• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel bende öyle şımartılmak istiyorum ama benim hamileliğimi eşim dışında kimse bimiyo kalp atuşları bir duyulsada bende herkese söylesem keşke

bende biraz daha beklemek istiyordum,eşim dayanamadı söyledi üstelik daha keseyi dahi görmemiştk..aileler bilmiyor şimdilk yılbaşında vericem müjdeyi.:24:

benimde dikkkatimi çekti canım boyumu acaba diye düşündüm ama boy için çok büyük bu rakam en iyisi en yakın zamanda doktora gidicek birisi bizi bilgilendirsin:39:

adamel cnm nerelerdesinn yaa kaç gündürr gelmiyorsun insaallah bi terslik yokturryaaa
çok merak ettim seni.bende yarın dr.a gidiyorum .bebbişimin kalp atışlarını duyacagız insaallah.

günaydın kızlar siz iyi dayanmıssınız ya bende evde test yapar yapmaz herkesı aradık duymayan kalmadı yanı esım herkes duysun dyosoylemem dıyorum ama bos havalara ucuyo sevıncten :10:

günaydın kızlar siz iyi dayanmıssınız ya bende evde test yapar yapmaz herkesı aradık duymayan kalmadı yanı esım herkes duysun dyosoylemem dıyorum ama bos havalara ucuyo sevıncten :10:

Bizde tahlil yaptırdıktan sonra sadece anne , babaları aradık ama duymayan kalmamış ertesi güne herkesin haberi vardı :)) Ben zaten normalde hiçbişeyi tutamam içimde , hele bunu hiç tutamadım ....

Bizde tahlil yaptırdıktan sonra sadece anne , babaları aradık ama duymayan kalmamış ertesi güne herkesin haberi vardı :)) Ben zaten normalde hiçbişeyi tutamam içimde , hele bunu hiç tutamadım ....

al bendende okadar hele güzel bı haberı hıc tutamam amaaan öğrensın herkes saklıyıpta napcam ıkı yıldı bu anı beklıyodum

kızlar cuma gunu gıtsem kalp atıslarını duyarmıyım acaba yada keseyı gorurmuyum sat 19 agustos cuma gunu 6 haftayı doldurmus olcaz

merhaba kızlar

dün gece tuvalette pembesi bi lekelenmem oldu, korktum bişi yoktur dimi:((

doktorumu aradım ama ameliyatta, dün akşam üşüdüm birazda bugünde hafif yanmam var çok su içiyyorum bu durumdada bol bol tuvalete gidiyorum

güzel bir yeni yıl hediyesi olur:)
evet canım inşallah :7:
ya dün bişey sordum neden kimse cvp vermemiş :(saolun ya
canım ben görmedim ya,kusura bakma:71:
canım sen öyle yazınca gördüm ben o rakam kesenin boyutu bebeğin değil mesela benimkine 23 mm dedi dedi en son
maşallah 23 mm ha,benimki daha 5.2 mm :9:
İkinizinde gözü aydın kızlar , hayırlı olsun ....
teşekkür ederim canım,hepimiznki inşallah :66:

bende tutamam canım ya,zaten arkadaşların çoğu öğrendi.yılbaşına kadar nasıl sabredicem bilemiyorum.yeni yıl hediyesi olsun istiyorumda :77:

merhaba kızlar

doktorumu aradım ama ameliyatta, dün akşam üşüdüm birazda bugünde hafif yanmam var çok su içiyyorum bu durumdada bol bol tuvalete gidiyorum

geçmiş olsun, hemen endişelenme arkadaşım sanırım böyle oluyor birçok kişide...
ne zaman çıkacakmış doktorun ameliyattan ?

merhaba kızlar

canım ilişkiye girdiysen de olabilir.:73:gebelikte olurmuş o şekilde kanamalar..doktoruna ulaş biran önce canım :70:

merhaba kızlar

Canım sıkıntı yapama , bende de ara ara oluyo pembe akıntı , normalmiş ama hafif kahverengi bile normalmiş. Bu dönelerde oluyomuş.

cerenimo ne zaman gidiyon kız doktora saat kaçta.
ordan buraya koşturuyom peşinden
dur yerinde yorma beni :10::10:

geçmiş olsun, hemen endişelenme arkadaşım sanırım böyle oluyor birçok kişide...
ne zaman çıkacakmış doktorun ameliyattan ?

sağol cnm hastaneye gitmiş akşam üzeri 4 gibi arayın dediler:(( gerçi şu an bişi yokda işte insan tedirgin oluyo bende yerleşme kanamasıdır diye düşünüdüm ama genede sormakda fayda var

Back