Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ilk hamileliği 16 kilo ile kapattım cnm
ne normal nede çok şimdi de 12 kilo ile kapatsam süper olur görcez
ama geçen seferki gibi çok yemiyorum gerçi 3 aydan sonra belli olur
Hoşgeldin canım , hayırlı olsn :))) benimde 5 haftalıkken başladı akıntım , bir i gün sürüo , sonra kesilio,ara ara böyle devam ediyor ama normalmiş bunlar kafaya takılcak bişey değil yani ..
hayırlı olsun canım. sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. ilaç kullanıyor musun sen. eltimin bi arkadaşı var 5 ayı geçiyor hamileliği hala ara ara geliyormuş akıntısı. kişiden kişiye değişiyor işte.
Sağol canımm amiinnn inşallah hepimiz o günleri görürüz...geçen hafta doktara gitmiştim progestanla vitamin hapı verdi onları Kullanıyorum canım.. Evet değişiyor kişiden kişiye ama başta çok endişelenmiştim sevinemedim bile şimdi biraz daha rahatım artık, Allah göstermesin ama ne yaparsan yap olacak olan oluyo bi şekilde...
Sen kullanıyomusun ya ilaç nasıl geçiyor senin hamilelik..
gelişimci gözün aydın canım ya ne güzel duydun kalp atışlarını gördün bebişini inşallah bende görürüm
bende hamile olduğumu öğrendim ama sevinemedim bir türlü
tüp bebekle hamile kaldım ama hep bir tedirginlik var dün dr a gittim kese göründü
ama bebek için erken dedi haftaya tekrar gideceğim bende progesteron ve vitamin kullanıyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz![]()
bende progestan ve polic plus kullanıyorum canım.
şimdilik iyi gidiyor.
sabah bulantıları dışında pek bi şikayetim yok şuan.
aa tabii uykusuzluğu saymazsak
onlar da herkeste olan en normal şeyler zaten
bebişlerimiz sağlıklı olsun da her şeye razıyız![]()
bende hamile olduğumu öğrendim ama sevinemedim bir türlü
tüp bebekle hamile kaldım ama hep bir tedirginlik var dün dr a gittim kese göründü
ama bebek için erken dedi haftaya tekrar gideceğim bende progesteron ve vitamin kullanıyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz![]()
Evet annelik kolay değil artık herşeye razı olcazz sağlıkla dünya ya gelsinlerde inşallah
Ayy o uykusuzluk benide mahvediyoo :)) işyerinde zor vakit geçiriyorum valla akşamı iple çekiyorum
Bende de oluyo ara ara bulantı ve baş dönmesii
Selam herkese agustos annesiyim bende ve çok heyecanlıyım
tedirgin olma canım ya erken olduğu için görünmemiştir.
benim de karnımdan baktığında görünmemişti.
vajinal baktı öyle gördüm.
görürsün inşallah haftaya içini rahat tut.
ilk hamileliğin miydi canım senin![]()