• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

masallah onaa barbunyamız bızım bende benımkıne mercımek dıyorum. yanı hersey yolunda cok sevındım darısı basıma karından goruldumu tam olarak onu anlamadım bıde boyu kac olmus bebegın
karından kalp atısını duydunmu..
ne cok sordum dımı bende artık alttan baktırmak ıstemıyorum
satımı degıstın tablodan? burdakı doktorlar sormadan hıcbıseyı soylemıyorlar gıcık oluyorum mesela bana kac gunluk oldugunu hıc soylemedı yada satımla uyumlu gıdıp gıtmedıgını neyse sımdı yenı bı dr bulduk randevu alırsak hemen gıedıcez

seninkide fasülye olmuştur artık:9:karnımdan dr. bebeği gördü.kalp atışını da dinletti..kalbi 160 atıyodu.kalp atışıda 120-180 arası olması gerekmiş..ben bebği buğulu gördüm.önceki gebeliğimde bu haftada gittiğimde hatta daha küçüktü hafta olarak.alttan bakmıştı bebeği daha net görmüştüm.dr. alttan baksaydık daha net olurdu dedi.ben alttan tercih ediyorum herşey daha net.dr. sağolsun birde dr. odayı loş yapıyo.yani lambayı kapatıyo ekranın aydınlığı ile içersi loş oluyo eşimide içeri alıyo ve normal sedyede yatıyorum üzerime çarşaf örtüyo ve hiç bir yerime bakmadan direk aleti yerleştiriyo.hemen buıluyo yerini:9: canımıda acıtmıyo.çok memnunum.oyüzden alttan tercih ediyorum.

kızlar merhaba
yılbaşında neler yapıyorsunuz ben raporlu olduğum için mecbur ev deyim sizler napıyorsunuz

selvi boylum mqasallah.. :) benımde 6 +1 ken 0.93cm ti su sıra allah ızın verdıyse 1.5cm olmustur

ben denızden mıkrop kapmıstım yazın hala o tam ıyılesmemıs esımle bana antıbıotık verdı muhım bısey degl dedı ama teemızlememız lazım dedı. ben ınternetten arastırdım hamıleler almamalı yazıodu bende baslayamadım sımdı yenı dr a gıtmeyı beklıyorum.bu braz canımı sıkıyor.

dr.a bi sor canım.belki hamilelr için farklı bir ilaç vardır.yada enazından şu 3 ayı atlatıp belki kullanırsın.yada sadec eşin kullanır.bu arada bize halen ilişki yasak.

merhabalar herkeze..
bugun ılk kontrolume gıttım henuz cok yenı bır gebelık oldugunu soyledı keseyı gorduk en fazla 4 haftalık oldugunu soyledı dr..:49:
bır ıkı hafta sonra tekrar gıdıcem folık asıt verdı onun dısında hersey olagan..:nazar:

Canım , bizde üniversiteden arkadaşlarla ankarada buluşucaz, çoğu bebek bekliyor , bebişler gelmeden önce son bi kez öğrencilik günlerimizi yaşayalım dedik :))

ohhh ne güzel hayatım bol bol eğlen bende aslında kızımla eşimle kısa süre dışarda bir yemek yiyip gelsem mi diyorum kızım çok sevinir çocuk olunca işler değişiyor insan önce onu düşünüyor

merhaba ağustos anneleri

nasipse ben de 2011 ağustosunda 2. kez anne olacağım. 2 yaşında bir oğlum var. 8 haftalık da hamileyim. ben daha çok yeniyim diye düşünürken burda sayfa açılmış almış, başını gitmiş:)) ara ara takip ettim aslında sayfayı ama doktor düşük tehlikesi var dediği için bebeğimin sağlığından emin olmadan aranıza katılmak istemedim. aslında riskimiz hala devam ediyor ama ben dayanamadım ve size bir merhaba demek istedim.

umarım hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelir.

ohhh ne güzel hayatım bol bol eğlen bende aslında kızımla eşimle kısa süre dışarda bir yemek yiyip gelsem mi diyorum kızım çok sevinir çocuk olunca işler değişiyor insan önce onu düşünüyor

Tabi hayatım bizde onu düşünerek böyle bişey yapmaya karar verdik , bebekler olduktan sonra hayat onların etrafında dönecek . Dediğin gibi bi yemek fena olmaz , hem yorulmamış olursun , hemde kızın mutlu olur ....

merhaba ağustos anneleri

nasipse ben de 2011 ağustosunda 2. kez anne olacağım. 2 yaşında bir oğlum var. 8 haftalık da hamileyim. ben daha çok yeniyim diye düşünürken burda sayfa açılmış almış, başını gitmiş:)) ara ara takip ettim aslında sayfayı ama doktor düşük tehlikesi var dediği için bebeğimin sağlığından emin olmadan aranıza katılmak istemedim. aslında riskimiz hala devam ediyor ama ben dayanamadım ve size bir merhaba demek istedim.

umarım hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelir.

Hayırlı olsun canım , sağlıkla kucağına alırsın inşallah ....

selam kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim kan testim 37,52 ve düşük olduğu için ister isyemez tedirginim. Allah bu yolda bize yardım etsin rabbm..

selam kızlar bende bugün hamile olduğumu öğrendim kan testim 37,52 ve düşük olduğu için ister isyemez tedirginim. Allah bu yolda bize yardım etsin rabbm..

hayatım merhaba çok sevindim seni gördüğüme hadi hayırlısı olsun ne güzel aynı toipcte inşallah aylarca biraradayız yarından sonra bir daha baktır 2 katına çıkarsa sorun yoktur canım regl günün ne gündü

gördüğüm kadarı ile oğlak75 ile pelin1234 ortak arkadaşlarımız..
benim sat 21 kasım
yaşım 32
ilk bebeğim olacak kısmetse..

hayatım merhaba çok sevindim seni gördüğüme hadi hayırlısı olsun ne güzel aynı toipcte inşallah aylarca biraradayız yarından sonra bir daha baktır 2 katına çıkarsa sorun yoktur canım regl günün ne gündü

21 kasımdı ama adetimin 26. gününde yumurtlama oldu takip ettiğim kadarı ile.

yok canım.

sadece bu ara doktor su tüket dediği için bol su içiyorum haliyle tuvalete:) biraz yanmam oldu bugün dün akşamda üşüdüm biraz:(( dahada dikkat etcem kendime, zaten çok paniğimdir,hamile kalınca dahada panik oldum:((
rahat ol rahat Allah ın izniyle hiçbişi olmayacak :49:

kızlar az önce pıtpıtı gördüm çok heyecan yaptım ya :69:

Bugün kesemiz göründü =)))=) ben doğum tarihini bi sitede hesaplamistim
bugün doktoruma sordugumda 2 hafta sonra belli olur dedi acaba tarih değişirmi ki :26:

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş....
bence söyle cnm beraber heyecanlanıp bekleyin :-))
hoşbuldum sevrey :71: dimi bencede söyleyim oda bilsin :61:
rahat ol rahat Allah ın izniyle hiçbişi olmayacak :49:

kızlar az önce pıtpıtı gördüm çok heyecan yaptım ya :69:
:52::52::52: senin pıtpııtı duymana ben bile heyecanlandım :52: Gözün aydın tatlım darısı başımıza :61:
Bugün kesemiz göründü =)))=) ben doğum tarihini bi sitede hesaplamistim
bugün doktoruma sordugumda 2 hafta sonra belli olur dedi acaba tarih değişirmi ki :26:

gözün aydın marit ben daha bugün hamileliği öğrendim :17: belki bebeğin gelişimine göre tam olarak döllenme tarihini bulup ona göre tarih vericektir.

Son düzenleme:
Back