• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim osgheme.. 6.yıldan sonra süprizim geliyor olunca sizlerle paylaşmak istedim burda çok güzel bilgiler var inşallah sizlerden çok şeyler öğreneceğim şimdiden sağolun...

kist patladığını hiç duymamıştım ama içini rahat tut bir kere tutunmuş ya annesi daha bırakmaz hiç üzülme boş yere ben hamilelikte pozitif düşünmenin hamilelilik dönemini kolaylaştırdığını duymuştum Allaha bırak ona emanet et inşallah Allah bebeğini sana bağışlasın..onu ve seni korusun.

kızlar selam hepinize...hangi ara bir araya gelip bu kadar konuşuyorsunuz ya ben ne zaman açsam 3 kişi 4 kişi oluyo....bide ben geçmişi okumaya üşendiğimden sonra hiçbişey anlamıyorum.neyse bugün bizde dr'a gittik kalp atışlarını duyduk nihayet.yanlız sağ yumurtalıkda büyük bi kist varmış patlamaması lazımmış patlarsa kuzum tutunamazmış.10. haftayı tamamlarsak ondan sonra çok sıkıntı olmaz dedi dr. bakalım.hayırlısı....................:nazar:

canım geçmiş olsun.tutunur canım içini rahat tut,arkadaşımızn dediği gibi olumlu düşünelim olumlu olsun.allahın izniyle hiçbirşey olmayacak:26:

kızlar selam hepinize...hangi ara bir araya gelip bu kadar konuşuyorsunuz ya ben ne zaman açsam 3 kişi 4 kişi oluyo....bide ben geçmişi okumaya üşendiğimden sonra hiçbişey anlamıyorum.neyse bugün bizde dr'a gittik kalp atışlarını duyduk nihayet.yanlız sağ yumurtalıkda büyük bi kist varmış patlamaması lazımmış patlarsa kuzum tutunamazmış.10. haftayı tamamlarsak ondan sonra çok sıkıntı olmaz dedi dr. bakalım.hayırlısı....................:nazar:

bebişinin kalp atışlarını duymuşsun canım gözün aydın, kistin için de endişelenme fazla benimde ilk hamileliğimde kist vardı ama kist yüzünden bi problem yaşamadık. 6+1 sin galiba bugün kalp atışlarını karından mı duydu vajinal mı baktı bende aynıyım seninle 6+1im, cuma günü doktora gitcem inş bende bebişimi görürüm ve kalbinin pıt pıtını duyarım..

kızlar bi yardımcı olun lütfen 6+3ken kalp atışlarını duyabilir mi doktor, çok paniğim ben ya engel olamıyorum bi kötü tecrübe daha yaşamak istemiorum.

kızlar bi yardımcı olun lütfen 6+3ken kalp atışlarını duyabilir mi doktor, çok paniğim ben ya engel olamıyorum bi kötü tecrübe daha yaşamak istemiorum.

benim bildiğim 7 haftalıkken kalp atışı duyulur ve hamilelikte 1 günün bile önemi vardır.. içini rahat tut yani henüz senin için erken :34:

bu arada kızlar ben büyük ihtimalle eylül annesi olucam. sat 21 kasım olmasına rağmen adetime 5 gün varken döllenme olmuş sanırım yani geç döllenme..

benim bildiğim 7 haftalıkken kalp atışı duyulur ve hamilelikte 1 günün bile önemi vardır.. içini rahat tut yani henüz senin için erken :34:[/QUO

sağol canım inşallah cuma gittiğimde duyarımda içim rahatlar, acaba gitmek için 1 hafta daha mı beklesem? ilk kontrol için biraz daha mı beklenmeli sizce

hoşbuldum sevrey :71: dimi bencede söyleyim oda bilsin :61:

:52::52::52: senin pıtpııtı duymana ben bile heyecanlandım :52: Gözün aydın tatlım darısı başımıza :61:

gözün aydın marit ben daha bugün hamileliği öğrendim :17: belki bebeğin gelişimine göre tam olarak döllenme tarihini bulup ona göre tarih vericektir.

seninde gözün aydın canım hayırlı olsun :66:

ya erken başlamadımı ya bu duygusallık izlemediğim bii dizinin finaline bukadar ağlanırmı hıçkırıklarla

merhaba bayanlar..bende Allah ızın verırse agustos annesı olacagım ..topıgınızı yenı gordum katılmak ıstedım..hepınıze sımdıden hayırlı olsun:49:

Back