarsa kuzum tutunamazmış.10. haftayı tamamlarsak ondan sonra çok sıkıntı olmaz dedi dr. bakalım.hayırlısı....................![]()
kızlar selam hepinize...hangi ara bir araya gelip bu kadar konuşuyorsunuz ya ben ne zaman açsam 3 kişi 4 kişi oluyo....bide ben geçmişi okumaya üşendiğimden sonra hiçbişey anlamıyorum.neyse bugün bizde dr'a gittik kalp atışlarını duyduk nihayet.yanlız sağ yumurtalıkda büyük bi kist varmış patlamaması lazımmış patlarsa kuzum tutunamazmış.10. haftayı tamamlarsak ondan sonra çok sıkıntı olmaz dedi dr. bakalım.hayırlısı....................![]()
kızlar bi yardımcı olun lütfen 6+3ken kalp atışlarını duyabilir mi doktor, çok paniğim ben ya engel olamıyorum bi kötü tecrübe daha yaşamak istemiorum.
benim bildiğim 7 haftalıkken kalp atışı duyulur ve hamilelikte 1 günün bile önemi vardır.. içini rahat tut yani henüz senin için erken[/QUO
sağol canım inşallah cuma gittiğimde duyarımda içim rahatlar, acaba gitmek için 1 hafta daha mı beklesem? ilk kontrol için biraz daha mı beklenmeli sizce
arakadaşlar ben bu gün doktora gittim ve kesemizi gördük...7mm olmuş..
hoşbuldum sevreydimi bencede söyleyim oda bilsin
senin pıtpııtı duymana ben bile heyecanlandım
Gözün aydın tatlım darısı başımıza
gözün aydın marit ben daha bugün hamileliği öğrendimbelki bebeğin gelişimine göre tam olarak döllenme tarihini bulup ona göre tarih vericektir.
tebrikler canım dün bende gitmiştim benimki de 8mm olmusD: ilk resmimizide aldık
ya erken başlamadımı ya bu duygusallık izlemediğim bii dizinin finaline bukadar ağlanırmı hıçkırıklarla
ya erken başlamadımı ya bu duygusallık izlemediğim bii dizinin finaline bukadar ağlanırmı hıçkırıklarla